Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samske nad 30

samske nad 30

Ja, res si napisal preveč posplošeno in ta beseda “avanturist” pri “resni” ženski res izpade kot da gre za “neresneža”. Zato pa ves čas pravim, da so samski samski z razlogom in sami prav dobro poskrbijo, da tako ostane. Ni treba lagati o sebi, še vedno pa se lahko človek predstavi na nek sprejemljiv način in določene informacije pač zaupa na bolj primeren in predvsem bolj jasen način.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nooooo, če je pa toliko dima in nas sili na kašelj in namesto da bi kdo pomagal še bolj podpihujejo dim….. 😉 :D[/quote]
Kdo rabi pomoč? :o[/quote]Saj ni tako hudo, samo neko naj odpre okno, da se malo prezrači….
Zadnjič je prišel Primož luftat…… :))))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdo rabi pomoč? :o[/quote]Saj ni tako hudo, samo neko naj odpre okno, da se malo prezrači….
Zadnjič je prišel Primož luftat…… :))))))))))))[/quote]
Ja, skrajni čas, navijači že prihajajo … nazaj. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj ni tako hudo, samo neko naj odpre okno, da se malo prezrači….
Zadnjič je prišel Primož luftat…… :))))))))))))[/quote]
Ja, skrajni čas, navijači že prihajajo … nazaj. :)[/quote]Navijači….ha,ha,ha…….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, skrajni čas, navijači že prihajajo … nazaj. :)[/quote]Navijači….ha,ha,ha…….[/quote]
Ja, z baklami in dimnimi bombami, pa to… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja samski navijači, ki bodo ostali praznih rok.

Navijači….ha,ha,ha…….[/quote]Ja, z baklami in dimnimi bombami, pa to… :)[/quote]Dokler ne začnejo stole trgat s tribun in podirat ograje bomo potrpeli… 😉 :)))

Po končani tekmi gredo igralke v garderobe in pod tuš…. Moče bi katera rabila pomoč 😉

Kaj ti vedno tako hitro obupaš? 😉

Po končani tekmi gredo igralke v garderobe in pod tuš…. Moče bi katera rabila pomoč 😉

Kaj ti vedno tako hitro obupaš? ;)[/quote]

Tu itak ni nobene resne, ki bi se pripravljena na privat , kaj bol konkretnega zmenit. samo , da prođe vreme se mi zdi vse skupaj.

Daj se ti raje registriraj, pa bo mogoče tud kaka na privat. Tisti mail pa raje uporabljaj za spam pošto.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

OK, če bi bila jaz samska, in bi tu gor opazila nekoga, ki bi mi deloval zanimiv, bi se najprej registrirala, saj bi si s tem omogočila pošiljanje in prejemanje zasebnih sporočil, nato pa bi taki osebi brez kakšnega pompa ZS tudi poslala.
Ko prebiram tale forum (pa tu gor pravzaprav nisem dolgo), opažam ogromno nezaupanja – ljudje ne verjamejo, da je nekdo srečen v zvezi, nekomu ne verjamejo niti tega, da sploh je v zvezi, za tiste, ki se hvalijo, koliko seksajo, predvidevajo, da so impotentni, pa večen boj med (nekaterimi) samskimi in (nekaterimi) vezanimi… Ma, ni šans, da se bo kdo prostovoljno izpostavil in dovolil, da ga raztrgajo!
Tu je greh že to, da se nekdo okliče za normalnega, kamoli, da bi si drznil zapisati še, da je zrel, resen in samostojen…[/quote]
Dobro napisano. Vse je odvisno od tega kaj kdo išče ali ne išče in kakšen je njegov/njen namen.
Kdor je resen in išče resnega, se ne bo ukvarjal z neresnimi in iskal le napake…Ker se pojavi dvom, če si sploh želi resne veze ali pa išče le dobre razloge za samsko življenje. 🙂

Kaj ti vedno tako hitro obupaš? ;)[/quote]

Tu itak ni nobene resne, ki bi se pripravljena na privat , kaj bol konkretnega zmenit. samo , da prođe vreme se mi zdi vse skupaj.[/quote]

Resne smo že, resne, nismo pa za avanture. To pa res ne. Zašil si se, ker si priznal, da si avanturist.
Pa tisti mail je res tipičen f.fehtarski.

Kaj ti vedno tako hitro obupaš? ;)[/quote]Tu itak ni nobene resne, ki bi se pripravljena na privat , kaj bol konkretnega zmenit. samo , da prođe vreme se mi zdi vse skupaj.[/quote]Nam vsem samo prolazi vreme…. 😉

Tu itak ni nobene resne, ki bi se pripravljena na privat , kaj bol konkretnega zmenit. samo , da prođe vreme se mi zdi vse skupaj.[/quote]

Resne smo že, resne, nismo pa za avanture. To pa res ne. Zašil si se, ker si priznal, da si avanturist.
Pa tisti mail je res tipičen f.fehtarski.[/quote]

Ok res sem rekel, da bi se šel tud avanture. Privilegij pa mi je spoznati resno žensko s poštenimi nameni s katero bi dočakal penzijo, če bo še sploh takrat. A štekate al ne. Bemti itak sem sedaj samski pa lahko delam kar mi paša. Mar ne??????

Ok res sem rekel, da bi se šel tud avanture. Privilegij pa mi je spoznati resno žensko s poštenimi nameni s katero bi dočakal penzijo, če bo še sploh takrat. A štekate al ne. Bemti itak sem sedaj samski pa lahko delam kar mi paša. Mar ne??????[/quote]Ja, samo ne se preveč hvalisat okol….. 😀 😀

Ok res sem rekel, da bi se šel tud avanture. Privilegij pa mi je spoznati resno žensko s poštenimi nameni s katero bi dočakal penzijo, če bo še sploh takrat. A štekate al ne. Bemti itak sem sedaj samski pa lahko delam kar mi paša. Mar ne??????[/quote]Privilegij je, da z žensko vzpostaviš kontakt v živo in jo na 4 oči prepričaš v to kar govoriš, da se začutita, s tem ko pa si jemlješ svobodo delati kar ti paše, pa so to najbrž bolj avanturistično usmerjene želje in moje mnenje je, da te bo prava resna, ženska razkrinkala že na prvem koraku, prava govorim.

Ok res sem rekel, da bi se šel tud avanture. Privilegij pa mi je spoznati resno žensko s poštenimi nameni s katero bi dočakal penzijo, če bo še sploh takrat. A štekate al ne. Bemti itak sem sedaj samski pa lahko delam kar mi paša. Mar ne??????[/quote]Privilegij je, da z žensko vzpostaviš kontakt v živo in jo na 4 oči prepričaš v to kar govoriš, da se začutita, s tem ko pa si jemlješ svobodo delati kar ti paše, pa so to najbrž bolj avanturistično usmerjene želje in moje mnenje je, da te bo prava resna, ženska razkrinkala že na prvem koraku, prava govorim.[/quote]

Ma se grem v nedeljo k maši, da se pokesam za moje avanturistične grehe…….

Privilegij je, da z žensko vzpostaviš kontakt v živo in jo na 4 oči prepričaš v to kar govoriš, da se začutita, s tem ko pa si jemlješ svobodo delati kar ti paše, pa so to najbrž bolj avanturistično usmerjene želje in moje mnenje je, da te bo prava resna, ženska razkrinkala že na prvem koraku, prava govorim.[/quote]

Ma se grem v nedeljo k maši, da se pokesam za moje avanturistične grehe…….[/quote]
:)))))))))ti se kar posmehuj:))))
kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje….evo razberi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nevem zakaj se ti toliko vtikaš v vsako besedo, ki jo je napisal, vsi normalni vemo, kaj je s svojimi besedami hotel povedat.

Posamezen moški se mora odločiti, ali se bo šel avanture ali pa bo iskal svojo bodočo ženo. Oboje skupaj je nezdružljivo in ko ženska z resnim namenom naleti na takega človeka, se po določenem času poslovi od njega, ker čuti da nekaj ne štima. Prav tako ne moreš spoznavati deset žensk na enkrat, poznam preveč takih moških, ki zbirajo telefonske kontakte, na koncu se pa čudijo zakaj ni nič iz tega. Daj eni priložnost, da te spozna in bodi potrpežljiv. Ženska hitro ugotovi, da jo imaš zgolj za rezervni plan in takrat bo vedno vsega konec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close