Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samozavest, nesamozavest, narcisoidnost

Samozavest, nesamozavest, narcisoidnost

Oh Pajk še vedno ne more brez mene.
Marko, čisto preveč filozofiraš. Eni pač nimamo teh nagnjen, da bi se razkazovali celi Sloveniji. Če se ti rad razkazuješ pa kar v akcijo.

Ne, ostali pišejo osladne poste, katerih namen je, da eno tako kot si ti spravijo vsaj na prvi zmenek. Meni sice rni čist jasno zakaj, ženske z nepospravljenim podstrešjem itak ne znate seksat, večrat izkušeno.[/quote]Ne znajo tiste, ki so naletela na slabega ljubimca…. tako, da se jaz na tvojem mestu ne bi hvali s tem koliko jih je bilo z mano, ki niso znale…. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zanič ljubimci se tudi pritožujejo nad frigidnimi ženskami.
Jaz bi se zelo zamislila, če bi seksala z več moškimi z nepospravljenim podstrešjem. Ponavadi tisti s pospravljenimi podstrešji najdejo partnerje, punce/fante s posrpavljenimi podstrešji in seveda tudi obratno. Več izkušenj s slabimi kaže na to, da tudi sami nismo kaj prida.

A moraš bit za to nagnjen? 🙂 Kaj pa ko greš po ulici, po mestu, tudi hodiš bolj od daleč od drugih, da te tisti, ki te ne poznajo, ne prepoznajo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On_ , hvala ker si s eoglasil. Ti si tipični primerek. Pošteno s enakrohočem, ko berem tvoje ženskam-v -rit-lezoče poste in si samo poskušam predstavljat, kakšen tip je to, ki hoče ugajat prav vsak ženski.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hehehe, res je metka84; saj napad je najboljša obramba.:)

On_ , hvala ker si s eoglasil. Ti si tipični primerek. Pošteno s enakrohočem, ko berem tvoje ženskam-v -rit-lezoče poste in si samo poskušam predstavljat, kakšen tip je to, ki hoče ugajat prav vsak ženski.:)[/quote]
Zanimivo, da imaš ob branju Njega tak občutek, medtem ko ga jaz sploh nimam. Meni se zdi, da vsaki pove, kar ji gre, brez celofanjenja. Na svoj način pač. Nekaterim gre celo pošteno na živce včasih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On_ , hvala ker si s eoglasil. Ti si tipični primerek. Pošteno s enakrohočem, ko berem tvoje ženskam-v -rit-lezoče poste in si samo poskušam predstavljat, kakšen tip je to, ki hoče ugajat prav vsak ženski.:)[/quote]
Zanimivo, da imaš ob branju Njega tak občutek, medtem ko ga jaz sploh nimam. Meni se zdi, da vsaki pove, kar ji gre, brez celofanjenja. Na svoj način pač. Nekaterim gre celo pošteno na živce včasih.[/quote]Hvala Marko, sedaj vem zakaj mi ne uspe pri vsaki zlest tja kamor me je poslal pajki… 😉 😀

Spider daj razumi, da imajo tudi one neke (svoje) potrebe, ki se (prevečkrat 😉 ne ujemajo s tvojim pogledom na svet partnerstva…
Poizkušaj še naprej mogoče tudi ti nekoč odkriješ toplo vodo… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, krščanski skrajneži nekako niste meni simpatična skupina, zato mi ne smeš zamerit, če tvoje ansvete jemljem z rezervo.

… v njihove pletene mreže. 🙂

Kdo pa so krščanski skrajneži? Definiraj.

On_ sigurno. Kako drugače tolmačiti izjavo, da je edini naraven smisel spolnosti reprodukcija?

Metka, tebi manjka humorja. Hudo ti ga primanjkuje. Sploh se ne znaš pohecat pa malo sprostit zadeve. Prav čuti se iz tvojega pisanja, kot da od vsakega moškega predstavnika, ki prileti v tvoje vidno območje, zahtevaš nekaj in si vsa zagrenjena, ko tega ne dobiš.

To je poklicna deformacija. Odpusti mu, saj ne ve, kaj dela. cccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

O krivokljun, hvala, da si me psihoanaliziral, se koj bolje počutim.

To je poklicna deformacija. Odpusti mu, saj ne ve, kaj dela. cccccc[/quote]

Kaj pripušča domače svinje in krave, ker v živalstvu je cilj spolnega nagona zgolj reprodukcija? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Metka, tebi manjka humorja. Hudo ti ga primanjkuje. Sploh se ne znaš pohecat pa malo sprostit zadeve. [/quote]

Kako čudovita samoanaliza. Zdaj še samo refleksija, ker v niti enem samcatem postu še nisem videl, da bi se kaj pohecala. :)))

Jaz pa sem že videl, da se je pohecala. 🙂

Mislim Pajkec in ti se čudiš, ko ljudje ne razumejo tvojega heca? Holugan jedni… 😉 😀

Glej ne vem kaj si ti misliš zakaj ti je zrasel “pipi”. Lahko da z njim rišeš po pesku, treš orehe, čistiš zamašene odtoke, strašiš otroke…. Lahko, da okol govoriš, da je je to samo rilček od slončka, ki gleda ven, ko ga ti nosiš v trebuhu (če imaš velik trebuh ;), lahko si misliš, da si nekoč imel (vsaj) tri jajca iz katerih se je izvalil en ptiček, dva sta pa klopotca (škoda, ko ni več Princess z nami bi ti lahko povedala kaj o tem… 😉
Ampak dejstvo je da za svoj obstoj, kot vrsta, rabimo spolno razmnoževanje in za ta namen si je narava izmislila spolne organe in, da to radi počnemo, je zadevo povezala z nekim ugodjem, prijetnimi občutki, da pa ni vsa stvar preveč enostavna si je umislila še nekaj “spremljajočih dejavnosti”, ki zagotavljajo to, da mladiček preživi in se vrsta nadaljuje. Nekatere živali se ne obremenjujejo toliko s tem in so že od rojstva dalje opremljene z vsem kar rabijo za življenje, druge skrbijo za svoj zarod, ampak osnovni namen spolnih organov je reprodukcija pa ti to obračaj kolikor hočeš.
Mi je pa žal, da ne poznaš osnovnih pojmov, zakonitosti NARAVE in se slepiš z nečim kar ti prodajajo farji in carji in zraven še misliš, da si….. oz nisi huligan 😉 😀

Lahko bi še kaj napisal o metuljčkih in rožicah in kako so eni potrebni drugim, samo potem bi že preveč reskiral napade kakšnih simpatičnih pajkovk in njihovih (nevidnih) mrež….ccccccc

On spet nekaj v celofan zavija. Bo Spider zdaj povedal, kako je resnično s tem v svetu huliganstva. 😉

Veš kdaj sem se najbolj nasmejala?
Ko si trdil, da velike ženske prsi pomenijo veliko mleka za dojenčka. Da si zato tako vnet za velikoprsate ženske. Ko se spomnim na tako tvojo izjavo, se res valjam od smeha.

Metka, tebi manjka humorja. Hudo ti ga primanjkuje. Sploh se ne znaš pohecat pa malo sprostit zadeve. [/quote]

Kako čudovita samoanaliza. Zdaj še samo refleksija, ker v niti enem samcatem postu še nisem videl, da bi se kaj pohecala. :)))[/quote]

Hehehe, metka84 – pač ne ve še vsega. :)))
Saj veliko moških tudi trdi, da so ženske khmmmm različne velikosti, ne vejo pa, da je občutek odvisen predvsem od stanja mišic medeničnega dna. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saj veliko moških tudi trdi, da so ženske khmmmm različne velikosti, ne vejo pa, da je občutek odvisen predvsem od stanja mišic medeničnega dna. :)[/quote]…in tistega, kar se jim tisti čas (+-časa) plete po “podstrešju”… :)))

Si jo obtežiš? Koliko kilske uteži lahko dviguješ? :)))

Saj veliko moških tudi trdi, da so ženske khmmmm različne velikosti, ne vejo pa, da je občutek odvisen predvsem od stanja mišic medeničnega dna. :)[/quote]…in tistega, kar se jim tisti čas (+-časa) plete po “podstrešju”… :)))[/quote]

Bojda se takrat bolj malo plete po glavi, če si pri stvari. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close