Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samozavest, nesamozavest, narcisoidnost

Samozavest, nesamozavest, narcisoidnost

Heh,imaš isto bolezen, kot metka84 in ostale bolnice, skrivanje za množico, češ “mi že vemo”, 2smo že pogruntali”..itd..Čredni nagon, skratka, Nietzsche je že vedel, o čem je pisal.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Točno tako.

30letnik, ki se hvalisa z BMWjem res ne more biti kak hud frajer. Ok, so izjeme, ampak večina 30letnikov bo težko spravila skupaj za drag avto. Razen, če očka to financira pa če mamica kuha in pere in vse pedena sinetu.

Boom, verjameš ali ne, ampak moški, ki zna recimo kuhat, se mi zdi zakon. Da pa zna prati pa je itak samoumevno.
Drugače pa jaz na takih portalih, če že kdo ima sliko, pričakujem tako, da se vidi kaj iz njegovega življenja. Slika samo obraza me ne zanima (ne izbiram glede na videz). Je pa fajn, če je slika iz njegovega življenja: recimo s smučanja, hribolazenja… pač nekaj kar pokaže kaj počne v lajšu. Aja, pa vrtnarji so mi tudi simpatični. Simpatično mi je, če ima kdo slikco, kjer ureja rože recimo.

Saj v tem je stvar, da tudi ženske niso vse samozavestne.

Takšne in podobne izjave me spominjajo na najstniške debate.
Razumem, če je moški pri 18-tih pravkar naredil izpit in se želi pokazati s svojim avtom, da bo lahko punco odpeljal na sladoled ali na kakšen izlet….Če pa se moški pri 30-tih še vedno postavlja s svojim avtom in na tak način kaže “samozavest”, pa dobimo občutek, kot da je obstal na tistem najstniškem nivoju.
Ko odrastemo so nam pomembnejše druge vrednote in da zna moški pokazati kaj drugega, kot pa kos pleha.
Zato imam občutek, kot da so tisti komentarji izjave nekih najstnic, ki pričakujejo, da jih bo moški z avtom razvajal.
Če je tako preprosto imeti avto kot pišejo, potem ne vem, zakaj ga nimajo same in one razvajajo moškega. :)[/quote]

In kakšne slike dajejo tja ženske, tako mimogrede?

Boom, tega pa žal ne vem :). Se zanimam samo za moške. Lahko ti le zase povem. Moje fotke so vedno take, da se ne vidi točno kdo je gor (bolj od daleč, s sončnimi očali recimo), sem pa jaz v neki meni ljubi dejavnosti. Recimo na smučanju, v gorah… bom morala enkrat pogledat kake fotke dajo ženske gor.

Metka84 v čem je smisel take slike, da se ne vidi točno kdo je gor (bolj od daleč, s sončnimi očali recimo)???

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da imaš potem željo priti bližje in odkriti skriti zaklad. 🙂

Popolnoma razgaljena ženska prav tako ni tako zelo zanimiva, kot tista, ki ima kakšno krpico na sebi. 🙂

Jaz načeloma sploh ne dajem fotk in jih od nikogar ne pričakujem. Imam pa na FB in Netlogu take fotke kot jih omenjam. Zakaj take? Zato, da se ne ve točno kdo je gor. Da me prepoznajo le tisti, ki me res poznajo.
Za ostale pa je fotka le zato, da se vidi s čim se ukvarjam. Recimo, če je gorniška, naj bi to pomenilo, da nimam nič proti družbi za gore.

Ok lahko bi se strinjal, da ne želiš, da te prepoznajo…. samo zakaj pa potem sploh si tam gor? Ali bi pa kar nalimala neke sike od nekod xy, bi te še manj prepoznali? 🙂
Ne vem, ne vidim smisla, da imaš sliko na kateri se niti ne vidi kdo si po drugi strani si pa prijavljena z pravim imenom na FB? Ali se tudi tega ne vidi? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Potem tisti moški, ki se na fotki postavi zraven avta, lahko pomeni, da je avtomehanik. 🙂
Ali pa, da vsaj zna zamenjati gume. 🙂

On, je obraz pomemben, če iščeš družbo za gore ali je mogoče bolj pomembno to, da s fotko poveš, da iščeš družbo za gore?
FB v bistvu skoraj ne uporabljam, moje zadeve vidijo le moji pravi znanci. Gor sem zato, da se zmenimo za kake aktivnosti. Za neznance je povsem zaprto.
Netlog: tam pa se ne vidi niti ime. Tam pa se le vidi s čim se ukvarjam v prostem času. Drugega pa ne.

:) Ne, pomembno je le da nekomu napišeš, da si želiš z njim v gore, vsaj zame bi bilo 🙂 Pa da boš sabo vzela kako dobro malico, ki jo bi delila s soplezalcem, to bi pa lahko dala na fotko 😉

Sorry, hvala lepa za takega sopohodnika, ki bi mu morala nosit malico. A naj bi mu še napisala, da bom cel njegov ruzak nesla?

No, to bi bil njegov prispevek k tvoji vitki postavi.
Saj želiš ostat tako postavna al ne? 😉 :)))

No ja, dejstvo je, da je kar veliko fotk, ki jih dajejo gor ženske, s poudarjenimi ženskimi atributi in predpostavljam, da je tega še več na portalih, ki so pretežno namenjeni zmenkarijam. To pa se mi ne zdi nič bistveno drugače v primeru moških.

Boom, tega pa res ne bi vedela. Bi pa take ženske fotke kot jih omenjaš vrgla v isti kot kot tiste moške z BMW. Katerih je pa več takih M ali Ž pa res nimam pojma. Menda je na zmenkarskih portalih cca. 70-75% M, žensk pa le 30 do 25%.

Ne bo ti uspelo, Boom pali na dolge nožice in bujen dekolte! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hm, Matjazko, kaj mi ne bo uspelo? Se ti zdi, da koga želim zapalit? Če bi imela kako tako željo, bi se registrirala :).

Ha, ha, da zna zamenjat gume, dobra ta. Jaz smatram, da vsak moški, ki ima izpit za avto, to zna. Jaz se ne bi z avtom okrog vozila, če tega ne bi znala.

Potem tisti moški, ki se na fotki postavi zraven avta, lahko pomeni, da je avtomehanik. 🙂
Ali pa, da vsaj zna zamenjati gume. :)[/quote]

Jaz pa ne znam zamenjat gume, niti žarnice ne morem menjat. Pa se vseeno vozim z avtom. 😉 :))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nič ne iščeš, si pa na portalih za spoznavanje?

hahahaahahahahaa

Ženska, ti morš bit precej grda, da se ponujaš na nekih portalih, ko neka obupanka. Za tipe, ki so gor, pa itak jasno, da so večinoma luzerji.

Sama si si prosila, kaj se pa skoz vtikuješ vame.

Spider, tebi pa je res dolgčas pomeni, da mi moraš kar naprej težit. Veš kaj je še huje kot to, da se tip hvali z avtom? Da se tip hvali z velikim penisom tako kot ti recimo. To počnoi le najstniki in totalno nezreli tipi . Ostali moški se po netu ne hvalijo s svojim penisom.

Nič ne iščeš, si pa na portalih za spoznavanje?

hahahaahahahahaa

Ženska, ti morš bit precej grda, da se ponujaš na nekih portalih, ko neka obupanka. Za tipe, ki so gor, pa itak jasno, da so večinoma luzerji.

Sama si si prosila, kaj se pa skoz vtikuješ vame.[/quote]Pajkec tale Metka84 mora bit pa ena velika muha ups čebelca ;), da ti tako z lahkoto mreže trga…..

Ne, ostali pišejo osladne poste, katerih namen je, da eno tako kot si ti spravijo vsaj na prvi zmenek. Meni sice rni čist jasno zakaj, ženske z nepospravljenim podstrešjem itak ne znate seksat, večrat izkušeno.

Za ostale, ki pa te ne poznajo, pa se bojiš, da bi te prepoznali, če bi bila fotka, kjer se vidi kdo je gor? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V čem je sploh smisel, da te prepoznajo tisti, ki te tako že poznajo? Se morda bojiš bolj aktivno pokazati ostalemu svetu (na netu)? Se bojiš, kaj si bodo tisti, ki te že poznajo, mislili o tem “aktivnem kazanju”? Se sramuješ svoje podobe, obraza?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close