Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek (samo)kritičnost

(samo)kritičnost

Vidim, da si vas večina napačno predstavlja pojem uživancija. Uživancija ni, ko si ti že prispel do cilja, uživancija je v resnici tista potka po kateri si se pomikal, da si prišel do željenega cilja. Recimo ena vmesna faza, ko si ugotovil, da ti gre stvar dobro od rok in da imaš šanse nekega dne priti na sam vrh. Pa dajmo za primer nogometaša, ki je začel kariero v najnižjem klubu. Njegove sanje so že od malih nog, da bi nekega dne zaigral za ekipo Real Madrid. Ko mu bo to po dolgih letih garanja končno uspelo, bo seveda presrečen, a kaj ko ta sreča ne bo trajala za dolgo, saj se bo kmalu začel dolgočasiti. Tako si bo postavil nov izziv, ki ga bo od danes naprej motiviral. Npr zaigrati v finalu lige prvakov, zaigrati za reprezentanco in biti z njo najboljši strelec svetovnega prvenstva, osvojiti zlato kopačko že tretje leto zapored itd.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Točno tako mali..

Marko še enkrat trditev katere nisi razumel :

teoretično (sociološko) bi bile ženske lahko zadovoljne že, da tudi s sabo niso zadovoljne.
Praktično pa so tudi zaradi nezadovoljstva nad sabo nezadovoljne.

Kar pojasni, zakaj jih je večina tudi seksualno nezadovoljenih.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mislim da so vedno bolj nezadovolj (eni) moški…Saj nas ženske pogosto glava boli,da se temu malo izognemo:)

to je od vakuuma

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Obstaja možnost da se nekje “zagozdneš” .

od možnosti še nobena ni ne zanosila ne splavila … še fasala ga ni

o pa je…

Le možnost je relativa.

možnost je vedno (tudi relativno) samo možnost … s tangento v neskončnost …. nekako tako kot posmrtno bivanje v nebesih

Kot tolčenje prazne slame v nedogled.

Lep večer vsem.

pa si me presenetila, — da si se našla v otepu ☺

Človek, ki je v sebi dosegel mir, najbrž ne prepričuje vseh okoli sebe, kako zelo se motijo. Ti si ravno tolk nemiren, kot jaz. razen tega te mučijo številni dvomi, to je razvidno iz tega, da vsakemu v vsaki repliki postaviš veliko vprašanj. Kar naprej nekaj sprašuješ druge, človek, ki je res miren, tega ne počne.

Ti nisi našel miru, ti samega sebe prepričuješ, da si našel mir. Če bi našel mir, te ne bi tako begali vsi, ki živijo drugače.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ravno ti si tisti, ki druge prepričuje, kar preberi malo za sabo. Ravno me prepričuješ, da sem jaz tisti, ki čuti nemir in da sem sam sebe prepričal itd itd. In ti verjetno zaradi tega misliš, da si nekdo, ki ne dvomi. Ti VEŠ, kako se drugi počutijo in nikoli ne PODVOMIŠ. Sodiš po sebi, nič drugega, to je najbolj zgrešena metoda ocenjevanja drugih. S tem poveš kvečjemu kaj o sebi. V tem smislu pa jaz res dvomim, priznam. Zato raje vprašam, čemur ti praviš dvom. Ne dvomim pa o sebi, vsaj kar se tiče tega, kar napišem.

najtežje je pohvaliti, da je nekaj dobro skuhala, naredila, kupila, uredila … pa to narediš zato, da je ne sesuješ kot človeka
vse ostalo (denar, čast, popravilo ) se da preboleti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close