Samo ne partnerja "z prtljago"?? Vi to resno?!!
Nimam potrebe, da me otroci sprejemejo.
Je pa dejstvo, da z malimi otroci se je pač treba ukvarjat pa še njihovo mamo po možnosti. Do tega pa mi ni.
Hja, verjamem, da gre odraslim otrokom ta nova od fotra na živce, ampak z odraslimi otroki se pač ni treba več ukvarjat.
Če ima moški male otroke, to pomeni, da bo želel imet neke skupne dopuste. Pa mi na kraj pameti ne pride, da grem na dopust z otroci. Pa, da bodo otroci večkrat pri njemu in da je pač treba skrbeti zanje. In, ja, del teh skrbi pade tudi na ta novo. TO pa mene ne mika.
Najbolje pa seveda moški brez otrok.
[/quote]
Dokler moški nima sam otrok, se sami obnašajo kot otroci. Velik sreče pri izbiri. Pa iskreno mislim.
To je malo hinavska izjava, glede na to, da moški “z prtljago” dosti težje dobi partnerko kot pa ženska “z prtljago” dobi partnerja. Problem pa je uglavnem v tem, da se potem otrok uporablja kot izgovor, izsiljevalsko sredstvo za vse možne stvari. Take ženske iščejo predvsem financerja, ker otrok stane. Samo tisti ki imajo denar, imajo dosti več izbire, tisti ki ga nimajo pa tako ali tako ne pridejo v poštev.
To je malo hinavska izjava, glede na to, da moški “z prtljago” dosti težje dobi partnerko kot pa ženska “z prtljago” dobi partnerja. Problem pa je uglavnem v tem, da se potem otrok uporablja kot izgovor, izsiljevalsko sredstvo za vse možne stvari. Take ženske iščejo predvsem financerja, ker otrok stane. Samo tisti ki imajo denar, imajo dosti več izbire, tisti ki ga nimajo pa tako ali tako ne pridejo v poštev.
[/quote]
Zato so preživnine! Če pa ste ljubosumni na otroke,ker vam “odžirajo” je pa to čisto druga pesem. Tuji otroci niso za egoistične osebke!
Zato so preživnine! Če pa ste ljubosumni na otroke,ker vam “odžirajo” je pa to čisto druga pesem. Tuji otroci niso za egoistične osebke!
[/quote]
Ni ljubosumnost, samo vleči otroke ven, ko hočeš kaj doseči je že neko vrste izkoriščanje otrok. Za preživnine pa niso vse sposobne zrihtat, lahko se moški zna izognit, tiste pa ki dobivajo, pa jim seveda ni dovolj.
Pravih samohranilcev je zelo in zelo malo, si najdejo nadomestek in prepustijo vzgojo njej, ideja srečne družine. Samohranilke so v partnerstvu nezaželene, pokvarjena roba z uničenimi živci in posledice na telesu zaradi rojstva. Veliko samskih moških ima v glavi predstavo, kako je razvlečena spodaj-se pogovarjamo s sodelavci.
Velik samohranilk je večno samskih, ker drugih moških nočejo več.
Prednost moškega samohranilca je, da ženska sprejme otroka veliko prej kot je obratno in velikim ženskam so samski očetje kot magnet, obratno še nisem slišal.
Po ločitvi sem spoznavala skoraj izključno moške brez otrok, ti z otroki so bili res bohpomagej in od takih naj bežijo vse, tako mamice kot mladenke brez otrok. Eden od tipov, s katerim sva šla parkrat na zmenek, je rekel, da kakšen človek bi pa bil, če bi ga motili otroci (in da so v čisto vsaki zvezi kolobocije, če ne zaradi otrok, pa zaradi česa drugega, in če že morajo biti kolobocije, so zaradi otrok vsaj pomembne, večinoma gre pa za traparije in s tem šele se on res ne bi rad ukvarjal).
Imela sem tri resne zveze, vsi so bili brez otrok, no, s ta tretjim sem zdaj poročena.
Ti pa moreš bit posebej vredna, če si kar tri imela po ločitvi. Pa te babe ste za na psihiatrijo, saj se ne vidite, da je z vami vse narobe.
[/quote]
Tri je veliko?
Zanimivo.
Če bi tip imle tri ženske, bi bil pa kaj? Lajdrač?
A ženska bi morala pa noge skupaj tiščati ali pa še bolje kar v samostan iti, da je ne bi zmerjali in žalili, da je lajdra?
Tri je veliko?
Zanimivo.
Če bi tip imle tri ženske, bi bil pa kaj? Lajdrač?
A ženska bi morala pa noge skupaj tiščati ali pa še bolje kar v samostan iti, da je ne bi zmerjali in žalili, da je lajdra?
[/quote]
Ni veliko, to je nikoli odrasla sociopatska lajdra. Taka ni za v bližino otroka, kaj šele za skrbništvo.
Ni veliko, to je nikoli odrasla sociopatska lajdra. Taka ni za v bližino otroka, kaj šele za skrbništvo.
[/quote]
In kaj praviš na fotrčke, ki se še poročeni gonijo okrog in okrog?
Pa ogromno je takih.
Aja, deci se lahko gonijo okrog, ko so poročeni, ko je žena noseča, ko je doma dojenček.
Ženska pa ne sme imeti moškega, tudi, če je ločena, torej samska.
Eni ste pa res za kozlat.
AJa pa nisem bila nikoli poročena, nimam otrok.
Ja, to je pa res, da tisti z otroci iščejo take brez otrok.
Sem bila na spoznavnem portalu in če odštejem, da so mi največ težili poročeni ff, so bili druga skupina samski fotri.
Pa sem jih spraševala zakaj ne iščejo take z otroci, zakaj silijo za takimi ženskami brez otrok pa je bil večinoma odgovor: da ženske z otrokom pa nikakor ne. Sami pa seveda imeli otroke. Ženske naj bi sprejele njihoev otroke a oni pa ne bi sprejeli drugih otrok.
Jaz imam enega otroka, on enega iz prejšnjega odnosa. Ko sva se spoznala, sta otroka imela 14 let, sedaj 19, pa ti povem, da je njegov imel nekaj takšnih grdih (še mlečen je bil pa je že na glas razmišljal, da niti otroka več ne bi smela imeti, da bo samo on dedoval ipd.), da če bi to vedela, da se nikoli ne bi zapletla s partnerjem, ki ga imam na splošno res rada.
Razumem pa zakaj nekateri tako napišejo, čeprav se napisano res sliši grdo. To je zato, ker morajo zaradi otrok partnerja čez težke, celo hude stvari, ki človeka psihično uničujejo in fi zično izčrpavajo. Redki otroci partnerja te namreč zares sprejmejo.
Prijateljica, 45, si je po zadnjem končanem razmerju tudi zastavila cilj, da noče več moškega brez otrok ravno zato, ker je imela s prejšnjim moških, ki je imel dva otroka, težave (od grdega poniževanja, do zaničevanja, uničevanja stvari …). Zdaj ga ima in pravi, da ni idealen, da ima pa veliko prednost in to je, da nima otrok.
Tudi jaz mislim, da je predvsem en trololo tukaj na MON, ki udriha čez samske ženske (in moške?) z otroki. Tako da, avtorica teme, nikar se mu ne pusti sprovocirati. Veliko je parov z otroki iz prejšnjih zvez (pa ni nujno, da imata otroke oba), pa funkcionirajo. Če pa nekdo ne premore ljubezni (ne do partnerja oziroma partnerke, ne do otrok), pa naj to bo njegov problem.
Hja, moški ne bi mamic, ampak še kako pa se taki samski fotrčki slinijo okrog samskih žensk brez otrok. Sveto prepričani, da mora biti samska ženska čisto blažena, če bo na grbo dobila fotrčka in skrbela za njegovega otroka pa se po možnosti bavila še z bivšo.
[/quote]
Če bi bila urejena oseba z urejenim življenjem, zagotovo ne bi takih ven metala. Natanko to imate, kake ste.
O groza kaj vse sem do sem prebrala. Dajte bit ljudje raje samski, saj na življenje sploh niste pripravljeni. Takšno razmišljanje je na nivoju otroka, ne pa neke zrele osebe, ki naj bi si v življenju nabrala modrosti. Ljudje niso ponujena roba na policah, da bi vi izbirali. Dajte se ugriznit raje v jezik, sploh, če sami nimate kaj ponudit ali od sebe dat.
Če ste samski, brez otrok, niste bolj vredni kot drugi. Vas nihče noče morda? Če boste nekoč našli “popolnega” partnerja za vašo “popolno” družino, kje piše, da bosta skupaj do konca svojih dni??? Tudi vi boste ločenci nekoč. Danes to ni popolnoma nič posebnega. Se že spodobi, da si ločen! Ločiti se, pomeni, da se v življenju razvijaš in prerasteš partnerja in si najdeš ustreznejšega. Noben ločen ni dolgo zafrustriran. Morda eno leto po razhodu, potem pa gre življenje novim dogodivščinam nasproti. S polno paro!
Dajte si končno razjasnit neje zadeve tako, da jih doživite, ne pa pametovat na nekih vaših teorijah. Kot sem rekla. Grow up!
Forum je zaprt za komentiranje.