S 1. februarjem je veljavnost covidnega potrdila omejena na 270 dni
ofiska, 17.12.2021 ob 19:34
Kopiram komentar iz tega linka, ker se mi zdi vreden razmisleka. Danes necepljeni, jutri kadilci, pojutrišnjem lastniki nepremičnin…. V dveh letih se je zahodni svet spremenil v diktaturo in nihče ne reagira.
“Verjamem, da se bližamo trenutku, ko bomo kot družba morali sprejeti enotno odločitev glede položaja necepljenih. ” mislim da je to ena najbolj grozljivo fašističnih izjav, ki sem jih slišala v teh časih. Morala bi vklopiti alarm tudi pri cepljenih, ki imajo še kaj razuma. Kakšno vrsto grožnje jaz kot necepljena oseba predstavljam cepljenim, ki so kao zaščiteni pred to hudo korono? Zbudite se, res, ker drugače je to ena velka tragedija kar sledi
Res je grozljivo take izjave brat. Kljub vsej grozljivosti pa smo lahko hvaležni, da lahko pridobimo kakršnekoli informacije o plandemiji, ker mediji o tem ne smejo poročat. Pa da lahko najdemo na internetu takšne in podobne izjave sami. Zdravi ljudje predstavljajo hudo grožnjo in nevarnost farmacevtski mafiji, zato zdaj s hitrimi testi dobesedno lovijo zdrave, da priredijo statistiko. Vse s ciljem v ljudi vbrizgavati testna cepiva. Ker je zdaj že toliko laži znanih, sami sebe ne morejo več kontrolirati in je večina njihovih izjav kontradiktorna. Tudi marsikateri cepljen je začel dvomiti o vsem skupaj. Kdor ima sebe rad, bo poskrbel zase in za svoje zdravje. Zanimivo, da se nikjer ne da dobiti podatka, koliko je bilo lani in letos obolelih za pljučnico in sezonsko gripo. Ta plandemija ni plod fejstbuk doktorjev in teorije zarote, ampak naša kruta realnost.
Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator.
Enkrat sem ponoči, ko sem bil zunaj opazoval dva okostnjaka, ki sta s pokopališča bežala proti meni. En okostnjak je bil večji, drugi pa manjši. Ni mi bilo najbolj prijetno, ampak sta k sreči izginila. Velikokrat sem razmišljal kdo sta ta dva okostnjaka. Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. Ni mi jasno kako lahko nevidno bitje, ki je brez kože in mesa premika svoje kosti.
idiokrati, 17.12.2021 ob 19:45
Vejemi, da je samo vprašanje časa, kdaj bodo necepljeni postali bioteroristi, kot takšne se bo te ljudi obravnavalo. Podatek, zakon proti terorizmu, je še vedno v veljavi, definiran.
če je kdo bioterorist (če že uporabljaš ta izraz)so to cepljeni, ki množično širijo virus.
Forum je zaprt za komentiranje.