S 1. februarjem je veljavnost covidnega potrdila omejena na 270 dni
Phhahahahahahahahahaha….
S 1. februarjem je veljavnost covidnega potrdila omejena na 270 dni – 24ur.com
Kopiram komentar iz tega linka, ker se mi zdi vreden razmisleka. Danes necepljeni, jutri kadilci, pojutrišnjem lastniki nepremičnin…. V dveh letih se je zahodni svet spremenil v diktaturo in nihče ne reagira.
“Verjamem, da se bližamo trenutku, ko bomo kot družba morali sprejeti enotno odločitev glede položaja necepljenih. ” mislim da je to ena najbolj grozljivo fašističnih izjav, ki sem jih slišala v teh časih. Morala bi vklopiti alarm tudi pri cepljenih, ki imajo še kaj razuma. Kakšno vrsto grožnje jaz kot necepljena oseba predstavljam cepljenim, ki so kao zaščiteni pred to hudo korono? Zbudite se, res, ker drugače je to ena velka tragedija kar sledi
ofiska, 17.12.2021 ob 19:34
Kopiram komentar iz tega linka, ker se mi zdi vreden razmisleka. Danes necepljeni, jutri kadilci, pojutrišnjem lastniki nepremičnin…. V dveh letih se je zahodni svet spremenil v diktaturo in nihče ne reagira.
“Verjamem, da se bližamo trenutku, ko bomo kot družba morali sprejeti enotno odločitev glede položaja necepljenih. ” mislim da je to ena najbolj grozljivo fašističnih izjav, ki sem jih slišala v teh časih. Morala bi vklopiti alarm tudi pri cepljenih, ki imajo še kaj razuma. Kakšno vrsto grožnje jaz kot necepljena oseba predstavljam cepljenim, ki so kao zaščiteni pred to hudo korono? Zbudite se, res, ker drugače je to ena velka tragedija kar sledi
Jah, reagiraj!
LudiD Legenda, 17.12.2021 ob 18:45
Phhahahahahahahahahaha….
S 1. februarjem je veljavnost covidnega potrdila omejena na 270 dni – 24ur.com
Mislim, da je 9 mesecem bistveno predolgo. Pet mesecev bi najbrž bilo smiselno.
Glede na to da pri nas radi kopirajo od sosedov bo 9 mesecev od zadnjega cepljenja. Razen če tega ne bodo naredili zaradi volitev.
Drugače se pa spremenilo samo po sebi ne bo nič. Edino ljudje lahko spremenimo stvari. Sedenje na kavču in razglabljanje o tem kako smo šokirani situacije ne bo rešilo.
Kar se pa kadilcev tiče – desetletja so bili diskriminirani nekadilci, zdaj se je pa situacija obrnila. Včasih obeh skrajnosti hkrati ni možno imet.
idiokrati, 17.12.2021 ob 19:45
Vejemi, da je samo vprašanje časa, kdaj bodo necepljeni postali bioteroristi, kot takšne se bo te ljudi obravnavalo. Podatek, zakon proti terorizmu, je še vedno v veljavi, definiran.
A zakon proti terorizmu je v veljavi? Da ni slučajno tudi zakon proti umoru! Bognedaj še zakon proti posilstvu!
Forum je zaprt za komentiranje.