Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Roman Rizana

Roman Rizana

Sprasujem, ce pozna morda kdo tega gospoda – naj bi bil jasnovidec, neklje iz Rizane pri Kopru. Vec kot to ne vem, a ima morda kdo izkusnje, pozna, ze bil?

Tudi mene zanima, SMS stevilka tegale gospoda…

l.p.

L.P:
Sem bil U Rizani, in spraseval za tega gospoda Romana, in nisem nic izvedel.

Ko sem omenil za vedezevanje, pa so mi rekli da verjetno iscem Adrianota..
To je gospod, ki ima neko podjetje, vendar vec ne vem.
Sem bil pri njemu, vendar ne vem, ce je to isti gospod.

l.p.
K

bil pri njemu…
gospod te dosti sprasuje.
mislim da ni jasnovidec.
L.P.
k

Roman je iz Rižane, je jasnovidec. Ni pa klasičen vedeževalec. Kdor se vsaj malo ubada z osebno rastjo, ve, da ima vse svoj namen, četudi se kdaj kaj ne zgodi kot je napovedano. O Romanu vem, da ima vpoglede, ter da v ključnem trenutku da pravi odgovor. Adriano je pa tudi gospod, dela blizu in se ne gre za isti osebi, je pa tudi jasnovidec.

zivijjo!
a mi nekdo pove prosim kje v rizani zivi ta gospod?

Robius
glede Roman iz Rižane
Prosim , da nam napišete telefonske številke od tega gospoda ali pa naslov, da ga pokličemo in obiščemo.
Hvala
LP T

040 954 234 – odgovarja samo na sms in je izredno dober!

Živjo,
ali je kdo v zadnjem času obiskal Romana iz Rižane? Prosila bi za kakšen komentar, vtis,… Najlepša hvala!

živjo, poslala sem mu spporočilo, ampak nisem dobila odgovora…koliko časa se čaka oz. ali je kako drugače možno priti do njega?
hvala

Najprej je treba vedeti zakaj sploh gremo h jasnovidcu. Bolj ko vemo, kaj bi radi rešili, večje so
možnosti za uspeh.

Iz lastnih izkušenj povem, da sem se zahvaljujoč njegovim napotkom izvlekla iz največjih težav in
priporočam ”terapijo” vsem tistim, ki se res želite znebiti svojih težav in zakorakati v pozitivno prihodnost.

Načeloma še isti dan dobiš odgovor nazaj, potrebno je poslai le sms ”vljudno prosim za termin,
Katja,Nova Gorica in počakat na odgovor”

Kljub temu, da sem se rešila velikega dreka, ki mi je vesel za vratom, ga še obiščem…pa veliko sreče
v prihodnosti. Ga priporočam, ker ni pomagal samo meni, ampak tudi mojim kolegicam.

serjoza
Roman Rizana
Jaz bi zaprosil ce kdo ve naslov ,lepa hvala

Prosim,če mi lahko kdo pove .ki jepoznal Adrijana iz Rižane, ki je pomagal mnogo ljudem, če je res,da je baje umrl?

Res je, gospod je na žalost pokojni.

Koliko pa računa?

Prosim ne hodite k Romanu, ker tip nima pojma in je škoda denarja!

Biba, s teboj se nestrinjam

Prosim za naslov Romana iz Rizane,
Oz navodila za pot,
Hvala

Zdravo!

Zanima, na kaksen nacin gleda v tvoje zivljenje?

Zdravo!

Me zanima na kaksen nacin gleda v tvoje zivljenje? ..s cem tocno se ukvarja?

Roman Črni kal. Ali pozna kdo gospoda Baccia, ki je Romanov prijatelj. Rabim njegov kontakt.

Pozdravljeni,

Roman se že nekaj časa ne javlja. Bila sem pa večkrat pri njemu.

Odgovor na objavo uporabnika
iscemna2, 08.02.2013 ob 08:56

Sprasujem, ce pozna morda kdo tega gospoda – naj bi bil jasnovidec, neklje iz Rizane pri Kopru. Vec kot to ne vem, a ima morda kdo izkusnje, pozna, ze bil?

Desc je jasnovidec, če se ga glih ne nalije, pa vidi bolj megleno! In nalije se ga redno!

Ima kdo kak info zakaj se Roman je javi?

Odgovor na objavo uporabnika
Moja moja, 03.05.2025 ob 21:10

Ima kdo kak info zakaj se Roman je javi?

Tudi meni se Roman ne javi vec. Kva se je zgodilo? A kdo kaj ve!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close