Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Roman Rizana

Roman Rizana

Danes sem uspela izvedeti, da je Roman lani enkrat septembra/oktobra nekaj baje zbolel. Jaz sem na zadnje bila pri njemu 21.9.2024. Nato sem mu pisala nazaj 2.10.2024 in nisem prejela vec odgovora. Odgovora nisem prejela vse do danes. Telefon ima nedoseglji (sicer je imel vsaj vklopljenega, tudi ce ni odpisal). Se pravi kaj se je zgodilo v tako kratkem casu od prakticno septembra do zacetek oktobra lahko le ugibam. Kolikor sem razumela iz pogovora z osebo, ki ga je poznala, ne verjamem vec, da se ga bo dalo dobiti. Upam, da se motim a tako dolga odsotnost govori sama posebej. Baje pa tudi, da Roman ni bilo njegovo pravo ime. Mislim…katastrofa je to zame. Jaz sem k njemu hodila 17 let. 🙁

Kitty, hvala za update. Meni je nazadnje odgovoril na sms 17.10.24. Tudi bila dolgoooletna obiskovalka. A ste imeli obcutek, da ni vec med nami in se je poslovil, ali si je vzel samo tako dolgo pavzo za zdravljenje?

hvala vam za odgovor?

Roman je se ziv. Glede na njegovo situacijo pa sama ne verjamem, da bo se kdaj delal.

Kitty, hvala za odgovor. Kar izguba za vse nas redne obiskovalce. Sama se nisem nasla koga, ki bi ga lahko nadomestil?

lp

Kitty, hvala za odgovor. Velika izguba za vse redne obiskovalke?

lp

1.10.24 bil pri njemu,aprila sem mu spet pisal in letos avgusta še 1x,brez odgovora..uspel sem ugotoviti ime in priimek ampak nič več od tega..jaz bi ga tudi nujno rabil.

Če kdo izve kaj več prosim naj napiše.

A že kdo ve kaj o Romanu? Pozna kdo koga, ki deluje na podoben način in je vsaj delno tolk dober?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close