Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Resnik&partnerka

Resnik&partnerka

Pred leti smo ju gledali iz ene rumene revije v kopalkah, cca 8 let nazaj.
Zdej sm jih vidla prvič skupaj in od blizu. Prav hecna sta. On v letih ampak izredno fit in natreniran za svoj emšo,faca, ona cca 12 let mlajša, in še vedno konkretno preobilna, preobsežna. Kot Asterix& Obelix delujeta skupaj.

In to si morala deliti z nami? Kakšne težave imaš? Ti je mogoče ona speljala Resnika?

Avtorica, najbolje, da ga pozabiš! Luštna družinica so, veseli me, da je v Tamari našel sorodno dušo.
https://govori.se/intervju/vili-resnik-tamara-me-je-potegnila-iz-crne-luknje/
Petdeset let – pa ne le da ste videti kot mladenič, tudi živite kot mlad moški: poslovno polno aktiven in živahen očka dvema nadobudnežema. Obstaja skrivni recept za tovrstno radoživost?
Skrivni recept? Ne, ni skrivnega recepta … Treba se je držati le splošno zdrave modrosti : čim bolj zdravo in pozitivno živeti. Sem pač človek, ki se 25 ur na dan rad heca, rad grem v naravo, rad športam, vedno moram nekaj početi. Tudi moje delo je tako, da je treba vedno biti v formi, tako fizični kot psihični, in ne morem si privoščiti, da bi se zanemaril. Hja, no … mlada žena, majhna otroka, medsebojno razumevanje doma, spoštovanje, če se človek v svoji koži dobro počuti in če občuti, da je ljubljen – ne more biti drugače, kot da si videti mladostno. Zadovoljen sem s seboj in z ljudmi, ki me obdajajo. Negativno pustiš za sabo in črpaš pozitivno energijo …
Zdi se, kot da se vam je življenje obrnilo na glavo s selitvijo na Primorsko? Ste se takrat za to odločili samo zaradi ljubezni ali še česa drugega?
Ja, res je, selitev na Primorsko mi je dokončno spremenila življenje. Sprejel sem življenjske odločitve in še danes mi ni žal za to. Če je bila vzrok za to ljubezen? Mislim, da ne bi rekel tako, takrat o ljubezni nisem niti razmišljal … Tamaro sem imel rad, lepo mi je bilo z njo in njenimi domačimi. Počutil sem se zaželen in nekaj vreden. Potegnila me je iz črne luknje. Vedno se je trudila okoli mene, da bi mi bilo čim prijetneje, poslušala me je, ko mi je bilo najtežje, in nikdar ni imela očitkov ob mojem pripovedovanju in “jokanju”. Nihče me ni obsojal, pustili so mi dihati in živeti. Spoznal sem, da bi mi tako okolje lahko veliko pomagalo, in odločil sem se, da svoje življenje prenesem na Primorsko. In dejansko je bila to ena izmed najboljših stvari, ki sem jih naredil – no, bi rekel, da kar najboljša odločitev. Potem je prišla Manja, sedaj še Matias … In z vsemi temi leti in skupnimi odločitvami in dejanji – zdaj vem, da je to ljubezen. Velika ljubezen!

In v čem točno je tvoj problem oz. namen te objave? Ne razumem, kako si lahko obremenjen/a z izgledom nekega para. Očitno ti gre v nos, da se imata rada in sta očitno srečna skupaj. Očitno še obstajajo moški, ne nasedejo samo na izgled, ampak jih pritegne predvsem karakter. Npr. Pierce Brosnan…. Konec koncev, ko si s partnerjem, je pomembno samo to, da sta vidva srečna, vsi ostali niso pomembni… Pa izgled gor ali dol…

Vili Resnik je imel zelo lepo ženo Mojco in dva otroka z njo.Čenče so govorile, da jo je varal.Je res, ni res, tega ne vem.
Škoda je zakona, otrok in vsega.
Pa nova ženska in spet dva otroka…
Pravijo, če bi se za prvi zakon tako potrudili, kot se za drugega , bi tudi prvi zakon obstal…

https://govori.se/traci/domaci-traci/vili-resnik-z-obilno-tamaro-na-plazi/

Poznam “ta novo” familijo, poznam “bivšo” familijo” in poznam vse vmes…eno je farsa drugo je reala…žal ni vse zlato kar se sveti…iz spoštovanja do njega, več ne napišem; včasih se preračunavanje ne izide in tokrat se žal ni in on to ve prekleto dobro; to si je izbral in to ima; več sreče prihodnjič; ne popajte gor njegovih”kupljenih intervjujev za samopromocijo”, srečni ljudje – ala estradniki tega ne delajo, če imajo vse pošlihtano; ja valjda, da mora zdajšnjo javno pohvalit, da je vsaj nekaj časa spet mir pri bajt.

a te je kdo sploh prosil,da še to napišeš. Že to kar pišeš kaže,da nimaš nobenega spoštovanja do Vilija, in da ti gre za samopromocijo, da se ven mečeš,da kao ga poznaš.
Tudi to kar si napisala je podlo in grdo, zahrbtno obrekovanje, ravno tako enako slabo kot če bi napisala še kaj drugega. Pri tem ti je bil cilj slabo govoriti o Viliju in njegovi družini (kar tudi si pokazala s pisanjem), ampak v resnici si največ slabega povedala o sebi. Baba obrekljiva. Največjo nesrečo ima da pozna tebe.

a te je kdo sploh prosil,da še to napišeš. Že to kar pišeš kaže,da nimaš nobenega spoštovanja do Vilija, in da ti gre za samopromocijo, da se ven mečeš,da kao ga poznaš.
Tudi to kar si napisala je podlo in grdo, zahrbtno obrekovanje, ravno tako enako slabo kot če bi napisala še kaj drugega. Pri tem ti je bil cilj slabo govoriti o Viliju in njegovi družini (kar tudi si pokazala s pisanjem), ampak v resnici si največ slabega povedala o sebi. Baba obrekljiva. Največjo nesrečo ima da pozna tebe.
[/quote]

Imaš pa težave s problemi.
Kar verjamem, vse, kar je napisano zgoraj.Če bi se moški tako potrudili za prvi zakon, kot se potrudijo za drugega, potem ne bi bilo tako, kot je.
Drugič tudi norme odpadejo in vzamejo pač, kar je na razpolago.In so zadovoljni z drobtinicami.
Ne gledajo več na izgled, ponavadi pa dobijo “trdo roko”. Tako tudi potrebujejo!

Tole zgoraj ni nobeno zahrbtno obrekovanje.Ker pač ni nič novega.Je bilo že zdavnaj vse objavljeno v sliki in besedi.

Imaš pa težave s problemi.
Kar verjamem, vse, kar je napisano zgoraj.Če bi se moški tako potrudili za prvi zakon, kot se potrudijo za drugega, potem ne bi bilo tako, kot je.
Drugič tudi norme odpadejo in vzamejo pač, kar je na razpolago.In so zadovoljni z drobtinicami.
Ne gledajo več na izgled, ponavadi pa dobijo “trdo roko”. Tako tudi potrebujejo!

Tole zgoraj ni nobeno zahrbtno obrekovanje.Ker pač ni nič novega.Je bilo že zdavnaj vse objavljeno v sliki in besedi.
[/quote]

Najbrž govoriš o sebi in svojih težavah s problemi in ostalimi. če bi toliko delal na sebi, kot se očitno spoznaš na ostale in njihovo obrekovanje, bi bilo veliko bolj produktivno.

Resnik je faca, pustmo to, da je naredu ene par napačnih odločitev v lajfu, kdo jih pa ne zato pa spi zdej bolj ob robu pojstle 🙂 mi pa deluje nekako tako kot spodnji komad, ko ga zapoje 🙂

Potepuh
Tavam kot potepuh
včasih letim na zlomljenih krilih
Potepuh
Tavam kot potepuh
le mesec je z mano in me posluša
žene spet me k tebi……

tudi sama imam za partnerja, moškega manekenske postave, 5 let mlajšega,sama nisem nič posebnega, kar nekaj kilc preveč, ne ličim se. Prej je imel za ženo pravo manekenko, vedno urejeno, kot iz škatlice.Na začetku kar nisem mogla verjet, da se je ogrel zame, pa mi je rekel, da ni vse v zunanji lepoti. Sva pa skupaj že kar nekaj let in med nama so še iskrice, se pa veliko pogovarjava, drug drugega spodbujava, skratka skupaj sva v dobrem in slabem.

A fejst boli?

Ona je res špeh bomba.

A fejst boli?
[/quote]

Boli tebe.Napisano gor pa verjamem!

Kakor je meni znano, je prva zena Mojca, zlomila Viliju srce , saj ga je varala !b

Prvo ženo Mojco je varal s Tamaro. Tamara je bila njegova oboževalka, hodila je na koncerte in tako sta se spoznala. Nekdaj je bila res res huda bejba, temnolaska. Zakaj se je zdaj tako poredila in preštrihala na blond, pa ne vem.

Resnik, a si ti to sam napisal.
Pa ne mi bluzit, da misliš resno.
Splet okoliščin, naključje, to marda že, ampak, da je vse tako naj, naj, pa ti ne verjamem.
Na prvi pogled namreč res nista za skupaj.
Tako na drugi, morda že, vendar ne na vseh področjih. Gotovo tudi šepa, ampak kaj, ni druge poti.

Tipična slovenka. Ko se zagarantira z otroki, se lahko zapusti.

“vedno na koncu sta dve poti…izbereš pa tisto, ki …..”

haha

Nista za skupaj, on ostareli možakar, ona še dokaj mladostna, ki jo kazi zunanji izgled.

Ni res!

Škoda zakona, škoda prvih otrok in žene!
Je bilo vredno?

Ko nastopi druga puberteta, moški težko sprejmejo upad njihove moči in preizkušajo se na mladih.

Alias Miro Cerar…

Ali pa Janez Janša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close