Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Resnik&partnerka

Resnik&partnerka

ja svaka čast vsaki ženski, ki je tega patrona pripravljena 3 ure prenašat skupaj.

👍
Kvaliteten moški ceni vsebino, ne embalažo.

👍
Kvaliteten moški ceni vsebino, ne embalažo.
[/quote]

Tudi embalaža ni zanemarljiva.

Ok, tole zgoraj drži. Drži pa tudi, ko je prišlo do ločitve, da je imel pred njo na seznamu 110{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} preverjeno, najmanj dve svoji oboževalki s katerima je želel biti a sta ga obe zavrnili. Ko je človek v podnu dela hitre in na dolgi rok napačne odločitve, ki prej ali slej privrejo na dan. Hočeš nočeš se te napake pokažejo, tudi, če jih na vso moč skrivaš, če si javna oseba pa še toliko prej.

Ok, tole zgoraj drži. Drži pa tudi, ko je prišlo do ločitve, da je imel pred njo na seznamu 110{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} preverjeno, najmanj dve svoji oboževalki s katerima je želel biti a sta ga obe zavrnili. Ko je človek v podnu dela hitre in na dolgi rok napačne odločitve, ki prej ali slej privrejo na dan. Hočeš nočeš se te napake pokažejo, tudi, če jih na vso moč skrivaš, če si javna oseba pa še toliko prej.
[/quote]
ki tukaj obrekujete in obtožujete javno človeka. V kolikor se odloči za srečanje na sodišču z vami, boste morali vse dokazovati.

Moški, ki že imajo družino in odrasle otroke, se po določenem času, za moje pojme v drugi puberteti, hočejo dokazovati in si dobijo mlado partnerko, zatrjujejo, da je to ženska, s katero si želijo bivati do konca življenja.
To je samo potrditev, da se jim majejo tla pod nogami. Zgubljajo svoj ego, ki naj bi ga mlajša ženska overovila.

je to 5-10 kilc pre-več ali je to primer za prijavo v show The biggest Loser Slovenija?

ki tukaj obrekujete in obtožujete javno človeka. V kolikor se odloči za srečanje na sodišču z vami, boste morali vse dokazovati.
[/quote]

catch je v tem, da, če odpreš teme z njim je blo vse to in še več že vse napisano, prav tako v časopisih. Temu kar ti rečeš obrekovanje je sila težko dokazati, ker gre za zoprno zmes resnic, polresnic in laži.

Sicer so pa tu potem še priče in aktivni akterji, ki so bli priča prigodam tako na eni kot drugi strani, enkrat, ko je sodišče v dvomu se ve v korist koga se odloči, tako, da……

Luštna sta skupaj. Občudujem slavne ljudi, ki ne iščejo popolnosti, ampak cenijo stabilen odnos.

Vili je velik nespoštljiv požeruh ki je imel koncert na dan žalovanja 24.1…fuj fuj fuj

Zraven še Rudan Firbci in Alfi Nipič

En velik fujjj

Ljudje brez etike in morale

Odgovor na objavo uporabnika
Pepca, 03.02.2025 ob 21:30

Vili je velik nespoštljiv požeruh ki je imel koncert na dan žalovanja 24.1…fuj fuj fuj

Zraven še Rudan Firbci in Alfi Nipič

En velik fujjj

Ljudje brez etike in morale

To res drži? Da je imel nastop tudi na dan žalovanja.? Resno? Ja no, ne preseneča, vseeno pa veliko pove. Je precej poseben v več vidikih, vedo povedati pravzaprav vsi, ki kaj več vedo o njem oziroma ga bolje poznajo. Je pa za spoštovati njegovo zasebnost in lepo prebrati, da jima je z zdajšnjo ženo lepo.

Jaz verjamem, da je njegova zdajšnja partnerka krasna ženska, kilogrami pri tem ne igrajo nobene vloge, niti nimajo koga brigati, razen nje. Je pa res, da je Vili v svojih najbolj divjih časih niti pogledal ne bi, pa njeno dobro srce gor ali dol. Prav mu je prišla, ko je bil najbolj v dreku, in ga je vzela k sebi, da lahko sedaj špila vrlega Primorca. V sili hudič še muhe žre.

Anonimno 2531, 04.02.2025 ob 09:54

Jaz verjamem, da je njegova zdajšnja partnerka krasna ženska, kilogrami pri tem ne igrajo nobene vloge, niti nimajo koga brigati, razen nje. Je pa res, da je Vili v svojih najbolj divjih časih niti pogledal ne bi, pa njeno dobro srce gor ali dol. Prav mu je prišla, ko je bil najbolj v dreku, in ga je vzela k sebi, da lahko sedaj špila vrlega Primorca. V sili hudič še muhe žre.

Verjameš ali veš, da je krasna ženska :)? Tisti, ki jo in ju bolje poznajo, bi imeli kar kaj za rečt.

Anonimno 4047, 04.02.2025 ob 08:53

To res drži? Da je imel nastop tudi na dan žalovanja.? Resno? Ja no, ne preseneča, vseeno pa veliko pove. Je precej poseben v več vidikih, vedo povedati pravzaprav vsi, ki kaj več vedo o njem oziroma ga bolje poznajo. Je pa za spoštovati njegovo zasebnost in lepo prebrati, da jima je z zdajšnjo ženo lepo.

Fuj, pa še tako grabljenje za pet minut slave in keša, res je, svoje sedanje partnerke še pogledal ne bi v času njegove večje slave, pa tudi sedaj mislim, da mora marsikakšno z njegove strani požreti in zamolčati.

kakšen problem imaš, 23.03.2019 ob 15:24

Avtorica, najbolje, da ga pozabiš! Luštna družinica so, veseli me, da je v Tamari našel sorodno dušo.
https://govori.se/intervju/vili-resnik-tamara-me-je-potegnila-iz-crne-luknje/
Petdeset let – pa ne le da ste videti kot mladenič, tudi živite kot mlad moški: poslovno polno aktiven in živahen očka dvema nadobudnežema. Obstaja skrivni recept za tovrstno radoživost?
Skrivni recept? Ne, ni skrivnega recepta … Treba se je držati le splošno zdrave modrosti : čim bolj zdravo in pozitivno živeti. Sem pač človek, ki se 25 ur na dan rad heca, rad grem v naravo, rad športam, vedno moram nekaj početi. Tudi moje delo je tako, da je treba vedno biti v formi, tako fizični kot psihični, in ne morem si privoščiti, da bi se zanemaril. Hja, no … mlada žena, majhna otroka, medsebojno razumevanje doma, spoštovanje, če se človek v svoji koži dobro počuti in če občuti, da je ljubljen – ne more biti drugače, kot da si videti mladostno. Zadovoljen sem s seboj in z ljudmi, ki me obdajajo. Negativno pustiš za sabo in črpaš pozitivno energijo …
Zdi se, kot da se vam je življenje obrnilo na glavo s selitvijo na Primorsko? Ste se takrat za to odločili samo zaradi ljubezni ali še česa drugega?
Ja, res je, selitev na Primorsko mi je dokončno spremenila življenje. Sprejel sem življenjske odločitve in še danes mi ni žal za to. Če je bila vzrok za to ljubezen? Mislim, da ne bi rekel tako, takrat o ljubezni nisem niti razmišljal … Tamaro sem imel rad, lepo mi je bilo z njo in njenimi domačimi. Počutil sem se zaželen in nekaj vreden. Potegnila me je iz črne luknje. Vedno se je trudila okoli mene, da bi mi bilo čim prijetneje, poslušala me je, ko mi je bilo najtežje, in nikdar ni imela očitkov ob mojem pripovedovanju in “jokanju”. Nihče me ni obsojal, pustili so mi dihati in živeti. Spoznal sem, da bi mi tako okolje lahko veliko pomagalo, in odločil sem se, da svoje življenje prenesem na Primorsko. In dejansko je bila to ena izmed najboljših stvari, ki sem jih naredil – no, bi rekel, da kar najboljša odločitev. Potem je prišla Manja, sedaj še Matias … In z vsemi temi leti in skupnimi odločitvami in dejanji – zdaj vem, da je to ljubezen. Velika ljubezen!

O MY GAD

tko je to, 23.03.2019 ob 16:02

Vili Resnik je imel zelo lepo ženo Mojco in dva otroka z njo.Čenče so govorile, da jo je varal.Je res, ni res, tega ne vem.
Škoda je zakona, otrok in vsega.
Pa nova ženska in spet dva otroka…
Pravijo, če bi se za prvi zakon tako potrudili, kot se za drugega , bi tudi prvi zakon obstal…

Rudan in Resnik, oba močno daje druga puberteta.

A res, a Vili ga je sral z drugimi? Aja no sej z mano ga je tudi. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close