RESNA VEZA
eh, jaz sem vedno želel biti sinteza obojega. Ali mi je uspelo ali ne, je stvar posameznikove presoje :-))))[/quote]Hja ne vem, kakšne vse psihoanalitične zaključke bi se dalo izpeljati glede na tisto tvojo teorijo in sploh to pogosto omenjanje enega in drugega. Eni življenje živijo, eni ga igrajo, eni pa o njem pišejo… in ne nujno isti…[/quote]
eh, grem jaz zdaj eno rundo odbiciklirat, ti me pa ta čas popredalčkaj :-)))
Hja ne vem, kakšne vse psihoanalitične zaključke bi se dalo izpeljati glede na tisto tvojo teorijo in sploh to pogosto omenjanje enega in drugega. Eni življenje živijo, eni ga igrajo, eni pa o njem pišejo… in ne nujno isti…[/quote]
eh, grem jaz zdaj eno rundo odbiciklirat, ti me pa ta čas popredalčkaj :-)))[/quote]Tega pa ne znam in nisem nikoli delala, se mi zdi, da mi bog z namenom ni dal intuicije zato pa trdo logiko (ne?)kritičnega uma…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Živjo,
tudi jaz včasih preletim forum, skoraj nikoli ne pišem. Ker pa te razumem in nekaj me je potegnilo, da sem se ti oglasila. Nisem registrirana, zato ti puščam svoj e mail venus01.venus01@gmail.com, če želiš se oglasi.
lep vroč dan
Take našel ne boš. 110%. Sprijazni se.
Spremenile so se 300 na uro, ženske niso več kar so bile, daleč od tega, moškim dominirajo in jih izsiljujejo.
Zanima jih le super razkošno in lagodno življenje in vse okrog tega vse ostalo ni omembe vredno. Kar vidijo v filmih to pričakujejo v relnem življenju. Izjeme so izjemno redke in zaslužijo izvzetje iz tega miselnega okvira. Vem.
Raje si ga tu in tam vrzi na roko. Sicer ni vredno zlata kot so vsi občutki pri f*kanju z žensko je pa vseeno vredno srebra in to ni tako slabo.
Forum je zaprt za komentiranje.