Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek RESNA VEZA

RESNA VEZA

Če lahko tako malo ponudiš, potem pač to napiši. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda pogrnem pri vecini tvojih kriterijev. Sam pa oprosti delujem na povsem drugacen nacin.

ja ljuba duša, kaj pa je tu on pomemben? :-))))

No, glede siljenja bi bilo zanimivo slišat tudi kako bi bilo, če bi bilo z željo obratno recimo :-))))

Seveda. Kot prebiram na forumu, so želje in kriteriji žensk glede moških podobne željam in kriterijem moških glede avtomobila: čimvečja uporabna vrednost in zanesljivost ob čimmanjši porabi goriva. Kaj za dedca predstavlja gorivo, je verjetno jasno:-))) Seveda govorim predvsem o ustaljenih parih z družinami. Vse tisto kar se dogaja pred tem imejmo za zagonske stroške, ki so včasih pač nekoliko višji. :-))))

Razgledanost je seveda zažćeljena, ne sme pa biti preveč intiligenten, da prehitro ne pogrunta ali je Jožef ali Gabriel :-)))

Jasno da je zaželjen čvrst telešček, ampak (glede na zgoraj omenjeno) predvsem zato, da ji prijateljice zavidajo. Da pa bi čas zgubljal z rekreacijo in ga tistih par ur na teden ne bi bilo doma, sploh ne pride v poštev. Le katera si želi tako egoističnega dedca?

Hobiji seveda: košnja trave, popravljanje kosilnice, menjava žarnic, sestavljanje omar, itak da tudi kuhanje in pranje. Za slednje smo že zdavnaj ugotovili, da je to najvišja oblika izražanja partnerske ljubezni. :-))))

moski, potem pa mi je jasno zakaj si samski, če še tako nizki kriterijev ne izpolnjuješ. Veš kaj me pa zanima? Zdaj, ko si samski in praviš, da pri večini mojih kriterijv padeš. Kdo ti pere, kuha, lika, zamenja žarnico v dnevni sobi, počisti WC, daje denar za hrano…? Kaj, če imaš gumidefekt, to sestra uredi?
Dejstvo je, da so moji kriteriji tako nizki, da na njih padejo samo mamini sinčki. Samostojen moški mora to znati naredit, kar sem napisala.

Kaksna skoda da nisi joskata blondinka 🙂

Verjetno kot samski ne hodi okrog lačen in umazan?
Za otroka morata biti oba za. Vsako siljenje s katerekoli strani je zelo nedobrodošlo ne glede na spol. Je pa tema o otrocih zelo pomebna. Eni so recimo striktno proti, če ima nekdo otroke od prej, mene to recimo sploh ne moti.
Zagonski stroški višji? Ravno v tem je problem. Eni se potem, ko ujamejo partnerja, povsem spremenijo. Pa naj gre za moške ali ženske. In to ni ok. Sicer pa mi gre na živce jamranje v to smer: on/a je bil pred poroko tak biser, sedaj je pa tak zmaj… kdo koga na koga priveže?
Gabrijel? Hm, hm, tu pa nisem dovolj razgledana. POd Jožefa si predstavljam nekoga, ki ni deležen seksa.
Glede športa in telesa. Mene sploh ne moti, če ima malček trebuščka in nekaj kg preveč. Važno je, da je v kondiciji in da bova skupaj športala, ne vsak zase. Seveda lahko tudi vsak zase, ampak vsaj nekaj morava skupaj športat. Ni jo lepše stvari kot it s partnerjem v gore, kolesarit, smučat, veslat, karkoli. Športat lahko hodi tudi s kolegi ali kolegicami.
Hobiji so zame stvari, ki niso nujne za življenje, pač nekaj v čemer uživaš, ti je fajn pa naj bo to šport ali gledališče, opera, karkoli te veseli.
Delo v hiši in okrog hiše pa si je seveda potrebno porazdelit.
Pred par meseci sem pustila fanta, ki je bil len kot gnoj. Zidali smo, nosila sem material, delala sto na uro, gospod pa se ni zmigal pomagat, ker je menda preveč izobražen za fizično delo. Torej tipi, ki poležavajoa, ona pa okrog hiše gara. Ni šans.

Seveda. Kot prebiram na forumu, so želje in kriteriji žensk glede moških podobne željam in kriterijem moških glede avtomobila: čimvečja uporabna vrednost in zanesljivost ob čimmanjši porabi goriva. Kaj za dedca predstavlja gorivo, je verjetno jasno:-))) Seveda govorim predvsem o ustaljenih parih z družinami. Vse tisto kar se dogaja pred tem imejmo za zagonske stroške, ki so včasih pač nekoliko višji. :-))))

Razgledanost je seveda zažćeljena, ne sme pa biti preveč intiligenten, da prehitro ne pogrunta ali je Jožef ali Gabriel :-)))

Jasno da je zaželjen čvrst telešček, ampak (glede na zgoraj omenjeno) predvsem zato, da ji prijateljice zavidajo. Da pa bi čas zgubljal z rekreacijo in ga tistih par ur na teden ne bi bilo doma, sploh ne pride v poštev. Le katera si želi tako egoističnega dedca?

Hobiji seveda: košnja trave, popravljanje kosilnice, menjava žarnic, sestavljanje omar, itak da tudi kuhanje in pranje. Za slednje smo že zdavnaj ugotovili, da je to najvišja oblika izražanja partnerske ljubezni. :-))))[/quote]

Zadnja stvar, ki si jo želim je ta, da bi zgledala kot Pamela iz Obalne straže.

eh, vidim da se kar razumeva. Midva torej očitno ne bi sestavila dobrega spiska :-))))

Pa si pogrnila na testu 🙂

Boom, verjameš ali ne, ampak poznam tudi ženske, ki imajo zahteve v stilu kakšne ustnice mora imeti, koliko sme biti kosmat, koliko las mu (ne)sme manjkat. Tako, da razumem kaj si hotel povedat :). Isto velja za moške, sam ves zastan, želel pa bi manekenko.

Moski, problem je v tem, da se sploh nisem prijavila na opravljanje testa, zato ne morem pogrnit. Pa veš kako je ponavadi, več maščobe, večje prsi. Jaz sem pa bolj za šport.

Pred casom sem slisal naslednjo tezo. rabljen BMW-privlacen moski. Nov Audi, dobr tip…….
Tole tvoje je pa kot pismo dedku mrazu 🙂 Hej upam da ti ga bo prinesel.

moski111, nisi povedal kdo ti pere gate, da so te moji kriteriji tako močno prizadeli 🙂

Seveda, Jožef je imel vlogo očeta, celo življenje garal, da je preživljal družino in stradal seksa. Gabrielu se je očitno dogajalo obratno. Res pa ne vem ali je znal zamenjati žarnico :-)))) Kot sem rekel, je njegov opis v Sv. pisnu malce pomanjkljiv. Bližje mu je Boccaccio :-))))

Metka tole je samo zate :
http://www.youtube.com/watch?v=xPuP0ZiflFM

metka brez janka

Je to zmenkarski zasebni oglas? Samo toliko, da si bomo moški “na čistem”. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda matjazko, pišeš mi lahko na ZS :).

BOom, torej če vzamem primer znanke, ki je imela moža in ljubimca. Mož garač, v službi, doma, ona brez službe imela pa ljubimca, trošila možev denar. Torej mož je Jožef, ljubimec Gabrijel? A veš, da kar nekaj takih poznam. Jožefi so kar pogosti :).

Kdo pa tebi to dela, zdaj, ko si samska?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda, Jožef je imel vlogo očeta, celo življenje garal, da je preživljal družino in stradal seksa. Gabrielu se je očitno dogajalo obratno. Res pa ne vem ali je znal zamenjati žarnico :-)))) Kot sem rekel, je njegov opis v Sv. pisnu malce pomanjkljiv. Bližje mu je Boccaccio :-))))[/quote]Boom, jaz čakam (upam, da ne utopično) da boš končno napisal, da si mu ti bližje.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Metka, kje si danes laufala, si delala verjetno krajšo štreko od Ptuja do Borla? Te je med potjo kakšna divja zver napadla? :))) Doli pod gradom sem lovil, bi ti pritekel na pomoč, zakaj nisi vpila? Tam spodaj po poljih ob Dravi je vse razrito od divjih marjascev. So bili ti, ali je kaj drugega skočilo iz grma, da si še vedno v bojni poziciji? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Marko, seveda sama to počnem. Saj to pa res ni nič posebnega, kar sem naštela.
Matjazko, jaz nisem dol na ravnini doma, blizu tvojega opisa ja, ne pa na ravnini :). Je bolj prijetno tekat gor in dol kot po ravnem. Kaj, a merjasca si lovil? A nisi zgrešil pravi čas? To moraš it zvečer, ko pade mrak, ne dopoldan.

Seveda, Jožef je imel vlogo očeta, celo življenje garal, da je preživljal družino in stradal seksa. Gabrielu se je očitno dogajalo obratno. Res pa ne vem ali je znal zamenjati žarnico :-)))) Kot sem rekel, je njegov opis v Sv. pisnu malce pomanjkljiv. Bližje mu je Boccaccio :-))))[/quote]Boom, jaz čakam (upam, da ne utopično) da boš končno napisal, da si mu ti bližje.[/quote]

eh, jaz sem vedno želel biti sinteza obojega. Ali mi je uspelo ali ne, je stvar posameznikove presoje :-))))

ja, to bi bil pa skoraj čisto klasični primer. Večina jih je malo manj, ko pravijo recimo, da zato ni Gabriel, ker je premalo Jožef. Potem pa se fantje trudijo dokler ne obupajo, ker ni nikoli dovolj dobro in gredo gabriela drugam špilat :-))))

Mi je pa predvsem zanimivo to, da ene moji kritierji tako glodajo pa se vežejo le na karakter. A ni to nenavadno?
Nisem nikjer napisala nič o videzu (razen to, da me nekaj odvečnih kg ne moti), nikjer nisem pisala o tem, da mora biti bogat… samo karakterne lastnosti. Praktičen, priden za delat, športen in nič drugega. Kdor ni mamin sinček, bo izpolnjeval večino kriterijev. Mogoče ne bo izpolnjeval kriterija športa, ampak to še ne pomeni, da je mamin sinček. Jaz pač padam bolj na športne. Vse ostalo pa bi moral vsak normalen moški, samostojen, zrel, odrasel obvladat. Saj se mora nekako preživet zdaj ko je samski, a ne? Razen, če mu mama ne streže od spred in zad.

Deluješ sicer zelo skromno….Ker pa ne najdeš primernega moškega in če ga še kar nekaj časa ne boš, potem to pomeni, da je večina samskih tudi maminih sinčkov. 🙂
Na podlagi tvojega primera z bivšim, dobivam asociacijo na dve možnosti….Ali si res tako skromna in dobra in te je bivši hotel le izkoristiti, da bi vse naredila namesto njega..Ali pa si zahtevna in z njegovimi dejanji nisi bila zadovoljna, zato je obupal, saj si je mislil, da ti tako ali tako ni nič prav.

Boom, jaz čakam (upam, da ne utopično) da boš končno napisal, da si mu ti bližje.[/quote]

eh, jaz sem vedno želel biti sinteza obojega. Ali mi je uspelo ali ne, je stvar posameznikove presoje :-))))[/quote]Hja ne vem, kakšne vse psihoanalitične zaključke bi se dalo izpeljati glede na tisto tvojo teorijo in sploh to pogosto omenjanje enega in drugega. Eni življenje živijo, eni ga igrajo, eni pa o njem pišejo… in ne nujno isti…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close