Rešitev za samske moške :)
Gledaš iz svojega ženskega vidika, kjer ženske izbirate politike na podlagi zunanjega videza (všečnosti).
Moški tega ne počnemo, zato ga ne maramo iz drugega razloga in ne zaradi njegovega videza (konkurence).[/quote]
Kakšna glupost. Na kraj pameti mi ne pade, da bi volila brezhrbteničnike, pa če bi (mi) bili še tako seksi ali lepi ali…
od robija kaj drugega od gluposti res ne moreš pričakovat.
tip hoče bit ves poduhovljen in nek kao veliki mislec, hkrati pa podpira fizično nasilje nad ženskami, ker si je ona to “zaslužila” :))) tipični predstavniki pizdekov (ali kako jih je že rugelj imenoval), ki se niso sposobni v življenju spopadat s situacijami drugače kot z batinami :))) pa taki mojstri vikend-psihoanalize
Večina je res. Sem poslušal njihove izjave in merila okrog tega, kdo je najboljši (najlepši za njih). Predvsem so to bile starejše ženske in upokojenke. Ta segment ljudi pa predstavlja največjo volilno bazo.
Teh par zafrustriranih žensk, pa ne predstavlja večine. :)[/quote]
Oprosti, na podlagi nekaj izjav pa res ne moreš sklepati, da se je večina odločala po teh merilih. Tudi pred županskimi volitvami v Ljubljani je bilo slišati nekaj žensk, ki so opevale Jankovićeve oči in nasmeh, ampak če ti je vsaj malo jasno, kako funkcionirajo mediji, potem veš, koliko drug(ačn)ih izjav je romalo v arhiv oz. v smeti.
Forum je zaprt za komentiranje.