Rešitev za samske moške :)
kaj bi spet raad ti gnjavatorka?
Ko sem predlagak ukinitev tega nesmiselnega čveka, ste pa bili proti…
Nikoli vam gnjavatorjem ni nič prav. Vi bi s eukvarjali s samskimi, samski pa ima da šute…Veš da..[/quote]
Za to, kar bi jaz rada, bom poskrbela sama, nobene potrebe ni, da se bojiš, da ti bom kaj vzela. Da komentiram na javnem forumu, mi pa zaenkrat težko prepoveš.
Od nikogar tu nisem nikoli pričakovala (kamoli zahtevala), naj bodo tiho, če se z napisanim nisem strinjala. Tudi glasovanja za ali proti ukinitvi “tega nesmiselnega čveka” (ki se ga tako rad udeležuješ) se nisem udeležila.
Pa lep pozdrav,
“tvoja” gnjavatorka
A, da bi potem tako kot ti, visela na monu in napadala vse vezane kaki brezvezniki so? Jaz sem vsaj realna. Ti pa si ne upaš priznati. Daj si priznaj, ne boš več tako zagrenjen.
Vidiš, jaz priznam, nimam partnerja, nimam prijateljev, zato visim tule gor. Če bi bila zanimiva moškim, bi si moškega z lahkoto dobila, torej očitno nisem zanimiva. Veš kako je lažje, če priznaš svoje napake, namesto, da za svoje težave kriviš druge?
Vidiš, jaz priznam, nimam partnerja, nimam prijateljev, zato visim tule gor. [/quote
Torej tudi Robi, Marko, On in ostali, ki jim ploskaš, nimajo partnerjev in prijateljev?
Po tvoji logiki? Za tebe sem jaz isti, kot ti, ker sem tu gor, oni so pa čist drugačni, so tvoji vzorniki, čeprav so gor?
Se ti zavedaš, kakšne bedarije pišeš?
A, da bi potem tako kot ti, visela na monu in napadala vse vezane kaki brezvezniki so? Jaz sem vsaj realna. Ti pa si ne upaš priznati. Daj si priznaj, ne boš več tako zagrenjen.
Vidiš, jaz priznam, nimam partnerja, nimam prijateljev, zato visim tule gor. Če bi bila zanimiva moškim, bi si moškega z lahkoto dobila, torej očitno nisem zanimiva. Veš kako je lažje, če priznaš svoje napake, namesto, da za svoje težave kriviš druge?[/quote]
Torej tudi Robi, Marko, On in ostali, ki jim ploskaš, nimajo partnerjev in prijateljev?
Po tvoji logiki? Za tebe sem jaz isti, kot ti, ker sem tu gor, oni so pa čist drugačni, so tvoji vzorniki, čeprav so gor?
Se ti zavedaš, kakšne bedarije pišeš?
Idi svojemu decu rečt so what, če upaš, baba brezvezna.[/quote]
Takoj, ko bo tako dramatiziral kot ti.
Upecate jo lahko v vam najbližji specializirani trgovini.
Premore kar nekaj izjemnih lastnosti:
– ne jezika in ne tečnari
– je ubogljiva
– vedno pripravljena na akcijo
– ostane tam, kamor jo postavite
– nikoli ni tečna, da hoče gledati žajfnico, med tem ko bi vi gledali fuzbal
Seveda pa premore tudi nekaj slabosti:
– ne bo vam prinesla piva in prigrizkov pred TV
– ne bo vam kuhala, prala in likala
– skrivali jo boste pred prijatelji
[img]http://www.exchange3d.com/images/uploads/aff129/stul/woman/WorleyVision6.jpg[/img]
Super novica. Priblizno tako kot sredstvo za hujsanje (pa ima najpogatejsa zenska -Opra se vedno prevec kg) ali sredstvo proti plesavosti (pa ima Bruce Willis se vedno zlosceno kroglo).[/quote]
Oprah ni najbogatejša ženska – Christy Walton jo nese za dobrih 35 milijard, pa tudi med tistimi, ki so do premoženja prišle same, ne… Samo medklic.
Tone zenskih cajtngov mate. Ogromno tretmanov je na voljo. Pa nic ne opazite da je treba vse placat. Najbolj zanimivo? Apila se propagira fitnes (par mesecev akcije pa boste fit). Junija tabletke. Delujejo v 24 urah 🙂
In ko to moski beremo si domisljamo da lahko pri tako naivnih bitjih (tiste ki tega ne pocno naj mi prosim oprostijo) tudi oslicki pridemo na svoj racun 😉
Forum je zaprt za komentiranje.