Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rešitev za samske moške :)

Rešitev za samske moške :)

Če bi ti bila za zveze, ne bi bila samska…Ti svetujem, da se navadiš samskosti. Ko to sprejmeš kot način življenja, je super.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

kaj bi spet raad ti gnjavatorka?

Ko sem predlagak ukinitev tega nesmiselnega čveka, ste pa bili proti…

Nikoli vam gnjavatorjem ni nič prav. Vi bi s eukvarjali s samskimi, samski pa ima da šute…Veš da..[/quote]

Za to, kar bi jaz rada, bom poskrbela sama, nobene potrebe ni, da se bojiš, da ti bom kaj vzela. Da komentiram na javnem forumu, mi pa zaenkrat težko prepoveš.

Od nikogar tu nisem nikoli pričakovala (kamoli zahtevala), naj bodo tiho, če se z napisanim nisem strinjala. Tudi glasovanja za ali proti ukinitvi “tega nesmiselnega čveka” (ki se ga tako rad udeležuješ) se nisem udeležila.

Pa lep pozdrav,

“tvoja” gnjavatorka

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A, da bi potem tako kot ti, visela na monu in napadala vse vezane kaki brezvezniki so? Jaz sem vsaj realna. Ti pa si ne upaš priznati. Daj si priznaj, ne boš več tako zagrenjen.
Vidiš, jaz priznam, nimam partnerja, nimam prijateljev, zato visim tule gor. Če bi bila zanimiva moškim, bi si moškega z lahkoto dobila, torej očitno nisem zanimiva. Veš kako je lažje, če priznaš svoje napake, namesto, da za svoje težave kriviš druge?

So what?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vidiš, jaz priznam, nimam partnerja, nimam prijateljev, zato visim tule gor. [/quote

Torej tudi Robi, Marko, On in ostali, ki jim ploskaš, nimajo partnerjev in prijateljev?

Po tvoji logiki? Za tebe sem jaz isti, kot ti, ker sem tu gor, oni so pa čist drugačni, so tvoji vzorniki, čeprav so gor?

Se ti zavedaš, kakšne bedarije pišeš?

A, da bi potem tako kot ti, visela na monu in napadala vse vezane kaki brezvezniki so? Jaz sem vsaj realna. Ti pa si ne upaš priznati. Daj si priznaj, ne boš več tako zagrenjen.
Vidiš, jaz priznam, nimam partnerja, nimam prijateljev, zato visim tule gor. Če bi bila zanimiva moškim, bi si moškega z lahkoto dobila, torej očitno nisem zanimiva. Veš kako je lažje, če priznaš svoje napake, namesto, da za svoje težave kriviš druge?[/quote]

Torej tudi Robi, Marko, On in ostali, ki jim ploskaš, nimajo partnerjev in prijateljev?

Po tvoji logiki? Za tebe sem jaz isti, kot ti, ker sem tu gor, oni so pa čist drugačni, so tvoji vzorniki, čeprav so gor?

Se ti zavedaš, kakšne bedarije pišeš?

OK – to počno “drugi” ☺
kaj pa bi ti počel??

Idi svojemu decu rečt so what, če upaš, baba brezvezna.

Idi raje alana forda brat..

Ne bi vedela kako imajo partnerske zadeve urejene. Niti niso moji vzorniki. Je pa nekaj: so kulturni, znajo se normalno pogovarjati, zmorejo brez žaljivk, zato jim ploskam.

Vau, pa jim ploskaj..

Saj bi tebi tudi pajkec, če bi se znal kulturno obnašat.

Idi svojemu decu rečt so what, če upaš, baba brezvezna.[/quote]

Takoj, ko bo tako dramatiziral kot ti.

Kletvice, žaljivke, si večkrat privoščijo tudi tisti, ki delajo na CNNu. Pa ne boš rekla da je Piers Morgan manj zrel, manj razgledan, manj sposoben človek, kot kak Marko, Robi, ON_ ? Bonton, pravila lepega vedenja, ti tu nič ne nucajo, če ne znaš potem še kaj pametnega povedat.

Upecate jo lahko v vam najbližji specializirani trgovini.

Premore kar nekaj izjemnih lastnosti:
– ne jezika in ne tečnari
– je ubogljiva
– vedno pripravljena na akcijo
– ostane tam, kamor jo postavite
– nikoli ni tečna, da hoče gledati žajfnico, med tem ko bi vi gledali fuzbal

Seveda pa premore tudi nekaj slabosti:
– ne bo vam prinesla piva in prigrizkov pred TV
– ne bo vam kuhala, prala in likala
– skrivali jo boste pred prijatelji

[img]http://www.exchange3d.com/images/uploads/aff129/stul/woman/WorleyVision6.jpg[/img]

Super novica. Priblizno tako kot sredstvo za hujsanje (pa ima najpogatejsa zenska -Opra se vedno prevec kg) ali sredstvo proti plesavosti (pa ima Bruce Willis se vedno zlosceno kroglo).

Super novica. Priblizno tako kot sredstvo za hujsanje (pa ima najpogatejsa zenska -Opra se vedno prevec kg) ali sredstvo proti plesavosti (pa ima Bruce Willis se vedno zlosceno kroglo).[/quote]

Oprah ni najbogatejša ženska – Christy Walton jo nese za dobrih 35 milijard, pa tudi med tistimi, ki so do premoženja prišle same, ne… Samo medklic.

Vsekakor ima dovolj pod palcem da si lahko privosci katerikoli dieto na tem svetu.

A za dieto rabiš keš?:) Žreš zlate lističe?

samski naj si ga odrežejo, da bo mir :)))
fidelito pa ga lahko povleče do konca (v skladu s svojim prejšnjim nickom), da ga bo tisti vlak zrezal kot mortadelo kot poje Mlakar in bomo vsi lažje živeli :)))

od podjebavanja ne bo nobenemu odlego … od je.ba.nja pa vsaki/emu

pa je.bte se, kdo vam brani :)))))))))))

Tone zenskih cajtngov mate. Ogromno tretmanov je na voljo. Pa nic ne opazite da je treba vse placat. Najbolj zanimivo? Apila se propagira fitnes (par mesecev akcije pa boste fit). Junija tabletke. Delujejo v 24 urah 🙂
In ko to moski beremo si domisljamo da lahko pri tako naivnih bitjih (tiste ki tega ne pocno naj mi prosim oprostijo) tudi oslicki pridemo na svoj racun 😉

ti si misliš, da si (ste) kaj boljši, ampak ravno tako dobro se prodajajo neumne moške revije in tablete za 6-packe in podaljševanje tičev. in za velike bicepse. tako da – sorči – zelo očitno ima tudi večina moških kurje možgane :))))))

Nokturno ozracje. Najprej Pahor ni vec prvi na lestvici popularnosti, sedaj pa se ta prizemljitev. Si moski sploh zasluzimo kaksen plus? Majcken, cisto majcken 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close