Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Remedy vs. Orka

Remedy vs. Orka

Men se zdi, da je enostavno …preprost….zeloooolo preprost.

____________________ Fantasy does not deliver.

pol bo pa folk non stop u naju bulil, pa bo fredy ljubosumen ratal :))))

ja……. on je tolk preprost, da že beseda “kmetavzar” za njega pomeni “gospod” :))

LP

Remedy

Ja, ko boma edina plesala…Sam, saj veš, to se prej nardi reklama, pol pač pridejo sam uni, ki bi….uf….Fredyja…uf…radi…o,ne….poslušal….

Pošlji oblikovano (16-12-04 01:53)

Spet si uletavama v poste. Še sreča, da sma edina.

ej, sori….. ampak jst morm it RES spat…… mam jutr šiht, pa še učit se morm….back to the classroom……:))

LP

Remedy

Pošlji oblikovano (16-12-04 01:47)

bova jutr (danes :))) nadaljevala z debato!!!

Lahko nočko!!!

Remedy

Nočko, sej jst bi pa tud rada Gorana do konca pogledala. Ajt!

R., mrbit je pa tole tudi osebno življenje. Hm, eni pač ne hodmo vsak večer v life, se ne ljubimo vsak večer s komerkoli že, ampak…saj mogoče je za koga bolno, ko ga jebe, če ne šteka, men ste tu vsi, še posebej ti, neki virtualni frendi. Tu ni važno, kakšen si , kdo si, kulk maš dnarja, al maš akne al pa ne, al si težek 100 kil al pa 35…boli me patka. Sej me tudi v resničnem življenju glede tega boli patka, a vezi se težje spletajo v real life zaradi frustracij. Tule se pa lahk mamo fajn…al pa ne. Odvisno od razpoloženja. Uf.

pa sej v tem je point klepetalnic…. da ni nobenih težkih pričakovanj, nobenih obljub, ampak samo preprost pogovor………

sej je tut men mal debatirat s folkom….. marsikaj pametnega izveš, pa še ni ti dolgčas…….

in? kaj počneš na ta lepi dan? oz. mrzlo noč?

LP

Remedy

He he he, a veš, da je Viggo glih na HTV2? Sam je ta glupa Gwyneth Paltrow zravn. No, pa sem že rekla, da mi Viggo ni već všeč…sam ko tega nagraužnga Michaela Douglasa zraun gledam…. Pa ne bom več o filmih. Bom kej bolj resnega.
Pje je blo dons mrzl.

Kter film pa je??? (se mi ne lup TV-ja prižgat)

bol resne teme: vreme :)))

še vedno je mrzlo…. oz če smo natančni….. učeri je blo mrzlo, danes je pa žespet :)))

LP

Remedy

ej, Orkica…. jst se ti opravičavam, ampak gem počas spat, ker jutr ceu dan delam……. sori…. se tipkamo jutr (danes :)))

Lahko nočko!

Remedy

A Perfect Murder. Ga je glih konc. Čuj, kak je ta vaš Perkmandlc? Je fajn lokal? Bolj malo poznam sceno pri vas. Perkmadlc je nek rudarski škrat, ali kaj?

Jst se že tut v pižami. Ajt!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close