Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Remedy vs. Orka

Remedy vs. Orka

Nisem rekla, da mam rada filme tipa Lord of the rings, ampak grozljivke. LOTR mi je bil samo všeč. Spartacusa pa gledam iz arhiva, ker nimam kaj drugega. Sine mi pa loada Ginger Snaps Back po tvojem predlogu. Ej, R., od kod jemlješ podnapise? Jaz s skladišča in podnapisov, pa moram tuuuulkrat popravljat z adjusterjem, da se mi več ne da.

____________________ Fantasy does not deliver.

hm….. sem mel enak problem, tko da sem obupal (BTW: kvaliteta nekaterih podnapisov je: milo rečeno: OBUPNA!), tko da zdej gledam brez podnapisov……. sej je mal moteče na začetku, ampak se človk navadi…….

sem jih pa ponavad jemal iz: dvd.box.sk.. sej je ful enih stvari na tej strani, podnapise pa najdeš tko: desno zgoraj…. vpišeš naslov filma, pa ti najde podnapise….. nevem….. za mene je blo čist dost.. sicer je pa tko kot si rekla….. je tut slovenskih strani s to tematiko kar nekaj…….

lp

Remedy

P.S.: fajn naslov teme! :)))

tema ala: Alien Vs. Predator

:)))

LP

Remedy

kak se ti je pa ta nov Resident Evil zdel??

LP

Remedy

Mrbit, sem po razmišljala, bi blo bolš Remedy ft. Orka, al pa še bolš Orka ft. Remedy. No, glede na to, da smo skupaj in ne en proti drugemu.

hehe…. no ja….. sej se je včas kr fino mal skregat… :)))

a se greva? :))

Vigo je bedak! 🙂

sicer se pa z vmesnim Vs. bolj filmsko sliši….. če bi blo Ft., pol bi zgledalo, ko da mava kak bend, pa delava R’n’B glasbo :)))

LP

Remedy

Pošlji oblikovano (16-12-04 01:04)

Resident Evil – prvi mi je bil boljši, čeprav tud tadrug ni švoh. Mila RAZTURA. Res mi je dobra. Tist od včeraj, ko se nisem spomnila naslova – Final Destination 2 – uau! Čeprav, podnapisi – una tamala v avtu reče I´m horny, prevod pa – rada bi potrobila…. Aja, še to od včeri – sem gledala Hidalga, pa mi je vse dol padl. Glupa pravljica, še Viggo mi ni več tak dober… No jaz tud v glavnem gledam brez podnapisov. English mi ni problem in ko noter padeš, sploh pozabiš.

Ura je cajt, da gremo spat……. jst očitno ne bom dočakal, da bi mi potegnlo dol Earthsea No.2, ampak buh pomagej…. bom pa jutr gledal…… :))

Lahko nočko!

Remedy

Pje, sem glih rekla, da me je Viggo razočaral, pa se še tu me morva skregat. Hm…….. Remedy, Fredy Miler je lepši kot ti!!!!!

Pošlji oblikovano (16-12-04 01:09)

Pol pa nočko, ne! Sweet dreams!

hehe Vigo kot blontni fantič enostavno ni več zanimiv, a?? :))

sicer je pa Resident Evil 2 men tut dobr…… če si igrala igrco na PS (verjetno ne, ampak vseeno :))) je vsebina čist po igrci narejena….. prov zanimivo gledat!! 🙂 Mila pa men osebno ni ravno najbol všeč…. nevem…. take shirane ženske men glih niso…… MORŠ MET KEJ ZA PRIJET!!!!! :))

Ajdi, zdej pa res lahko nočko!

LP

zaspani Remedy

Čaki, čaki, čaki!!!! FREDI MILER!!!!!!! zdej pa še ne grem spat!!!! un spak, da je lepši kot jst!!!!! jst sem za njega Brad Pit, al pa celo Antonio Banderas!!!!!!!

LP

Remedy

Pol pa jutr reč kej na Fredyja…

FAK!!!! kak pa je!!!! ko ena glista!!! in to spahjena glista!!

LP

Remedy

…… sej jst tut nisem nevem kak lepotec….. sam ne me p žalit :))))

to je tko, kot da bi jst rekel, da je Helena Blagne lepša od tebe!!!!!
Kje si pa še kaj takšnega slišala…. tista žaba……. 🙂

LP

Remedy

A veš, da še nisem pogruntala, a je tip res tak, al se zajebava. No, če mu je Marijan Smode manager…mislim, sej ne more človk verjet. Atomik Harmonik so Pink Floyd proti njemu.

Aja, sem pozabla, da sma versus. Fredy je zakon. Njegov zelen lajblc in beli zokni. In ena sama obrv čez čelo. Vso noč bom sanjala njega…

JAAAAAAAAA!!!!! ma kaki atomik harmonik!! Henčki so proti njemu ko Iron maiden!!!

FAK!!!! kak pa je…… to je pa adijo…… jst ko sem ga taprvič videl, sem se smejal, ko budala, ker sem mislil, da se tip dela!!! ko sem pa ugotovil, da se ne, sem se pa še bol!!!!!

da popizdiš!!!!!!!

hehe…. ebo iz njegove uradne www strani: “Ko se je torej Fredyjev video spot pojavil še na internetu, je Fredy postal najbolj iskan glasbenik v Sloveniji. Zvezda je bila rojena! ” BENTI!!!!! pa sej ne morš verjet!!!

ampak….. a veš, da folk to DEJANSKO posluša????!!!!

LP

Remedy

Čuj, ta vikend nastopa v Celju v Kljubu, ki je veljal za alternativenklub. V zadnjem cajtu pa noter sami pankiči al pa metalci. V soboto pa Fredy!!! Me zanima, al ga bojo stolkl, al pa plesal nanj…ne vem, kaj je s Slovenčki…

……..tak lajblc hočem tut jst….pa bele zokne….. potem me bo saj kera marala!

sicer pa kaj pa jst govorim! Fredy ma zihr ogromno oboževalk, jst siromak si pa še ene poštene punce ne morm zrihtat……….. jst ga hočem spoznat…… jst hočem, da bi bil on moj najbolši prjatu!!! da mi malo svoj “harem” pokaže…… sicer so verjetno v njem samo ženske 70+, ampak ženske so!!!! mi bo pa ktera od njih kako svojo vnučko predstavila :))))

LP

Remedy

P.S.: pa njegov stil obnašanja mi je tut ful všeč! ni kej…. morš priznat, da ma tip v sebi en erotičen naboj!!! 🙂

Verjetno bojo tolk šokirani, da sploh ne bojo vedl, kaj naj naredijo…. 🙂

vsaj pri meni bi blo tko….. sej nebi vedel, al mu naj kozarec v glavo vržem, al naj se smejim, al naj grem, al kaj…… bi se blo težko odločit……. sploh če je predskupina kaka alternativ-dark metal…… pol pa FREDY!!!! 🙂 bi mogu bit fajn nasekan, da bi ga lahko gledal….. 🙂

LP

Remedy

Sem ga gledala v F+. Je čist preprost tip (če ni marketinška natega), kaidilec, ima dva sinova…Izgledalo mi je, da se tip zaveda svoje nizke produkcije, a uživa v slavi. Veš, R., saj ni finta v Fredyju, finta je v narodu.

Sicer pa čist tko………. tip je tolk odpilen, da ga tut mladina posluša, oz. gleda……..

sam….. a ti misleš, da je on RES tak, al se dela…… ker men še vedno ni čist jasno, kako lahko en človk iz sebe tazga butla naredi…… in to namenoma!!!

LP

Remedy

Ampak jaz ga vseen ne grem gledat…edin, če se midva zmenva, da se tam dobiva in zapleševa na Fredyja…

ja….. :)))) to maš pa čist prov……. po mojem se je folk že nal naveličal tistih…… ti-si-moje-sonce-variant…… pa so moral nekaj drugega natuhtat….

LP

Remedy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close