rehabilitacija v zdravilišču in samska soba
Megla je, 19.11.2024 ob 20:16
neprilagojena, 19.11.2024 ob 10:24
V ponedeljek začnem z rehabilitacijo v zdravilišču. Kličem jih vse od vabila, ker želim samsko sobo, a imajo menda vse zasedeno. Kaj lahko storim? S tujcem ne morem biti v sobi.
Tega si res ne predstavljam! Ponoči sem veliko budna, delam na računalniku. Zaradi rehabilitacije tega ne bom spreminjala.
Tudi voziti se domov menda ne smem! Je daleč, ampak vseeno raje to, kot takšno bivanje!
A lahko zahtevajo, da sem v sobi z neznanko?
V katero zdravilisce pa gres? Jaz v teh dneh pricakujem datum za Smarjseke toplice. Ko sem dobila odlocbo ZZZS sem jih vprasala za doplacilo enoposteljne sobe (isto jaz delam z racunalnikom v poznih urah in ampak, ko pa zaspim, grdo smrcim ? – vcasih slisim sebe), pa sem dobila odgovor, da naj najprej pocakam na datum in jih potem poklicem, da bodo pogledali, ce bo kaj moznosti. Zdaj me pa posteno skrbi, ker v nasprotnem primeru bova nezadovoljni obe: jaz, ker ne bom sama in cimra, ker ne bo mogla spati ?.
A odločbo si že dobila?
Jaz bom v Šmarjeških decembra.
Tezko verjamem, da se res ne da doplacati za enoposteljno sobo.
jaz, moz in hci smo bili v zadnjih 3 letih v razlicnih zdraviliscih (vsi poskodba kolena), vedno je bila moznoat doplacila (ki pa ni bilo poceni). Jaz sem bila v Smatjeskih, doplacilo je bilo mozno samo za Vitarium (mislim, da se ta del hotela tako imenuje), za druga dva (smarjeta in se en) nisem dobila sobe. Bilo je pa precej drago.
hci je bila sama v sobi v Laskem, doplacilo precej nizje.
moz v Catezu, zneska soplacila se ne spomnim.
Juka99, 19.11.2024 ob 20:30
Tezko verjamem, da se res ne da doplacati za enoposteljno sobo.
jaz, moz in hci smo bili v zadnjih 3 letih v razlicnih zdraviliscih (vsi poskodba kolena), vedno je bila moznoat doplacila (ki pa ni bilo poceni). Jaz sem bila v Smatjeskih, doplacilo je bilo mozno samo za Vitarium (mislim, da se ta del hotela tako imenuje), za druga dva (smarjeta in se en) nisem dobila sobe. Bilo je pa precej drago.
hci je bila sama v sobi v Laskem, doplacilo precej nizje.
moz v Catezu, zneska soplacila se ne spomnim.
Trenutno je v Čatežu doplačilo za samsko sobo 25 evrov na noč.
Ni mi žal,da sem si jo doplačala.
Ni 20, 19.11.2024 ob 21:00
Trenutno 39/dan v Šmarjeških, za manj ni.
Novi del zdravilisca je res 39,00 eur na dan. Sem pa danes klicala (za prvih 14 dni decembra) in dobila enoposteljno v starem delu za 28,00 eur. Je pa res, da je v tem terminu v starem delu ze vse bolj ali manj zasedeno. Edino v novem delu je se prostih nekaj enoposteljnih sob.
Megla je, 20.11.2024 ob 08:30
Novi del zdravilisca je res 39,00 eur na dan. Sem pa danes klicala (za prvih 14 dni decembra) in dobila enoposteljno v starem delu za 28,00 eur. Je pa res, da je v tem terminu v starem delu ze vse bolj ali manj zasedeno. Edino v novem delu je se prostih nekaj enoposteljnih sob.
Bolj ali manj zasedeno, pomeni, da ni vse zasedeno?
Forum je zaprt za komentiranje.