RE:GVATEMALA
zakaj gvatemala?
ker poleg hondurasa, mehike in nikarague grem tudi tja, tak da honduras je prav tako v planu.ampak zanj in za ostale drzave ne potrebujem vize, tak da ni kaj za sprasevat, za gvatemalo pa jo in o tem je tudi tukaj govora in ker me zanima kako in kaj, zato se zanimam za gvatemalo.
lp
Ojla,
v primeru, da direktno priletiš v Gvatamalo, ti ne ostane drugega kot da ti Kompas zrihta vizo oziroma jo greš osebno iskat na Dunaj. Hkrati pa se izogneš takšnim problemom s katerimi se je srečal Viro.
Zanima me zgodba glede Corisa? Saj se sama ponavadi zavarujem prav pri tej zavarovalnici, pa hvala bogu se mi se ni nič hudega zgodilo.
Lp Misa.
Je samo en problem – tudi na Dunaju ne odobrijo vsake slovenske vloge za vizo, se splača zaprosit namanj dva meseca vnaprej…
Pa se drugi (moj) problem- mene recimo niso spustili na letalo (Iberia) v Benetkah, čeprav sem imel vizo+veljavni potni list za končno destilacijo (Gvat.) po zaslugi preveč pametnega uslužbenca Iberie da Slovenci sploh ne smemo v Gvatemalo..10 minut pred poletom sem le zlezel gor po burnem prepričevanju, v Gvatemalo so me spustili pa v 10 sekundah..
Pa problem ki to več ni – viza za Gvatemalo je bila šala mala v primerjavi z tisto za Honduras (meni so recimo v Rimu poturili nepopolno) in tako sem čepel malo dlje v Salvadorju…ampak teh problemov naj ne bi bilo več..končno nekaj pozitivnega..
Samo ta Honduras je pa poularen, meni par let nazaj nihče ni znal povedat nič o vseh državah pod Gvatemalo, zdaj pa….na juriš…
Forum je zaprt za komentiranje.