Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Re: Spola sta samo dva

Re: Spola sta samo dva

[img]http://cdn-webimages.wimages.net/054f4319cac523d81130b751ad539a67f1f0ab-v5-wm.jpg[/img]

no such thing.
sincerely,
ignoramous

[img]https://www.researchgate.net/profile/Mohammed_Aboud2/publication/266030151/figure/fig7/AS:668510376185858@1536396702414/Congenital-Adrenal-Hyperplasia-one-of-two-siblings-with-type-3B-OH-deficiency-simple.jpg[/img]

Ne, v tem primeru si ne bomo nič izmislili, dopolnili bomo pomanjkljiv binarni sistem, da bo skladen z biološko realnostjo in po definiciji bomo po tem imeli 3 spolne kategorije, eno “neopredeljeno”.

Na kateri javni WC bodo pa “neopredeljeni” hodili, da ne boste vi konzervativci jokali? Kako bodo o sebi govorili jezikovno, da ne boste konzervativci jokali? “Sem šla”, “sem šel”, “sem šlo”?

Ja, jokali boste vedno, za tako ignoranco ni rešitve.
[/quote]

Če ne bi bila prtegnjena bi lahko prebrala da sem že v prvem postu napisal da se doda opcija na obrazec neopredeljeno kar se tiče spola. Ampak spola bosta pa še vedno samo dva, M ali Ž. Ker tako je in tako bo še naprej. Ne glede na to kar si hočete izmisliti v skladu z agendo.

Na kateri WC bodo hodili? Na katerega pa zdaj hodijo? Ali imajo težave pri tem? Jim kdo teži katerega lahko uporabljajo? Meni je vseeno na katerega bodo hodili. Lahko izbirajo med dvema opcijama.
Koliko pa je sploh takih oseb?

Spola sta dva, torej moški in ženska – ta dva spola se med seboj razmnožujeta in imata otroke.
Vse ostale neumnosti (753 ostalih spolov) so le izmišljotine in mrtva veja na drevesu človeštva.
[img]https://i.ibb.co/jfD5dyQ/BIOLOGIJA.png
[/img]

dosedanje študije so pristranske in sponzorirane s strani legebitrske scene in nič drugega za potrjevanje vaše psihoze.
[/quote]

Naštete niso študije ampak dejstva, o katerih se učijo.

Če ne bi bila prtegnjena bi lahko prebrala da sem že v prvem postu napisal da se doda opcija na obrazec neopredeljeno kar se tiče spola. Ampak spola bosta pa še vedno samo dva, M ali Ž. Ker tako je in tako bo še naprej. Ne glede na to kar si hočete izmisliti v skladu z agendo.

Na kateri WC bodo hodili? Na katerega pa zdaj hodijo? Ali imajo težave pri tem? Jim kdo teži katerega lahko uporabljajo? Meni je vseeno na katerega bodo hodili. Lahko izbirajo med dvema opcijama.
Koliko pa je sploh takih oseb?
[/quote]

Ni ti vseeno, sproža te že to, da se o dejstvih učijo, če hodijo na “napačen” WC ali si drugače pravijo, pa te seveda tudi sproža. Pretvarjali se ne bomo. Dokler takih kot si ti ni blizu, problemov res nimajo kaj dosti. Koliko jih je, je čisto vseeno. Ti trdiš, da jih je 0, ker so vsi ali ženske ali moški. Ampak na konkretnem primeru pa osebe ne znaš postaviti v m ali ž kategorijo.

Prva stvar, ki jo je teorija spola vzela družini, je ta, da ji je ukradla njen pomen. Vemo, da družina pomeni: oče, mama in otrok/otroci. Se pravi, družini temelji na spolni razliki in na generacijski razliki. To so njene osnove. In ko prenehamo govoriti, da družino tvorita moški in ženska, potem ta lahko postane kakršna koli skupnost odraslih, ki po pogodbi želijo bivati skupaj.

Problem je, ko se družino jemlje kot »zgodovinsko in kulturno strukturo« in ne kot naraven pojav. Zelo lepo je to opisal Fabrice Hadjad v knjigi »Kaj je družina«, ko pravi, da je družina zapisana v mesu. »Ni neki poljuben sporazum, ampak izhaja iz nujnosti, brez katere ne bi bilo družbe, ker ne bi bilo rojstev.«

Se pravi, bistvo družine je zapisano v mestu in teorija spola želi to naše bistvo uničiti.

moški ali ženska?

https://www.researchgate.net/profile/Mohammed_Aboud2/publication/266030151/figure/fig7/AS:668510376185858@1536396702414/Congenital-Adrenal-Hyperplasia-one-of-two-siblings-with-type-3B-OH-deficiency-simple.jpg%5B/img%5D

TO kar je med nogami ti pove kateri spol si.

[img]http://cdn-webimages.wimages.net/054a98186a9c62f702490deca6c3df724e8c1b-v5-wm.jpg[/img]

med nogami

[img]https://www.researchgate.net/profile/Mohammed_Aboud2/publication/266030151/figure/fig7/AS:668510376185858@1536396702414/Congenital-Adrenal-Hyperplasia-one-of-two-siblings-with-type-3B-OH-deficiency-simple.jpg[/img]

določi da si moški ali ženska. Če si sam izmišljuješ 931 novih spolov, to še ne pomeni da v resnici obstajajo.

problem teh transformerjev je to da njihove izmišljotine na koncu vedno pogorijo, saj jih narava postavi na realna tla

Se vedno ni noben pojasnil katere spolne organe ima npr spol št 251 pa da niso jajca, penis( po domače kuraz) ali vagina jajcniki( po domače pičcka) ali oboje hkrati
Po domače zato, ker očitno nekateri ne razumejo kaj sprašujem in je treba kr direktno brez olepševanja vprašati.
Torej kaj imajo med nogami, da so spol 251 in ne spol m ali z.? Kako se ta spol imenuje, kako zgledajo njihovi spolni organi.?
Jaz tudi lahko mislim da imam volcjo dušo in zavijam vsako polno luno, hodim po vseh štirih kupim umetni rep in z njim maham, ampak se vedno imam pic.. med nogami, torej sem z spola in ne volčjega, ker ne obstaja volčji spol

Drži, pa tudi če jih zanikaš, še ne pomeni, da jih ni. To so pa dejstva:

Pravno je spolov več (v Nemčiji in še marsikje drugje so trije različni spoli v osebnih izkaznicah)

Biološko je spolov več – moški, ženske, hermafroditi

Kromosomsko je spolov več – XX, XY, XXY, XXYY

v slovenskem jeziku je spolov več – moški, ženski, srednji.

Tako približno, ko se govori o biološkem spolu:

Pa cel spekter takih in podobnih, od tod 251. O imenih se še diskutira.

Ni ti vseeno, sproža te že to, da se o dejstvih učijo, če hodijo na “napačen” WC ali si drugače pravijo, pa te seveda tudi sproža. Pretvarjali se ne bomo. Dokler takih kot si ti ni blizu, problemov res nimajo kaj dosti. Koliko jih je, je čisto vseeno. Ti trdiš, da jih je 0, ker so vsi ali ženske ali moški. Ampak na konkretnem primeru pa osebe ne znaš postaviti v m ali ž kategorijo.
[/quote]

Vsi tvoji poskusi manipulacije so neuspešni. Na wc-ju me res ne zanima ali je moški ali nekdo, ki je spolno “nedoločeni” zato z mano nimajo težav niti jih ne bodo imeli. Vprašanje je bilo koliko je takih oseb, nikjer ni moje trditve da take osebe ne obstajajo. Ker si prtegnjena si sproti izmišljuješ in vsi tvoji poskusi manipuliranja so NEUSPEŠNI. Najdi post kjer sem napisal da je takih oseb 0.
Konkretni primer gre v kategorijo spol nedoločeni.

Če opico oblečeš v suknjič je še vedno opica. Neglede na to, da si moški morda domišlja da je ženska, pa je še vedno moški.

Tako približno, ko se govori o biološkem spolu:

Pa cel spekter takih in podobnih, od tod 251. O imenih se še diskutira.
[/quote]
Na tej sliki jaz vidim dva spola oz. spolne organe obeh spolov. Koliko jih vidiš ti.?

dober švedski dokumentarec na to temo.
Se pravi vedeti je treba da so vsi ostali kot biološki (moški/ženska) spoli izmišljeni, povzročeni pa so s strani duševnih bolezni in pa indoktrinacije skozi propagando. Na koncu vse propade, za rezultat pa ima uničeno življenje tistega, ki je tem bedarijam nasedal
https://youtu.be/gL5gTrYh67M

Vsi tvoji poskusi manipulacije so neuspešni. Na wc-ju me res ne zanima ali je moški ali nekdo, ki je spolno “nedoločeni” zato z mano nimajo težav niti jih ne bodo imeli. Vprašanje je bilo koliko je takih oseb, nikjer ni moje trditve da take osebe ne obstajajo. Ker si prtegnjena si sproti izmišljuješ in vsi tvoji poskusi manipuliranja so NEUSPEŠNI. Najdi post kjer sem napisal da je takih oseb 0.
Konkretni primer gre v kategorijo spol nedoločeni.
[/quote]

Da je takih oseb 0, trdiš posredno, ko se dereš, da sta spola dva. Si pa v kontradikciji s samim sabo, ker veš, da je potrebna tretja kategorija, ker spola nista samo dva. Tvoj poskus izogibanja je neuspešen.

Po naših slovenskih šolah se že nekaj časa berejo knjige o spremembi spola (knjiga Ime mi je Damjan); v prvem razredu o istospolnih »družinah« (knjiga In s Tango smo trije); znotraj zdravstvene vzgoje igranje igre vlog (strokovni delavec sili učence, naj se nekdo vživi v vlogo očeta, drugi pa v sina geja); v okviru Kulturnega dneva obvezen ogled prikritega lezbičnega filma iz leta 1991 (film Ocvrti zeleni paradižniki). To je samo nekaj primerov. Ne pozabite, da po šolah hodijo aktivisti Amnesty International, feministične organizacije (Ženska svetovalnica), LGBT organizacije, razna nevladna društva, ki propagirajo »nebinarne spolne identitete« (Zavod TransAkcija), ipd. Ti ponujajo izobraževanje o »človekovih pravicah«, »proti homofobiji, transfobiji in stereotipom«, »proti nasilju nad ženskami«, »o enakosti med spoloma«, »sprejemanju drugačnih« in podobno. A to je le volk v ovčji koži.

Na tej sliki jaz vidim dva spola oz. spolne organe obeh spolov. Koliko jih vidiš ti.?
[/quote]

Jaz vidim nekaj, kar je podobno klitorisu in nekaj, kar je podobno modom. Ne vidim pa vagine in ne vidim jajčnikov in maternice ali prostate, tako da ne vem, kateri spol je to. Pretvarjam se pa ne, da vem, tako kot se pretvarjaš ti. Ali je oboje ali mešanica ali nič od obojega. Mogoče imajo zdravniki kakšno bolj natančno ime za ta spol. Saj menda to kar imaš med nogami, določa spol, tako vsaj pravijo tule.

Koliko rok ima človek?
Koliko pa nog?

Ne, odgovor ni dve in dve — nismo upoštevali čustev ljudi, ki se rodijo ali tekom življenja ostanejo brez nog ali brez rok!

Kromosomske nepravilnosti še niso razlog, da bi rekli, da sta spola več kot dva.

765 spolov? Iz česa to sklepaš, kretenoid?

Da je takih oseb 0, trdiš posredno, ko se dereš, da sta spola dva. Si pa v kontradikciji s samim sabo, ker veš, da je potrebna tretja kategorija, ker spola nista samo dva. Tvoj poskus izogibanja je neuspešen.
[/quote]

biološko gledano sta spola dva, če gre za popolnega posameznika z zdravo vijačnico.
Se pa rodijo tudi razni deformiranci. Tako kot se eni rodijo brez nog, pa nihče ne kriči, da je to neka nova vrsta človeka, pa da bi moralo biti na osebni izkaznici označeno število nog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close