Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Re: Spola sta samo dva

Re: Spola sta samo dva

Tistim, ki preučujejo to, seveda je pomembno. Vam ignorantom pa pač ni pomembno, koliko krat še moramo ponovit?

V šoli in znanosti se pač ignorance ne spodbuja. Smola.

Hermafrodit, XXY, XXYY kromosomi niso spolna usmerjenost. Obstajajo pa, to je znanstveno dejstvo. Tako kot je dejstvo to, da slovenski jezik pozna tri spole, da nemško pravo pozna tri spole itd.
[/quote]
Izmišljotina zblojenih torej pozna tri spole, ta je zapšisan v pravu, narava pa ne pozna treh spolov. Pozna pa narava napake. Kaj je potem po vaše človek, ki se rodi z kako drugo deformacijo, ne deformacijo spolnih organov?

ko arheologi najdejo človeške ostanke, zakaj so vedno moški ali ženske, ne ostalih 793 spolov?

Izmišljotina zblojenih torej pozna tri spole
[/quote]

Slovenski jezik je izmiščljotina zblojenih? Ker pozna namreč ti spole. Pa še sam rad uporabljaš srednji spol za ljudi. 😀

V nemški kulturi poznajo več spolov na osebnih dokmentih, v slovenski kulturi poznamo več spolov v jeziku (moški, ženski, srednji), v biologiji poznamo več spolov (moški, ženske, hermafroditi), poznamo več različnih spolov po kromosomih (XX, XY, XXY, XXYY), koliko bolj konkreten še naj človek postane, če se delaš ignorantskega?

Lahko pa dodamo tvoj unicorn 765. spol, ni problema, mene ne moti, moti tebe.
[/quote]

Hermafrodit = dvospolnik, ni spol ampak gre za deviacijo. Igra narave. Vse ostalo mišmaš teorija.

[img]http://cdn-webimages.wimages.net/05530830325761fdd0f376b6ce9cf4611d16e3-v5-wm.jpg[/img]

ko arheologi najdejo človeške ostanke, zakaj so vedno moški ali ženske, ne ostalih 793 spolov?
[/quote]
Saj ne znajo povedat kaj je potem človek, ki se rodi recimo s šestimi prsti ali druginm hujšimi deformacijami? Ni človek? Ga poimenujejo drugače ali kako? Le pri spolnih organih si izrojeni zblojenci izmišljajo nova poimenovanja spolov, za vse drugo se pove, da je rojen z deformacijo.

[img]https://www.researchgate.net/profile/Mohammed_Aboud2/publication/266030151/figure/fig7/AS:668510376185858@1536396702414/Congenital-Adrenal-Hyperplasia-one-of-two-siblings-with-type-3B-OH-deficiency-simple.jpg[/img]

Je to moški ali ženska? “Napaka” ne šteje, ker če daš v tretjo kategorijo, si ti zblojenc, enako kot nemško pravo. Mora biti moški ali ženska, ker drugega ne obstaja menda.

[img]https://www.researchgate.net/profile/Mohammed_Aboud2/publication/266030151/figure/fig7/AS:668510376185858@1536396702414/Congenital-Adrenal-Hyperplasia-one-of-two-siblings-with-type-3B-OH-deficiency-simple.jpg[/img]

Je to moški ali ženska? “Napaka” ne šteje, ker če daš v tretjo kategorijo, si ti zblojenc, enako kot nemško pravo. Mora biti moški ali ženska, ker drugega ne obstaja menda.
[/quote]

To je defekt, enako kot tisti, ki se rodi z deforamcijo drugih udov ali organov. Ne more bit tretji spol.

Hermafrodit = dvospolnik, ni spol ampak gre za deviacijo. Igra narave. Vse ostalo mišmaš teorija.
[/quote]

Baje to ne more obstajat, ker je lahko samo moški ALI ženska, po tvoje, ker sta spola dva. “Deviacija”, “igra narave” nista ravno znanstvena pojma glede tega in ne povesta nič in ne rešita nič. Če obstajata samo dva spola, povej, ali je to moški ali ženska:

https://www.researchgate.net/profile/Mohammed_Aboud2/publication/266030151/figure/fig7/AS:668510376185858@1536396702414/Congenital-Adrenal-Hyperplasia-one-of-two-siblings-with-type-3B-OH-deficiency-simple.jpg%5B/img%5D

Da slišimo tvojo miš maš teorijo.

Slovenski jezik je izmiščljotina zblojenih? Ker pozna namreč ti spole. Pa še sam rad uporabljaš srednji spol za ljudi. 😀
[/quote]
Ja pa kaj bi rado povedalo? Je deformacija spolnih organov edina deformacija s katero se lahko človek rodi? Ampak za druge invalidnosti si ne izmišljate poimenovanj, da je neakj drugega, le za spolne organe, da je to tretji spol, ne invalidnost.

To je defekt, enako kot tisti, ki se rodi z deforamcijo drugih udov ali organov. Ne more bit tretji spol.
[/quote]

Ti pač tretjo kategorijo poimenuješ “defekt”, ne moreš se pa potem pretvarjat, da tretja kategorija ne obstaja, če pa ne znaš povedat ali je moški ali ženska. Kaj bi na osebno izkaznico napisal za spol? Ajde, povej.

Ti pač tretjo kategorijo poimenuješ “defekt”, ne moreš se pa potem pretvarjat, da tretja kategorija ne obstaja, če pa ne znaš povedat ali je moški ali ženska. Kaj bi na osebno izkaznico napisal za spol? Ajde, povej.
[/quote]
Kaj je človek rojen brez nog, brez rok? Je tretja kategorija človeka ali je invalid? Nehaj usekano.

Baje to ne more obstajat, ker je lahko samo moški ALI ženska, po tvoje, ker sta spola dva. “Deviacija”, “igra narave” nista ravno znanstvena pojma glede tega in ne povesta nič in ne rešita nič. Če obstajata samo dva spola, povej, ali je to moški ali ženska:

https://www.researchgate.net/profile/Mohammed_Aboud2/publication/266030151/figure/fig7/AS:668510376185858@1536396702414/Congenital-Adrenal-Hyperplasia-one-of-two-siblings-with-type-3B-OH-deficiency-simple.jpg%5B/img%5D

Da slišimo tvojo miš maš teorijo.
[/quote]

To je dvospolnik.

Ja pa kaj bi rado povedalo? Je deformacija spolnih organov edina deformacija s katero se lahko človek rodi? Ampak za druge invalidnosti si ne izmišljate poimenovanj, da je neakj drugega, le za spolne organe, da je to tretji spol, ne invalidnost.
[/quote]

Zato ker za telesne deformacije ni bedakov, ki se derejo, da ne obstajajo in ker se za njih ne rabiš odločat, ali imaš npr. celo, pol, tretjino, četrt roke in si tega na osebni dokument zapisat. In se za telesne deformacije ne rabiš potem slovnično drugače klicat.

Pri spolu te pa bedaki tiščijo v neke kalupe, pa niti sami ne vedo, kam bi te dali. Še vedno ne znaš odgovorit ali je to moški ali ženska. Če bi dal tretjo spolno kategorijo – pri nas ne moreš, v Nemčiji lahko.

[/quote]

delitev na dva spola, ki jo je potrebno v vsak brez vezen obrazec izpolnjevati je družbeno pogojeno. v bistvu ni nobene potrebe, da mora v osebni izkaznici pisati spol.

To je dvospolnik.
[/quote]

Kako “dvospolnik”? to je že tretja kategorija. A ni tako, da je lahko samo moški ali ženska? Ker obstajata samo dva spola? Kaj si naj na osebno zapiše pri nas, kjer sta samo dve kategoriji? Kako naj reče? “sem šel”, “sem šla” ali “sem šlo”?

Čakamo vas “tapametne” za odgovore, vas, ki vas moti, da se učijo v šolah o teh dilemah.

delitev na dva spola, ki jo je potrebno v vsak brez vezen obrazec izpolnjevati je družbeno pogojeno. v bistvu ni nobene potrebe, da mora v osebni izkaznici pisati spol.
[/quote]

Opredelitev je zaradi takih, ki se derejo “spola sta dva, če imaš lulčka, si moški” in podobne. Ko jih postaviš pred dejstvo naravnih pojavov, pa nimajo pojma, kaj bi naredili. Lahko bi bilo tudi brez opredelitve. Kako bi ti spremenil/a pravo, slovenski jezik, javne WCje, da bi se izognili opredelitvi? Z idejami na plan…

Kako “dvospolnik”? to je že tretja kategorija. A ni tako, da je lahko samo moški ali ženska? Ker obstajata samo dva spola? Kaj si naj na osebno zapiše pri nas, kjer sta samo dve kategoriji? Kako naj reče? “sem šel”, “sem šla” ali “sem šlo”?

Čakamo vas “tapametne” za odgovore, vas, ki vas moti, da se učijo v šolah o teh dilemah.
[/quote]
Ti si šlo, ker si multinično kljuse, spaka. Nja ti zapišejo v osebno spaka. Spol se pa ne določa le po zunajih spolnih organih. Tudi če ima spačene zunaje spolne organe je še vedno lahko na podlagi notranjih organov ženska ali moški.

To je dvospolnik.
[/quote]

Hkrati moški in ženska in to lahko dokaže :)) kakorkoli obrnemo, spet smo pri samo dveh spolih m in ž, čeprav nekateri trdijo da obstoja več spolov kot samo m in ž. Res me zanima kateri spoli so to.? Folk od dolgčasa več ne ve kaj vse bi si še izmislili

Ti si šlo, ker si multinično kljuse, spaka. Nja ti zapišejo v osebno spaka. Spol se pa ne določa le po zunajih spolnih organih. Tudi če ima spačene zunaje spolne organe je še vedno lahko na podlagi notranjih organov ženska ali moški.
[/quote]

Ne izogibaj se odgovorom, saj so čisto enostavna vprašanja. Saj ima notranje organe lahko enako “spačene” ali ima obojne, ali mešanico, čisto enako kot ima “spačene” zunanje. Samo s prelaganjem ne rešiš ničesar, še vedno vsa vprašanja ostajajo, slepomišenje jih ne bo pregnalo.

Zato se pa to uči in preučuje te stvari. Ker vi “tamapetni” tega ne znate rešit.

Opredelitev je zaradi takih, ki se derejo “spola sta dva, če imaš lulčka, si moški” in podobne. Ko jih postaviš pred dejstvo naravnih pojavov, pa nimajo pojma, kaj bi naredili. Lahko bi bilo tudi brez opredelitve. Kako bi ti spremenil/a pravo, slovenski jezik, javne WCje, da bi se izognili opredelitvi? Z idejami na plan…
[/quote]

osebna izkaznica ni prepustnica za javni wc, torej ni nobene potrebe, da to gor piše. Vsi ljudje smo pred zakonom enaki. Otrok bo pa že sam pogruntal, kam paše, ko odraste.

[/quote]

Dvospolnik = napaka narave pri človeku, to je vsem jasno, ker ima organe obeh spolov. Pri normalnem razvoju se razvije v osebek z ženskimi ali moškimi organi. Zato sta dva spola, pač binarni sistem.

Hkrati moški in ženska in to lahko dokaže :)) kakorkoli obrnemo, spet smo pri samo dveh spolih m in ž, čeprav nekateri trdijo da obstoja več spolov kot samo m in ž. Res me zanima kateri spoli so to.? Folk od dolgčasa več ne ve kaj vse bi si še izmislili
[/quote]

Kar se mene tiče, to ni dvospolnik, nima vagine, nima penisa, oz. jaz ne vem, ali je to penis ali klitoris. Kako ti veš, da ima oboje? To je odgovor na blef, ve pa nobeden, še zdravniki ne vedo, kaj naj pri takih naredijo, kaj šele forumski ignoranti, ki niso prišli dlje od “če ima lulčka je to in to”.

Za to se pa te stvari učijo, ker niso enostavne.

Kar se mene tiče, to ni dvospolnik, nima vagine, nima penisa, oz. jaz ne vem, ali je to penis ali klitoris. Kako ti veš, da ima oboje? To je odgovor na blef, ve pa nobeden, še zdravniki ne vedo, kaj naj pri takih naredijo, kaj šele forumski ignoranti, ki niso prišli dlje od “če ima lulčka je to in to”.

Za to se pa te stvari učijo, ker niso enostavne.
[/quote]

Bi lahko rekli, da je invalid?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close