Raztreščilo mi je kozarec, v katerem so bili namočeni kristali
Punce, ne se kregat zdaj, no;))), tema ni bila odprta zato, da bi se obmetavali z žaljivkami in sikali drug v drugega, napišite pač svoja mnenja, brez strupenih pripomb. Tako ali tako vsak zase meni, da ima najbolj prav. Prijateljica kristalov, tebi hvala za odgovore, cenim, da si se potrudila in mi napisala marsikaj zame čisto novega. V sredo pa drži pesti zame, oziroma da mi ne boš kakšnih urokov pošiljala. Aja, pa ni razgovor za službo, je ena stopnja prej:))
Na moji škatlici piše iga Relax, če ti to kaj pomaga. Ne delam reklame, samo povem, od kod so. Če ne bodo pa moderatorji odstranili;)[/quote]
Tam prodajajo samo nekakšne podloge, kjer so kristali ZMLETI in vstavljeni v podlogo. Torej skregano z vsem, o čemer pišete v tej temi.
Ker če prav razumem, je potrebno kristale čistiti, vendar, če so v takšni obliki (prah, “nato s pomočjo specialnega orodja pravilno spoji skupaj” kot jih prodajajo na tej spletni strani, je čiščenje nemogoče.
Niti to, da so rudarji ki jih kopljejo nesrečni in žalostni ni dovolj. Še kristali so mleti kot, da je iverica les. Potem pa ni čudno, da ni v redu. Na moji škatlici piše iga Relax, če ti to kaj pomaga. Ne delam reklame, samo povem, od kod so. Če ne bodo pa moderatorji odstranili;)[/quote]
Tam prodajajo samo nekakšne podloge, kjer so kristali ZMLETI in vstavljeni v podlogo. Torej skregano z vsem, o čemer pišete v tej temi.
Ker če prav razumem, je potrebno kristale čistiti, vendar, če so v takšni obliki (prah, “nato s pomočjo specialnega orodja pravilno spoji skupaj” kot jih prodajajo na tej spletni strani, je čiščenje nemogoče.[/quote]
Poslušaj, ne določat mojega znanja. A sva zmenjeni? Res mi ni všeč, ko si ljudje vzemajo pravico nekomu, ki ga sploh ne poznajo, vsiljevati svojo predstavo o njih. Jaz že od osnovne šole spoznavam naravo kristalov. Take stvari me zanimajo, ker sem po duši naravoslovec, in se nikakor ne bi mogla zaposliti v kaki pisarni, ker bi notri umirala po koščkih. Nisem samo brala, niso me samo učili, jaz sama sem se učila. In še enkrat trdim, da se program da odprogramirat. Tudi ljudje se lahko spremenijo, ali smo za večno obsojeni na to, kako so nas sprogramirali starši?
Ti se odločaj zase, to je super. A da svojo voljo vsiljuješ drugim, je zgrešeno.
Avtorica sama sprašuje in naproša za mnenja. Jaz ji povem, tako kot jih čutim, kot sem jih spoznala. Na njej pa je, kaj ob vsem tem zaznava ona in kako se bo sama odločila glede nadaljne uporabe ali neuborabe kristalov.
In da ti odgovorim na vprašanje- jaz vidim več svetlobe, kot teme.
Vidiš tisto, kar je v tebi. To je neizpodbitno dejstvo. Zato si ti sebe tako sprogramirala, ker si nekje brala, slišala o teh hudobijah ljudi. Jaz se s tem ne ukvarjam.
Forum je zaprt za komentiranje.