Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raztreščilo mi je kozarec, v katerem so bili namočeni kristali

Raztreščilo mi je kozarec, v katerem so bili namočeni kristali

Saj ne morete mislit resno, ali?

Če mislite resno: evo vam cvet novodobne inteligence, ki celo fakse zmore delati. Ne morem se odločit, ali to veliko pove o težavnosti faksov, ali novodobni inteligenci na splošno.

Sem kar nekaj let uporabljala, se ukvarjala s kristali, pa orgoniti, pa … vse sem zabrisala stran. za vedno. Ker mi je vse bolj škodilo, kot koristilo. Kristali so že ok in če je uporabnik kolikor toliko “ok” in se nahaja v koliko toliko normalnem ambientu in obkrožen s kolikor toliko “normalnimi” ljudmi, bodo della, kar imajo za naredit, tudi čiščenje bo učinkovito. Če pa ne … se bodo pa nafilali z negativno energijo (tudi bolezen, tvoja ali od ljudi, ki so v bližini kristalov) in ti jo vračali nazaj. Ko so že ful zapacani, tudi nobeno od običajnih čiščenj ne pomaga kaj dosti, zapacajo se lahko v parih minutah. In ti spet le škodijo, ne pa pomagajo. Da ne govorimo o tem, da kdor zna, ti kristal zlahka sprogramira tako, da ti specialno škodi in programov pač ne očisti nobeno “čiščenje”. Že ko si jih kupila, so bili lahko močno kontaminirani. itd. Kozarec je razneslo od same nakopičene negative. A vedi, da je doseglo kritično točno, je trajalo dolgo, vmes si si s pitjem vode pa samo škodila.

Takoj ko čutiš slab vpliv nase, jih nehaš uporabljati v kombinaciji, ki si jo uporabljala.
Posamično bi kalcite lahko uporabljala, vendar jih ne matraj tako pogosto ;). Ne jih ves čas pustiti notri v vodi, saj tudi mi nismo ves čas v službi ;))). Ko sem jaz uporabljala eliksirje, sem jim dala veliko lufta vmes, pa malo na sončka pa malo počivat. Potem pa v vodo. Eliksirjev sicer ne uporabljam več, ker ne čutim potrebe po tem. Jih pa vlačim s seboj kot žepne kamne in na verižici. Pa redno jih čistim in polnim. Z dolgoletno uporabo sem dobila ta občutek, kdaj je kristal dobro očistit. Včasih že po enem dnevu nošenja, včasih šele po treh tednih, odvisno koliko dela je imel z menoj ;).[/quote] Sem ti pozabila odgovoriti, če mi je kdo svetoval takšno kombinacijo. Ne, čisto na pamet (očitno nespametno) sem jih naložila v kozarec, ker so mi bili všeč skupaj v taki kombinaciji;))) Katerega od teh, ki jih imam doma pa bi mi priporočila, da bi me pomiril? (aventurin mogoče?) Bi deloval name, če bi ga vzela s seboj na pomembni dogodek, ki me čaka čez par dni?[/quote]
Avanturin je primeren za to. Pomirja. Umirja jezo in razdraženost. Ga pa prej dobro očisti. In napolni. Priporoča se tudi, da se ga s seboj vzame na razgovor za službo.

Kaj pa tebe muči? Nam ne privoščiš, da smo naredili fax in se spoznamo na kristale? kristali so del narave in če ti ne verjameš v njihovo energijo, še ne pomeni, da je ni ;).
Hjoj, ti svetujem, da svojo energijo usmeriš vase in kaj narediš pri sebi. Priporočam ti rožnati kramen(roževec), ki je kristal prijateljstva in ljubezni :)).

Kaj pa tebe muči? Nam ne privoščiš, da smo naredili fax in se spoznamo na kristale? kristali so del narave in če ti ne verjameš v njihovo energijo, še ne pomeni, da je ni ;).
Hjoj, ti svetujem, da svojo energijo usmeriš vase in kaj narediš pri sebi. Priporočam ti rožnati kramen(roževec), ki je kristal prijateljstva in ljubezni :)).[/quote]

Ne, hvala. Imam čips za grickat.
Tudi kakec je del narave.

… da ljudje verjamejo, kar hočejo verjeti – pa naj bo to šloganje iz kave, kart, fižolčka ali z abaka, ali pa vrtenje steklenice resnice 🙂 ali pa omenjena moč kristalov… kakor komu paše… Za vsak slučaj pa tisti, ki se zbujajo ob določenih urah po pitju vode namočenih kristalov, naj preverijo, če nimajo kje skritih treh šestic na telesu.

Sem poudarila, da jih je potrebno redno čistiti. Če kristal uporabiš v trenutkih globoke žalosti, ga moraš takoj očistit. ravno tako, če ga uporabiš za zdravljenje nekega dela telesa. Če ga nosiš ob sebi samo za druženje, pa ga na nekako dveh tednih. kristali imajo svojo energijo. Čutiš, ko oddaja dobo in čutiš, ko oddaja slabo. In takrat ga spucaš. Enkrat sem kupila kristal, ki mi je bil všeč zaradi svoje oblike, a sem ga morala par dni zapored dobro spirat pod tekočo vodo, ker sem še čutila ostanke energij od drugih. Po nekaj dnevnem čiščenju in celodnevnem sončenju, je bil pa taprav ;).

Kot sem že poudarila, ko jih kupiš, jih moraš dolgo spirat, vsaj pol ure. čeprav v kakem primeru več. moj karneol/ ahat je bil recimo tak primerek. ker kristal gre od svojega najdišča do stojnice skozi mnogo rok. In od vsakega pobere nekaj.

Meni kristali ne škodijo, je pa res, da skrbim zanje. Če jih pustiš nasičene z negativno energijo, ti bo to vračal nazaj. saj je logično. tudi jezen človek iz sebe ne more dati nič drugega kot le jezo ;)).

Hjoj, ti svetujem, da svojo energijo usmeriš vase in kaj narediš pri sebi. Priporočam ti rožnati kramen(roževec), ki je kristal prijateljstva in ljubezni :)).[/quote]

Ne, hvala. Imam čips za grickat.
Tudi kakec je del narave.[/quote]
Kar uživaj v svojem čipsu. Jaz takih predelanih stvari ne vnašam v telo ;).

Sam da vas zadovoliji TV,pa računalnik,pa čips,pa cigareti,pa avtomobil,pa obleka,pa vse ostalo so nebuloze.

Tako je to ko je človek zaprt med štirimi stenami,saj ga nič drugo ne more “osrečit”.

To je to ko človek ne ve kaj je narava,moč narave,kaj so frekvence in pol se smeši tule z diplomo v roki.

Sem poudarila, da jih je potrebno redno čistiti. Če kristal uporabiš v trenutkih globoke žalosti, ga moraš takoj očistit. ravno tako, če ga uporabiš za zdravljenje nekega dela telesa. Če ga nosiš ob sebi samo za druženje, pa ga na nekako dveh tednih. kristali imajo svojo energijo. Čutiš, ko oddaja dobo in čutiš, ko oddaja slabo. In takrat ga spucaš. Enkrat sem kupila kristal, ki mi je bil všeč zaradi svoje oblike, a sem ga morala par dni zapored dobro spirat pod tekočo vodo, ker sem še čutila ostanke energij od drugih. Po nekaj dnevnem čiščenju in celodnevnem sončenju, je bil pa taprav ;).

Kot sem že poudarila, ko jih kupiš, jih moraš dolgo spirat, vsaj pol ure. čeprav v kakem primeru več. moj karneol/ ahat je bil recimo tak primerek. ker kristal gre od svojega najdišča do stojnice skozi mnogo rok. In od vsakega pobere nekaj.

Meni kristali ne škodijo, je pa res, da skrbim zanje. Če jih pustiš nasičene z negativno energijo, ti bo to vračal nazaj. saj je logično. tudi jezen človek iz sebe ne more dati nič drugega kot le jezo ;)).[/quote]

Kaj tebi kristali dela, ne veš. Misliš, da veš, veš pa ne. Programiranj ne očisti nobena voda, nobena luna, nobeno sonce, zemlja, kadilo itd. Programi delujejo nate, ponavadi ravno tako in na način, da ne ugotoviš sploh, kako zelo ti škodijo. Niso programirano vsi, jih je pa večina. Žal.

kristal je namesto tebe prevzel urok črne magije in zato je razneslo kozarec

Sem prav slutila, da se boš oglasil, pa tudi vsebino odgovora bi lahko šla stavit, da bo taka, kot je:))) Modrival, ne obračaj po svoje, kar je bilo zapisano. Jaz nisem “kamenja” nič na “trdo spuščala v kozarec”, ampak so bili lepo dani vanj, kozarec pa je izredno trpežen, z debelim dnom, nič poškodovan, pa tudi če bi ga hotel, ga ne moreš kar tako razbiti (še tebi ga ne bi uspelo, kljub jezi, ki je v tebi;))) V glavnem, jaz nisem rekla, da se dogajajo kakšne čirulečarule v bajti, me pa zanima, kako lahko kozarec kar na lepem dobesedno eksplodira. Pok je bil tako močan, da se ga je slišalo v sosednji prostor. Moraš priznati, da je to malo nenavadno, če je bila v njem samo voda sobne temperature in kup kamenja (pa ne iz Gunt, če si iz Posavja, itak veš, kaj mislim). Lahko mi pa daš kakšno znanstveno razlago za to. Navsezadnje so tudi Galilea imeli za norca, ko je zagovarjal heliocentrični sistem, danes je pa glavni frajer;)) Pa ne bit tečen, no!

So morda tvoji sostanovalci precej siti čirul čarul in bildanja ega na račun poduhovljenosti?

Tukaj imaš cel kup precej bolj logičnih razlag.
http://www.sciforums.com/threads/need-a-science-major-a-glass-on-the-table-exploded-tonight.13200/

Ah, daj no, lepo te prosim, kakšno bildanje ega. Te kristale je kupil ravno “sostanovalec”, toliko, da je nekaj kupil na enem izletu, kjer so prodajali te “čirulečarule”. Bolj iz vljudnosti, ker zanimal ga je bolj izlet kot izdelki;)) Ta oseba je tudi komentirala to vodo iz kristalov, da je to pač ena “postana voda in nič drugega” ;)), sama pa sem potem to namakala, ker je pač bilo pri hiši, in sem jih pač kar vse naložila v kozarec, saj vidiš, da so me podučili, da to ni prav;)) Hvala za link, bom ob priliki prebrala:)

Meni kristali ne škodijo, je pa res, da skrbim zanje. Če jih pustiš nasičene z negativno energijo, ti bo to vračal nazaj. saj je logično. tudi jezen človek iz sebe ne more dati nič drugega kot le jezo ;)).[/quote]

Kaj tebi kristali dela, ne veš. Misliš, da veš, veš pa ne. Programiranj ne očisti nobena voda, nobena luna, nobeno sonce, zemlja, kadilo itd. Programi delujejo nate, ponavadi ravno tako in na način, da ne ugotoviš sploh, kako zelo ti škodijo. Niso programirano vsi, jih je pa večina. Žal.[/quote]
Meni je pa vedno zanimivo, ko me nekdo hoče prepričat, da nič ne vem ;).
Progarmirajo jih le redki ljudje in to so tisti, ki se specifično s tem ukvarjajo. Če jih kupiš na sejmu v Munchnu ali na stojnici ali celo v Ahatu(tam so tudi ponaredki), ne bodo programirani. Lahko pa kupiš tudi take s programiranim programom, te uporabljaš v to smer. lahko jih odprogramiraš, vendar to ne zna vsak. Lahko pa poskusiš, je postopek dobro opisan v T. Pretnerjevih knjigah. Fora je samo v kristalovih mrežah in te vpijejo program. aAravno tako ga lahko odvržejo stran.

Sicer je pa avtorica lepo prosila, da se teme izognejo ljudje, ki v moč kristalov ne verjamejo.
Zanimivo pa je, da kljub temu, da je toliko ljudi, ki ne verjame v to, število ogledov te teme kar visoko ;)))).

Kaj tebi kristali dela, ne veš. Misliš, da veš, veš pa ne. Programiranj ne očisti nobena voda, nobena luna, nobeno sonce, zemlja, kadilo itd. Programi delujejo nate, ponavadi ravno tako in na način, da ne ugotoviš sploh, kako zelo ti škodijo. Niso programirano vsi, jih je pa večina. Žal.[/quote]
Progarmirajo jih le redki ljudje in to so tisti, ki se specifično s tem ukvarjajo. Če jih kupiš na sejmu v Munchnu ali na stojnici ali celo v Ahatu(tam so tudi ponaredki), ne bodo programirani. Lahko pa kupiš tudi take s programiranim programom, te uporabljaš v to smer. lahko jih odprogramiraš, vendar to ne zna vsak. Lahko pa poskusiš, je postopek dobro opisan v T. Pretnerjevih knjigah. Fora je samo v kristalovih mrežah in te vpijejo program. aAravno tako ga lahko odvržejo stran.

Sicer je pa avtorica lepo prosila, da se teme izognejo ljudje, ki v moč kristalov ne verjamejo.
Zanimivo pa je, da kljub temu, da je toliko ljudi, ki ne verjame v to, število ogledov te teme kar visoko ;)))).[/quote]
Da bo pravi nik ;))))

Zanimivo pa je, da kljub temu, da je toliko ljudi, ki ne verjame v to, število ogledov te teme kar visoko ;)))).[/quote]

Seveda verjamem v moč kristalov, zato pa sem tudi to napisala. In preveč vem o delovanju in programiranju, zato se napisala še več. In če ti kupiš ktristal na sejmu ali od kogarkoli … draga moja, ne veš, kaj kupiš. Lahko ponaredek lahko super ktristal, lahko ultra zapacanega (ga pač očistiš), lahko pa tudi fejst sprogramiranegega. In če ti ne veš, da v večini držav, od kjer prihajajo specialni kristali, ljudje za hobi obvladajo programiranje (vsak bebec tam to zna), si naivna. marsikdo tudi v sebi na nezavednem nosi moč/sposobnost programiranja in taki lahko programirajo kristal tudi že s samo mislijo, niti ne namensko, definiranim programom. In da se taka oseba razjezi, goji sovraštvo, vtisne tak program, da vsak nadaljnji lastnik niti ne ve, kaj ga je doletelo. ne more in ne bo, ker je že sprogramiran (preko kristala). Jaz sem še pravočasno izstopila iz teh igric, mnogo znancev ni. Vsi praznega, ubitega pogleda, odtujeni od sebe, od sveta (čeprav prepričani, kako so prizemljeni in odprti navzgor v univerzum). O Pretnarju pa raje ne bi. Kolk je pa to en negativen človek … ne samo poln sebe in z egom do neba, prava temna oseba.

Ćrne uroke nase potegne svinec, ne pa kristali. Svinec potem vržeš čim dlje stran od sebe.

Seveda verjamem v moč kristalov, zato pa sem tudi to napisala. In preveč vem o delovanju in programiranju, zato se napisala še več. In če ti kupiš ktristal na sejmu ali od kogarkoli … draga moja, ne veš, kaj kupiš. Lahko ponaredek lahko super ktristal, lahko ultra zapacanega (ga pač očistiš), lahko pa tudi fejst sprogramiranegega. In če ti ne veš, da v večini držav, od kjer prihajajo specialni kristali, ljudje za hobi obvladajo programiranje (vsak bebec tam to zna), si naivna. marsikdo tudi v sebi na nezavednem nosi moč/sposobnost programiranja in taki lahko programirajo kristal tudi že s samo mislijo, niti ne namensko, definiranim programom. In da se taka oseba razjezi, goji sovraštvo, vtisne tak program, da vsak nadaljnji lastnik niti ne ve, kaj ga je doletelo. ne more in ne bo, ker je že sprogramiran (preko kristala). Jaz sem še pravočasno izstopila iz teh igric, mnogo znancev ni. Vsi praznega, ubitega pogleda, odtujeni od sebe, od sveta (čeprav prepričani, kako so prizemljeni in odprti navzgor v univerzum). O Pretnarju pa raje ne bi. Kolk je pa to en negativen človek … ne samo poln sebe in z egom do neba, prava temna oseba.[/quote]

Znano pravilo je, da od nikogar, ki osebno uporablja kristal, ne prevzameš ti . Si spregledala to zelo pomembno dejstvo? Isto tako velja za vsak nakit, ki ga podeduješ. Ni dobro nositi babičenega prstana, sploh če veš, da je imela slab zakon ! Isto velja za staro pohištvo, za hišo, kjer je nekdo umrl nasilne smrti ali pa je bilo v njej ogromno jeze in bolečine. To je energetska raven, ki vpija in ki daje. zato pa ni dovbro it v tako hišo živet ;). Pa itak ob vsaki selitvi je priporočljivo energetsko očistiti prostore. Aja, samo to sem pa sedaj že zavila v Feng Shui vode in smo spet pri nekem področju, za katerega kakšni rečejo, da je kar nekaj.
Jaz nikoli ne vzamem nakita, ki je osebna lastnina nekoga drugega. Saj je logično, da je poln energije bivšega lastnika. In isto velja za kristal. Ko ga ne potrebuješ več, ga vržeš v morje. Nikoli in nikdar ne daš drugemu kristala, ki si ga osebno uporabljal. Sem mislila, da je to med tistimi, ki vedo kaj o kristalih zelo znano dejstvo ;))).
Večkrat se pa zgodi, da kristal sam od sebe razpoči, ko ga ne potrebuješ več in te na ta način zapusti.

In ob tem po možnosti ciljaš v čarovnico, ki te je uročila.

Seveda verjamem v moč kristalov, zato pa sem tudi to napisala. In preveč vem o delovanju in programiranju, zato se napisala še več. In če ti kupiš ktristal na sejmu ali od kogarkoli … draga moja, ne veš, kaj kupiš. Lahko ponaredek lahko super ktristal, lahko ultra zapacanega (ga pač očistiš), lahko pa tudi fejst sprogramiranegega. In če ti ne veš, da v večini držav, od kjer prihajajo specialni kristali, ljudje za hobi obvladajo programiranje (vsak bebec tam to zna), si naivna. marsikdo tudi v sebi na nezavednem nosi moč/sposobnost programiranja in taki lahko programirajo kristal tudi že s samo mislijo, niti ne namensko, definiranim programom. In da se taka oseba razjezi, goji sovraštvo, vtisne tak program, da vsak nadaljnji lastnik niti ne ve, kaj ga je doletelo. ne more in ne bo, ker je že sprogramiran (preko kristala). Jaz sem še pravočasno izstopila iz teh igric, mnogo znancev ni. Vsi praznega, ubitega pogleda, odtujeni od sebe, od sveta (čeprav prepričani, kako so prizemljeni in odprti navzgor v univerzum). O Pretnarju pa raje ne bi. Kolk je pa to en negativen človek … ne samo poln sebe in z egom do neba, prava temna oseba.[/quote]

Znano pravilo je, da od nikogar, ki osebno uporablja kristal, ne prevzameš ti . Si spregledala to zelo pomembno dejstvo? Isto tako velja za vsak nakit, ki ga podeduješ. Ni dobro nositi babičenega prstana, sploh če veš, da je imela slab zakon ! Isto velja za staro pohištvo, za hišo, kjer je nekdo umrl nasilne smrti ali pa je bilo v njej ogromno jeze in bolečine. To je energetska raven, ki vpija in ki daje. zato pa ni dovbro it v tako hišo živet ;). Pa itak ob vsaki selitvi je priporočljivo energetsko očistiti prostore. Aja, samo to sem pa sedaj že zavila v Feng Shui vode in smo spet pri nekem področju, za katerega kakšni rečejo, da je kar nekaj.
Jaz nikoli ne vzamem nakita, ki je osebna lastnina nekoga drugega. Saj je logično, da je poln energije bivšega lastnika. In isto velja za kristal. Ko ga ne potrebuješ več, ga vržeš v morje. Nikoli in nikdar ne daš drugemu kristala, ki si ga osebno uporabljal. Sem mislila, da je to med tistimi, ki vedo kaj o kristalih zelo znano dejstvo ;))).
Večkrat se pa zgodi, da kristal sam od sebe razpoči, ko ga ne potrebuješ več in te na ta način zapusti.[/quote]

Vse lepo in prav. Vse to vem. Ampak … pozabljaš, da noben kristal, ki si ga kupila, ni kar sam padel v tisto košaro ali na stojnico. Ne govorim o lastništvu. Ljudje, ki te reči obvladujejo res dobro, to naredijo momentno, ob dotiku, poznam pa ljudi, ki programirajo kristale celo na daljavo. Kristal ima pač spomin. In nešteto kristalov je neštetokrat prekletih, uročenih in napojenih z vso možno bolečino, grozoto, trpljenjem, nevoščljivostjo, privoščljivostjo tistih, ki so te kristale držali v rokah, ko so jih izkopavali, rokovali z njimi. Tudi to so programi, težki, mučni, uničujoči. Ker so storjeni s strani ljudi, ki to znajo in večina je to vtisnila noter namerno. Če ga sama najdeš v naravi, ga vzemi. S tem ne tvegaš. Z vsemi ostalimi … ja.
Sem bila na teh sejmih. Smdelo je, tako je zaudarjalo od negative okoli teh stojnic, da res ni. Ampak jaz energije tudi voham, ne le čutim. Da pa bi le nekaj brala in verjela …

…ja, res je… ni edini….

Večkrat se pa zgodi, da kristal sam od sebe razpoči, ko ga ne potrebuješ več in te na ta način zapusti.[/quote]

Vse lepo in prav. Vse to vem. Ampak … pozabljaš, da noben kristal, ki si ga kupila, ni kar sam padel v tisto košaro ali na stojnico. Ne govorim o lastništvu. Ljudje, ki te reči obvladujejo res dobro, to naredijo momentno, ob dotiku, poznam pa ljudi, ki programirajo kristale celo na daljavo. Kristal ima pač spomin. In nešteto kristalov je neštetokrat prekletih, uročenih in napojenih z vso možno bolečino, grozoto, trpljenjem, nevoščljivostjo, privoščljivostjo tistih, ki so te kristale držali v rokah, ko so jih izkopavali, rokovali z njimi. Tudi to so programi, težki, mučni, uničujoči. Ker so storjeni s strani ljudi, ki to znajo in večina je to vtisnila noter namerno. Če ga sama najdeš v naravi, ga vzemi. S tem ne tvegaš. Z vsemi ostalimi … ja.
Sem bila na teh sejmih. Smdelo je, tako je zaudarjalo od negative okoli teh stojnic, da res ni. Ampak jaz energije tudi voham, ne le čutim. Da pa bi le nekaj brala in verjela …[/quote]
V rudniku samo kopljejo kristale. Mislim da rudarjem ni v interesu programirat kristale. Niti se jih ne da samo tako, na lepe oči. Nadalje trgovcu je v interesu, da jih prodaja. zakaj bi sploh imel nek rudar ali trgovec v sebi željo, da bodočemu lastniku kristal naredi škodo?Na daljavo ti ne more tvoj kristal programirat, tako da ne pretiravaj. Mora biti v stiku z človekom, ko se ga programira.
In kot sem že napisala- ko kristal prineseš domov, ga moraš temeljito očistit. pa četudi to traja nekaj časa. Toliko dolgo, da čutiš, da je čist.
Kristali so le del narave(minerali), ki imajo svojo frekvenco. Ki vpijajo vase energijo drugih. Saj se človek tudi slabo počuti, če dan preživi z recimo jezljivo ali jamraško osebo.
In ja tudi jaz voham- imam izrazito razvit voh. Včasih me hecajo, da sem policijski pes ;)).
Pa da ne govorim o svoji močno razviti intuiciji in laž detektorjih hihi. Ne resno, ne vem opisat, ampak dejansko zaznam, ko mi človek laže. V živo, mislim. Ko čutim energijo človeka.

Glede teh negativnih energij na sejmih- vsepovsod je tako, tudi na sejmu pohištva recimo. Ogromno ljudi, ogromno energij. Prostor to vpija vase. Pri sejmih s kristali pa še kristali oddajajo vse to. Zato še močnejši občutek tega. O ja, sem zaznavala tudi jaz. In marsikdo, ki se udeležuje kakršnih koli sejmov. Lani sem bila na sejmu zdravje. Ma ti povem, da ni bila prav nič lepa energija v zraku.

Pa še nekaj bi napisala o črnih urokih, ki jih nekateri omenjajo. To bom napisala iz knjge o tolteški modrosti. Če bomo brezgrajni v besedah, bomo tudi imuni pred črnimi uroki drugih. Negativno misel namreč sprejmemo le, če je naš um rodoviten kraj zanjo. Če pa postanemo brezgrajni v besedah, naš um ni več rodoviten vrt za besede, ki jih ustvarja črna magija; zdaj je rodoviten samo še za tiste, ki prihajajo od ljubezni.
In jaz ne verjamem v kristale, ki jih nekdo namerno negativno programira. Jaz takega kristala ne bom srečala. Gre se samo za to, kakšno prepričanja imaš v sebi in točno to se ti dogaja.

Če ti čutiš, da je zate mineralni svet negativen, je seveda pravilno, da ga pustiš pri miru.
Vedno se je treba usmerjati po svoji intuiciji. Ne glede na to, kam te vodi, to je prava pot. Edina prava pot.
Me pa vseeno zanima, kdo te je tako prestraši,, da verjameš, da zlobni ljudje kar vsepovprek programirajo kristale s svojo zlobo? Kaj se ti je zgodilo? Si bila v takem ranljivem obdobju, ko si bila dovzetna za tako zlobo?

Stvari ne poznaš dovolj. Brala si, učili so te. A to je le neko naučeno znanje, nikakor pa ne vedenje in poznavanje zadev. Še kako zelo se da kristale programirat na daljavo (seveda je oseba s zadevnim kristalom morala nekoč priti v stik) in še kako zelo se kristale množično programira. Interesi? A jih tema rabi zares? Kristali se popolnoma enakovredno odzivajo na negativna kot pozitivna programiranja in če si pozorna na svet okoli sebe … česa je več? Vsekakor teme. In mene ni nič strah, ker stvari poznam, vem. Se mi zdi pa podlo, da bi “prodajala” nekaj, kar res ni in druge ljudi spravljala v nevarnost. Ni vedno tako, obstaja pa verjetnost. In še najmanjša je dovolj velika, da ni vredna tveganja. In povprečen uporabnik kristalov o tem ni poučen. In da ti program iz kristala odpraviš, moraš najprej ta program v podrobnost poznat, v nulo, sicer ga pod nobenim pogojem ne boš odpravila. Ker to ni enako “čiščenju kristalov”, kar sama mislim, da veš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close