Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razpis

Razpis

Spoštovane,

Objavljam razpis za mojo novo MON simpatijo.

Nova MON simpatija bo upravičena do številnih ugodnosti med drugim privat sporočil z mano in sodelovanje v nagradni igri z bogatimi nagradami :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ta tvoj razpis je v celoti v nasprotju s predpisi. Da bi bila ženska primerna in strokovno ustrezna za tvojo simpatijo, mora imeti veze in poznanstva, poleg tega moraš objaviti tudi mere, po možnosti čim bolj diskriminatorne, ki bodo pisane na kožo določenim uporabnicam.

Ta tvoj razpis je v celoti v nasprotju s predpisi. Da bi bila ženska primerna in strokovno ustrezna za tvojo simpatijo, mora imeti veze in poznanstva, poleg tega moraš objaviti tudi mere, po možnosti čim bolj diskriminatorne, ki bodo pisane na kožo določenim uporabnicam.[/quote]

Z drugimi besedami je hotla povedat da mora imeti nickname iz črk a-n-t-i-l-o-p-a v kakršnekoli vrstnem redu preferiraš pa tegale ki sem ga zapisal

bo dovolj diskriminatorno in pisano eni/m uporabnicam 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ta tvoj razpis je v celoti v nasprotju s predpisi. Da bi bila ženska primerna in strokovno ustrezna za tvojo simpatijo, mora imeti veze in poznanstva, poleg tega moraš objaviti tudi mere, po možnosti čim bolj diskriminatorne, ki bodo pisane na kožo določenim uporabnicam.[/quote]

Z drugimi besedami je hotla povedat da mora imeti nickname iz črk a-n-t-i-l-o-p-a v kakršnekoli vrstnem redu preferiraš pa tegale ki sem ga zapisal

bo dovolj diskriminatorno in pisano eni/m uporabnicam :D[/quote]

Ne, jaz sem samo varuhinja zakona in ga opozarjam na pomanjkljiv razpis. :))

Mislim, da seba111 nima hudih kriterijev, tako da punce kar pogumno :))

Matkič, ti pa prste stran 😛

bo dovolj diskriminatorno in pisano eni/m uporabnicam :D[/quote]

Ne, jaz sem samo varuhinja zakona in ga opozarjam na pomanjkljiv razpis. :))[/quote]

Kakšen smisel ima ščititi zakon, ki velja le na papirju? RS tako funkcionira, da so termini “veze in poznanstva” v razpisnih pogojih skriti, podrobno znani le razpisniku in prijavljeni….ups, že izbrani 😀

Antilopa pri meni veze in poznanstva ne štejejo :))

Objaviti moram mere? Zakaj pa? :))

Zavezujem se, da bo izbor MON simpatije opravljen popolnoma nediskriminatorno.

Odpadejo veze in poznanstva. Izbor kandidatke bo temeljil na dosedanjih izkušnjah, izobrazbi in zakonu privlačnosti :))

Seba111, saj si zelo simpatičen, ampak moja virtualna simpatija je Poet, ki je nekam izginil. :)))

Zakaj, a me hočeš za sebe?

če pa hočeš sebeta ti ga ziher nebom odpeljal 😛 oblubim 🙂

Če pa hočeš antilopo pa hmmm a lahko gledam? bom čisto tiho samo zvok kamere se bo slišal 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Antilopa u redu : ))

Razpis velja do 27. 9. 2013

pravniki poznate samo tisto iz Yugo pravne prakse: ako se drukčije ne odredi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pravniki poznate samo tisto iz Yugo pravne prakse: ako se drukčije ne odredi ☺[/quote]

Seba111 je pozabil v razpisu navesti, da lahko kadarkoli iz kateregakoli razloga ustavi postopek ali razveljavi izbor uporabnice MON-a. :))

pravniki poznate samo tisto iz Yugo pravne prakse: ako se drukčije ne odredi ☺[/quote]

Seba111 je pozabil v razpisu navesti, da lahko kadarkoli iz kateregakoli razloga ustavi postopek ali razveljavi izbor uporabnice MON-a. :))[/quote]
to ima pa v “tajnem” uradnem listu v predalu nočne omarice

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Naj še enkrat poudarim, da bo izbrana kandidatka exklusivno sodelovala v nagradni igri katere glavna nagrada je kava z menoj V ŽIVO :)))

[sup]in seveda plačala zapitek obeh[/sup]

Haha NM3W 😀 😀

in število sodelovalcev = 1 😀

zmagovalec bo znan

PO OGLASIH!

Če pa hočeš antilopo pa hmmm a lahko gledam? bom čisto tiho samo zvok kamere se bo slišal :P[/quote]

Ne, ne in ne. Bilo je mišljeno v kontekstu, da se ne bi prijavil :DDDDDDD

Če pa hočeš antilopo pa hmmm a lahko gledam? bom čisto tiho samo zvok kamere se bo slišal :P[/quote]

Ne, ne in ne. Bilo je mišljeno v kontekstu, da se ne bi prijavil :DDDDDDD[/quote]

Jaz pa sem tak navijal za 3 opcijo 🙁

Ne, ne in ne. Bilo je mišljeno v kontekstu, da se ne bi prijavil :DDDDDDD[/quote]

Jaz pa sem tak navijal za 3 opcijo :([/quote]

Ne vem, kaj bi na to rekla antilopa 🙂

Kaj se je pa zgodilo s staro? Dala odpoved? Ji je poteklo delovno razmerje za določen čas? Se je upokojila? Je morda razrešena iz krivdnih razlogov? Je bil posredi morda mobing? Mogoče odhaja na porodniško? Ali preprosto kot je danes to popularno v Sloveniji izigravate zakonodajo in zaposlene menjavate po tekočem traku?

Ne pozabi razpisu dodat še podatek za koliko časa jo nameravate angažirat za zasebno animiranje šefa. 🙂

Bikini, to je pa bilo prebrati tako…poslovno. Kar dvignil se mi je od tvoje dodane vrednosti.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dodane vrednosti? Haha, dobro je. Samo, da ni tehnološki višek posredi. 🙂

Kaj je nate padla polna luna?:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close