Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razlika v letih

Razlika v letih

Seveda, vsa živa bitja se starajo razen tebe. Ti zgledaš vecno star 25 let in zato ta mlade ne opazijo da si star junc. Vecno mlad dxi, blagor teb. Jaz te sreče nisem, da se ne bi starala in hkrati ostala ziva, se dobro, da nisem samska in da sem se mlada poročila, ker bi morala zdaj pri 40+ vzeti dedka starega 65 let. Ta scenarij si ti namišljeno bozanstvo skoval za vse ženske od 40 dalje. Haha..Morala bi.? V tvojih sanjah, mora se samo umreti in davke plačevati, vse ostalo je hočeš ali nočeš.
Star si točno toliko kot piše na tvoji osebni in niti dneva manj, kaj šele let. Si pa zafrustriran in obseden z mladostjo bolj kot katerakoli baba, pravzaprav si za moškega smešen. Se najbolj smešen si ko nam poročenim ženskam začneš s trgom parckanja, bog se te usmili si spregledal, da smo že poparckane in ne iščemo ne starega, be mladega, ne belega ne črnega ker smo že v zakonu, nekaj kar ti nikoli ne boš imel, vse kar ti ostane so sanje in prazno blebetanje osamljenega moškega srednjih let v drugi puberteti, ki se stara, rad bi bil pa vecno mlad. Nisi in nikoli več ne boš mlad. Nikoli
[/quote]
Ti si predvsem prsmojena, lol.

Ti si predvsem prsmojena, lol.
[/quote]
No, vsaj en smiseln stavek od tebe diksalo.😁😁😁

če vama paše, dajta! Ne dovoli, da ti drugi dirigirajo kaj početi s svojim življenjem in imeti v glavi “kaj si bodo pa drugi mislili”. Ni važno Ti imaš svoje življenje, z njim počni kar te je volja, da le ni v škodo drugim. 🙂

Seveda, vsa živa bitja se starajo razen tebe. Ti zgledaš vecno star 25 let in zato ta mlade ne opazijo da si star junc. Vecno mlad dxi, blagor teb. Jaz te sreče nisem, da se ne bi starala in hkrati ostala ziva, se dobro, da nisem samska in da sem se mlada poročila, ker bi morala zdaj pri 40+ vzeti dedka starega 65 let. Ta scenarij si ti namišljeno bozanstvo skoval za vse ženske od 40 dalje. Haha..Morala bi.? V tvojih sanjah, mora se samo umreti in davke plačevati, vse ostalo je hočeš ali nočeš.
Star si točno toliko kot piše na tvoji osebni in niti dneva manj, kaj šele let. Si pa zafrustriran in obseden z mladostjo bolj kot katerakoli baba, pravzaprav si za moškega smešen. Se najbolj smešen si ko nam poročenim ženskam začneš s trgom parckanja, bog se te usmili si spregledal, da smo že poparckane in ne iščemo ne starega, be mladega, ne belega ne črnega ker smo že v zakonu, nekaj kar ti nikoli ne boš imel, vse kar ti ostane so sanje in prazno blebetanje osamljenega moškega srednjih let v drugi puberteti, ki se stara, rad bi bil pa vecno mlad. Nisi in nikoli več ne boš mlad. Nikoli
[/quote]

Vau, tole je pa zadetek v polno. Podobno smo skužile vse ženske. Ampak on se tako ne vidi, ker živi v iluzijah. Pač narcisek. :)))

Vau, tole je pa zadetek v polno. Podobno smo skužile vse ženske. Ampak on se tako ne vidi, ker živi v iluzijah. Pač narcisek. :)))
[/quote]
Kaj je prepotentne stare kisle kumarce? A vam nisem ze nestetokrat napisal, da si moje realnosti niti predstavljati ne morete. In… kaj drugega mi ze ves cas dokazujete? Ravno to, lol.

Tako ste vase zagledane, da niste postekale niti tega, da vam je samo v tej temi 10 drugih napisalo, da so v se dosti bolj “resnih” zvezah kot je moja.

Erjavčeve hčerke zgleda ne moti razlika..

Velika razlika v letih je moteča še kasneje.

Znanec je star tam 65, žena 50. Je rekel: poglej, jaz bi sedaj lahko hodil cele dneve okoli, ampak jaz imam čas to delati še 10 let, potem bom prestar. Žena pa mora sedaj še lep čas hoditi v službo.

normalni gledajo za vrstniki sorry.
poglej si 40 letnico in 60 letnika pa ti bo vse jasno.

[/quote]Slučajno naletel na to temo. Ker sem lihkar 60 že oktobra lani. Star tč, trd kljun, dolge viže

Razlika v letih je problem in to v osnovi psihološki. Recimo, da bi imel zraven sebe dvajset let mlajšo. Vsi bi bili fovšljivi. Padale bi opazke v stilu, o gospod imate pa krasno vnukinjo in podobno.

Sama sem z 20 let starejsim….imam ga rada lepo mi je z njim. Ima otroka od prej….Prepiri bi bili z isto starim mlajsim, nima veze. Se pa vidi razlika: jaz bi se porocila on ne bi saj je ze bil in je dojel da ni to dokazilo da bo vecno. Jaz bi se obrnila svet z razmisljanjem mlade punce…on bi tudi ampak je ze dozorel in je ze marsikaj dozivel…pojdi s pametjo in pripravljena na to da bos morala marsikaj pozreti….Ni pa nikjer idealno 🙂

Al pa velik spomin in doživetji

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close