Razlika v letih
Ljudje, ki se imate za normalne pa vecini zivite v realni utvari ljubezenske pravljice v katero verjamete. Realni pravim zato, ker v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ni niti senca pravljicne predstave, ki jo imate o “ljubezni”.
Glede obiskanosti ne razpolagam s konkretnimi stevilkami. Sem pa skozi izkusnje ugotovil, da ta medij bere, obcasno pa celo kaj napise, precej vec ljudi kot bi si mislil clovek, ce bi striktno verjel temu kar si napisal. Drugace povedano, forum ni le glasna vecina.
Besede, dejanja in zivljenje s katerim si me okarakteriziral ni ravno korektna okarakterizacija mene kot osebe, niti mojega zivljenja, ker si zadeve nepotrebno napihnil. Je bilo treba? Brez tega dovolj ne izstopam pa “drugacnosti”?
Za konec pa to. Zadeve se na trgu parkcanja spreminjajo iz leta v leto. Velika vecina aktivnih udelezencev foruma o tem nima pojma o pojma, ker na trgu sploh ne sodelujejo. Zivijo v neki preziveti pravljicni podobi sveta, ki ni nikoli obstajal.
[/quote]
Če imaš lepo pravljico ti je za realnost vseeno.
Pa saj je jasno, da te nobena noče. To kar pa ti fantaziras kako si seksi in da mladenke v trans padajo ko te vidijo in kako te hočejo za vsako ceno imet (valda ravno tebe), ma kaj to…celo drage večerje ti plačujejo… To je samo tvoja fantazija , pa saj nismo glupi no, mlada ima starega, da on njej plačuje in ne obratno.
Bejž bejž no
[/quote]
Vazno, da lahko se naprej vztrajas v svoji fantazijski predstavi o svetu v katerem smo moskinedojebani fukfehtarji katere nobena noce, lol.
Tako se nisem srecal zenske, ki bi bila bolj vsekana na denar kot si ti. Zato me niti ne cudi, da niti kot zenska ne mores razumeti sirine spektra koristi, ki jih ima sploh mlada punca od ustreznega starejsega tipa. Te pa sem tako ze opisal. Ampak, kot receno, z denarjem obsedena butara, ki kvalitet, da denar zasluzis niti razumeti ne more, jih jasno niti videti ne more. Da se raje se mal pohvali, da ti je bilo vse kar imas v zivljenju senkano. In se sedaj ti to fura tip. Aja, pa napisi, da sem ti faus. Kako malo ti ves o svetu, prepotentno babse. Prav vidi se, da se v zivljenju nisi morala za nic sama izboriti, sama si zasluziti, ustvariti.
Joj koliko starim odcvetelim butaram sem podkuril pod ritjo. Kar ne vem kateri bi repliciral.
Ti imas en kup zblojenih prepricanj, ki v danasnjem svetu vec ne pijejo nobene vode. Tako zelo te je povozil cas. Ne zivimo vec v casu zvez ampak casu opcij. Vsestranko. Vsaj tisti, ki smo se prilagodili zblojenosti feminizirane druzbe in mozacastih prepotentnic z marksisticno opranimi glavami.
Ti pa se naprej sanjaj o NJEM. Ker vse kar bos kasirala je en tic v kaksno luknjo od privida o NJEM. Ali pa niti tega ne, ce jih ne bos pravocasno dala narazen.
[/quote]
:D.. ne rabiš se branit pred mano lejga, nič ti nočem, mene pač ti vaši opcijski tički ne zanimajo, tak da o mojih luknjah lahko le sanjate dalje.. jaz sem jasno povedala da me sodoben zblojen svet ne zanima tako tudi predstavniki le tega ne.
Če imaš lepo pravljico ti je za realnost vseeno.
[/quote]
To je razmisljanje vecine naivnih ljudi. Se poparckajo in ze so v sednih nebesih, ali devetih, ne vem. Potem pa drame, ko se gradovi v oblakih cez noc razblinijo.
Moje razpolozenje ne niha dosti, ce imam deset devic na postli ali me “nobena noce”, ker vem kako zadeve stojijo. Vsekakor pa je lepo uzivati dokler traje. To pa bi bilo skoda, ce ne bi. Upad, da gre pri tebi za slednje.
:D.. ne rabiš se branit pred mano lejga, nič ti nočem, mene pač ti vaši opcijski tički ne zanimajo, tak da o mojih luknjah lahko le sanjate dalje.. jaz sem jasno povedala da me sodoben zblojen svet ne zanima tako tudi predstavniki le tega ne.
[/quote]
V sodobnem svetu vsi mi zivimo, pa ce hocemo ali ne. Trditve, da nas ne zanima, da…, so zgolj flance za lahko noc. Ker obstaja se vedno. Ravno zato sem ti mislim da vceraj napisal, da ce ne bos sprejela 20 letnega ataja, ti bo domet, da te na hrbet da vrstnik, ki ti bo zaigral to kar zelis verjeti. Ker pa dvomim v eno in drugo verjemem, da se je tvoje zivljenje, vsaj kar se tice intimnostimz moskimi, ze lepo zakljucilo. Pa veselo zlajfanje se naprej… lol
V sodobnem svetu vsi mi zivimo, pa ce hocemo ali ne. Trditve, da nas ne zanima, da…, so zgolj flance za lahko noc. Ker obstaja se vedno. Ravno zato sem ti mislim da vceraj napisal, da ce ne bos sprejela 20 letnega ataja, ti bo domet, da te na hrbet da vrstnik, ki ti bo zaigral to kar zelis verjeti. Ker pa dvomim v eno in drugo verjemem, da se je tvoje zivljenje, vsaj kar se tice intimnostimz moskimi, ze lepo zakljucilo. Pa veselo zlajfanje se naprej… lol
[/quote]
če je to tebi edina opcija ki si jo ti zase kot žensko predstavljaš ne vsiljuj tega drugim. Jaz namreč nisem od tega odvisna in svoje sreče ne pogojujem z prisotnostjo moškega v lajfu pa tudi potrebe po žlajfanju nimam. To je domena vas ki brez orgazma ali skozi drk ali skozi fu.k pač ne zmorete (to rabite da svoj stres ven izločite). Laži pa od daleč zavoham, tako da hvala za skrb, ampak me ne morejo spravit na hrbet z njimi.
če je to tebi edina opcija ki si jo ti zase kot žensko predstavljaš ne vsiljuj tega drugim. Jaz namreč nisem od tega odvisna in svoje sreče ne pogojujem z prisotnostjo moškega v lajfu pa tudi potrebe po žlajfanju nimam. To je domena vas ki brez orgazma ali skozi drk ali skozi fu.k pač ne zmorete (to rabite da svoj stres ven izločite). Laži pa od daleč zavoham, tako da hvala za skrb, ampak me ne morejo spravit na hrbet z njimi.
[/quote]
Pac si stara frigidnica, lol.
Potem imamo na forumu se enega 130kg nasedlega kita od zenske, ki jo je strah, da bi kateremumorala prati gate. Kot da jo kdo hoce… lol
In par pred desetletji porocenih prepotentnic, komandantk svojih domacih papkov ter par mlajsih mozac. Ostale zenske pa se s takim tako ne zelijo spuscati v konflikte in so raje tiho.
Potem imamo na forumu se enega 130kg nasedlega kita od zenske, ki jo je strah, da bi kateremumorala prati gate. Kot da jo kdo hoce… lol
In par pred desetletji porocenih prepotentnic, komandantk svojih domacih papkov ter par mlajsih mozac. Ostale zenske pa se s takim tako ne zelijo spuscati v konflikte in so raje tiho.
[/quote]
:D.. lahko se tudi tako tolažiš, resnico moje strasti ti ne boš nikoli okusil.
Si pač v dometu mladenk ki ti fejkajo orgazme, da bi prišle do svojega cilja.
[/quote]
kit 130 kil?
zartrose je lezba, grdameri isto. F*ukata se skupi.
[/quote]
V bistvu se nobena pametna ženska ne želi spravljati v debato s takim lažnivim in prepotentnim curakom kot si ti.
Pametnejši odneha, zato iddioti vladajo svetu…
To je razmisljanje vecine naivnih ljudi. Se poparckajo in ze so v sednih nebesih, ali devetih, ne vem. Potem pa drame, ko se gradovi v oblakih cez noc razblinijo.
Moje razpolozenje ne niha dosti, ce imam deset devic na postli ali me “nobena noce”, ker vem kako zadeve stojijo. Vsekakor pa je lepo uzivati dokler traje. To pa bi bilo skoda, ce ne bi. Upad, da gre pri tebi za slednje.
[/quote]
Pri meni? Mene kolena dajejo:
https://www.strelec.si/forum/attachment.php?aid=15704
Sedem strani lajnajna, o fantazijah, kot pri ribičih, kdo je daljšo ujel ali v roki držal.
Hvala vsem za odgovore, mi je dalo misliti. Res je, da v nekem obdobju otrostva nisem odrascala z ocetom, ampak tega nikakor ne povezujem. Moj oce mi je vedno stal ob strani, sva se spostovala in imela odlicen odnos, kljub temu, da sem zivela z mamo. Glede premozenja pravim, da nic ne vem o njem, ce ga ima, ali ne. Me preprosto ne zanima. Sama imam dovolj sredstev za prezivetje in se kaj za privoscit si imam. Enostavno mi je strasansko vsec, ne razmisljam o neki prihodnosti, prav zaradi vsega tega, kar ste omenili. Noro si ga zelim, zaenkrat je to vse. Omenil je, da sem mu vsec, je pa res, da smo takrat spili kako pivo ali dve. Ze dolgo casa sanjam o njem in to je vse, leta mu ne pisejo na celu, kakor tudi meni ne.
Soseda in njen mož sta 19 let razlike. Začela sta hoditi že pri njenih 18 letih, zdaj pa sta stara 50 in 69, pa se ne vidi te razlike v letih. Jaz do pred kratkim sploh nisem vedela, da je med njima takšna razlika. Mislim, da če vidiš, da je to to, nimaš kaj oklevat. Vedet pa moraš, da bo sigurno v zvezi težko, prav tako kot bi bilo s tvojim vrstnikom. Če ti je namenjeno, da bosta ostala skupaj, ti pač je, drugače pa bo že čas pokazal.
Vso srečo!
V bistvu se nobena pametna ženska ne želi spravljati v debato s takim lažnivim in prepotentnim curakom kot si ti.
[/quote]
Poslus frutabela,
Danasnje zenske ste postale neznosno prepotentne brez, da bi za to imele kakrsnokoli pokritje, ravno zato, ker vam pozensceni papki, slepi tradicionalisti in armade nedojebanih fukfehtarjev vec ne upajo povedato to kar vam gre. Na druzbenih omrezjih in portalih za zmenkarije so vam brezramno ponujajo kot kleceplazne pic.ke. Poleg tega pa vam celotna druzba skozi medije, solstvo in cudo taksnih in drugacnih pro-zenskih organizacij, med ostalim, dnevno pumpa absurdno napihnjeni ego.
In najmanj kar lahko naredim je, da moske po eni strani osvestim o svetu v katerem zivimo, zenskam pa povem to kar bi vam vsak dan sproti okolje moralo povedati.
Za razliko od vasih fukfehterjev se sam poserjem na vase care in prepotentno prepricanje o sebi. Ker za razliko od vas imam za to pokritje. Ne le p.icko med nogami.
[/quote]
Pa revni so posteni, zenske so angelski, itd. To so floskule za male otroke in ostalke vernike v Dedka Mraza, ki raje zivijo v svoji fantazijski pravljici kot realnem svetu. S tem, da velika vecina tipov tako nima niti priblizno dovolj izkusenj, da bi dojeli kaj se NJIM dogaja, v NJIHOVI zvezi, kaj sele drugim.
Vazno, da lahko se naprej vztrajas v svoji fantazijski predstavi o svetu v katerem smo moskinedojebani fukfehtarji katere nobena noce, lol.
Tako se nisem srecal zenske, ki bi bila bolj vsekana na denar kot si ti. Zato me niti ne cudi, da niti kot zenska ne mores razumeti sirine spektra koristi, ki jih ima sploh mlada punca od ustreznega starejsega tipa. Te pa sem tako ze opisal. Ampak, kot receno, z denarjem obsedena butara, ki kvalitet, da denar zasluzis niti razumeti ne more, jih jasno niti videti ne more. Da se raje se mal pohvali, da ti je bilo vse kar imas v zivljenju senkano. In se sedaj ti to fura tip. Aja, pa napisi, da sem ti faus. Kako malo ti ves o svetu, prepotentno babse. Prav vidi se, da se v zivljenju nisi morala za nic sama izboriti, sama si zasluziti, ustvariti.
[/quote]
Z denarjem si obseden ti, nisem jaz tista, ki druge izkorišča, da mi plačujejo drage večerje ampak si ti ta bednež.. . Ti se počutiš manjvredne med ženskami, ki imamo pamet pa se denar in nismo neumne da bi ga trosile na ostarele playboy e kot si ti. Ti mlade lahko samo sanjaš, ta stare smo pa prepametne, da bi te financirale in to je srž tvoje jeze ,zato se zatekas v fantazijski svet v katerem si zaželjen med ženami, celo tako , da ti plačujejo večerje, potovanja pa se seksat ti dajo in to same mlade in bogate. Hahaha revček
Forum je zaprt za komentiranje.