Razlika v letih
Res je. Šolski primer je Bačovnikova. Vsaj 50 jih izgleda poleg svojih vrstnic. Janša pa nič kaj mlajši.
[/quote]
Ne, ne zgleda 50let stara. Zgleda točno tolk, kot v resnicu je, 42 let. Sam pri njej to ni tolk pomembno, ker je lepa in ta lepota je brezčasna in ker po lepoti prekaša vse živo, si lahko privošći zgledat 42 let. Un njen je pa puklast, grde poteze (ajde oči ma mogoče lepe), ozkoramenska postava, predelani zobje, mu nič ne pomaga, če zgleda manj kot 60.
Z denarjem si obseden ti, nisem jaz tista, ki druge izkorišča, da mi plačujejo drage večerje ampak si ti ta bednež.. . Ti se počutiš manjvredne med ženskami, ki imamo pamet pa se denar in nismo neumne da bi ga trosile na ostarele playboy e kot si ti. Ti mlade lahko samo sanjaš, ta stare smo pa prepametne, da bi te financirale in to je srž tvoje jeze ,zato se zatekas v fantazijski svet v katerem si zaželjen med ženami, celo tako , da ti plačujejo večerje, potovanja pa se seksat ti dajo in to same mlade in bogate. Hahaha revček
[/quote]
Tako kot vecina verjames kar zelis verjeti in iz izbranih zrnc delas gore, medtem ko gore ignoriras, da lahko se naprej verjames kar zelis verjeti. Zato pa ostajas zaplankana naduvana butara, lol.
Če sta si všeč, se ne ozirajta na mnenja drugih, oba sta polnoletna.
Glede na to, da ti je on iskreno všeč in če se izkaže, da sta za skupaj, se lahko vse zmenita, kako si predstavljata skupno prihodnost.
V kolikor pa čez čas spoznata, da se na dolgi rok ne bo obneslo, boš še vedno dovolj mlada za si najt vrstnika.
Srečno ljubezen vama želim!
To si pa od tebe nisem mislila.
Da zalis starcke oz ljudi pri 60 s stsrcki.
Ko bos sama stsra 60 ti ne bo nc jasno,drugi te bojo mel za staro ti pa se bos pocutla mlajsa.
Tak ko se zdej ne pocuts 50 ampak velik mlajs. Tak se tud jz pr 60, mlajsa,ne pa starcek.
Hvala res
[/quote]
Oprosti ampak za 20 let mlajše od nas smo starčki, nismo pa starčki za vrstnike.Tako je in jaz se ne slepim.
Oprosti ampak za 20 let mlajše od nas smo starčki, nismo pa starčki za vrstnike.Tako je in jaz se ne slepim.
[/quote]
Ocitno je tvoje dojemanje 20 let starejsega, da gre za starcka. Okay. Jaz ze svoje vrstnice tako dojemam. Vem pa, da me pol mlajsa “punca” tako ne dojema. Niti ni bilo za prebrati, da bi zenske, ki so se tukaj oglasile, ker imajo starejse partnerje, le te dojemale kot starcke.
Ocitno je tvoje dojemanje 20 let starejsega, da gre za starcka. Okay. Jaz ze svoje vrstnice tako dojemam. Vem pa, da me pol mlajsa “punca” tako ne dojema. Niti ni bilo za prebrati, da bi zenske, ki so se tukaj oglasile, ker imajo starejse partnerje, le te dojemale kot starcke.
[/quote]
Imam partnerja, mlajšega 5 let. Razumeva se idealno.
Evo vam:
53 letnik je porocil 16 letnico. Ne v Saudski Arabiji, v ZDA. Z dovoljenjem njenega 52 letnega oceta. Po pricakovanem odzivu javnosti se je seveda odstranila iz druzbenih omrezij.
Avtorica: pri njegovih 50ih si mu dobra poskočnica, pri njegovih 70ih ( če boš še uspela zdrćat z njim) pa negovalka na domu. Poznam tak primer iz ožje družine.
Samo vprašanje, koliko vas je in bo takih, ki boste zdržale do njihovih 70+ih, same pa 25 let mlajše od njih; ko mu henkipenki od 60. ega ne bo več delal :). A se boste žrtvovale in starale z njim, praktično šle na njegov starostni nivo, pa 25 let mlajše od njih? Me prav zanima, koliko vas bo takih.
Jasno, da mlada dekleta privlačijo20+ starejši – odsoten oče sindrom, pa denarnica sindrom, pa izpopolnjevanje v seksu, ker ene 40+ pa že naj bi znal žensko obdelat kot se šika.
[/quote]
A seveda…o tvojem dojemanju ne bi, idealiziras sam sebe. V čem točno se ti razlikujes od 40 letne vrstice in v čem točno si enak 20 let mlajšemu moškemu.? Mišljeno fizično in enake kategorije (se pravi če si ti vitek 40 letnik se primerjaj z vitkim 20 letnikom, če si lep 40 letnik se primerjaj z lepim 20 let nikom itd) res misliš da zgledaš isto kot on in da 20 let mlajše ne opazijo razlike med vama.? Haha
Star si isto kot tvoja vrstnica, 20 let manjši nikoli več ne boš in nikoli več ne boš imel telesa 20 let mlajšega od tebe tvoje kategorije, pa če se ti na glavo postavis, samo starejši si vsako leto.
Skregan si z realnim življenjem.
Preden se gre v ocenjevanje razlike v letih, je potrebno imeti pred očmi naslednje, pol se pa sami odločite:
– katera leta, za koga? imaš mlade ljudi, ki ne samo da se obnašajo starejše, ker hočejo na vse pretege ‘odrasti’, ampak tudi izgledajo starejše, nekdo ki ima 25 let, a se obnaša in celo zgleda kot 40, ce ne celo 45. Če takšnega še niste srečali, potem tole ne bo nič pomagalo.
– način življenja človeka, kako se ohranja, zgleda, živi, razmišlja; tukaj ne predstavljao oviro neka številka, niti so vsi 20-letniki, 30-letniki, 40-letniki, 50-letniki, isti (gledano po celo črti tega kar delajo oz. so)
– če bi presojali le po neki številki, ki je sama po sebi nerelevantna, ker sama po sebi nič ne govori o ničemer; govorimo pa mi o teh številkah in predstavah in nekih vsiljjenih percepcijah, kako se mora človek prilagoditi nekim formalnostim, in ena od teh je tudi neka družbena norma, predstava o tem, kaj in kako naj se nek številčnik ali številčnica nosi…vsekakor so neka pravila, ki veljajo tako za otroke kot odrasle, kar se tiče obnašanja, a ne govorimo o tem…
– imaš človeka pred seboj, ki je morda po številki high numbered, torej starejši/-a; kdo je ta človek, in kdo je na drugi strani, in ali je zgolj številčenje odločilno, ali vsebina? Se bomo držali številk, in na osnovi lastnih fantazij kam kdo spada glede na številko? Predvsem je tle potrebna, če že, overall ocena, s kom imamo opravka. Mlad še ne pomeni, da je na mestu, starejši/-a, še ne pomeni, da ni na mestu.
– Kdo, kaj, s kom, kje, na kak način itd. Preveč faktorjev, da bi enoznačno se lapalo.
Take into account many factors.
– In ja, večinoma je tko, da starejši moški so z mlajšimi ženskami, kakor obratno, and deal with that. Povsem na mestu je, da starejši, če je in ima neko kvaliteto, da ni nek bimbo, da ima mlajšo žensko. Če določene ženske zavidajo temu, je to njihov problem in so pač žalostne ženske. Ko ženska udari v WALL, jo to začne ubijat v pojem. Ko se lepota in mladost začneta umikat in ko vidi, da ko je bila mlada še, da bi lahko marsikaj drugače, takrat bo dojela, da starejši moški nikoli niso bili za odvreči stran, temveč da kvalitetni moški, in ne nek zeleni bimbo, šele on lahko takšni ženski odpre, razstre svet.
A seveda…o tvojem dojemanju ne bi, idealiziras sam sebe. V čem točno se ti razlikujes od 40 letne vrstice in v čem točno si enak 20 let mlajšemu moškemu.? Mišljeno fizično in enake kategorije (se pravi če si ti vitek 40 letnik se primerjaj z vitkim 20 letnikom, če si lep 40 letnik se primerjaj z lepim 20 let nikom itd) res misliš da zgledaš isto kot on in da 20 let mlajše ne opazijo razlike med vama.? Haha
Star si isto kot tvoja vrstnica, 20 let manjši nikoli več ne boš in nikoli več ne boš imel telesa 20 let mlajšega od tebe tvoje kategorije, pa če se ti na glavo postavis, samo starejši si vsako leto.
[/quote]
Ti teoretiziras na osnovi kupa indoktriniranih predsodkov. Povrhu te je se cas povozil. Jaz zgolj na svojem primeru povem zakaj smo nekateri moski s pol mlajsimi kompatibilni in zakaj vecina ni. Ti, butara neumna, pa mi reces, da sem skregan z realnim zivljenjen. Ti se ves ne kaj je realno zivljenje.
[/quote]
Zato, ker se ne zaveda, da če mentalno po razmišljanju in čustveni zrelosti (za)ostaneš v adolescenci in se ne premakneš desetletja nikamor, ti prav nič ne koristi, ker se fizično vseeno postaraš. 🙂
Da je moški 20 let starejši, žensko vodi zavedna ekonomija (koristoljubje skozi finančno plat, ugled, družbena moč) ali nezavedna notranja ekonomija (manjko očetovske figure, nesamostojnost, nesamozavest in čustvena/finančna odvisnost).
Ko moški to izgubi, tudi zveza razpade, ki jim sledijo odvetniške tožbe za premoženje. In če si star, pa začneš pešati, bo takšna ženska komaj čakala, da se stegneš, da je lahko finančno preskrbljena in si neovirano privošči mlajše ljubimce.
[/quote]
Mary, ti si lahko s svojimi nepremičninami kupiš 10 DXQ-jev! :)))
Ampak kaj boš s tem ostarelim đigolom, ko je že siv okrog jajc, tam do 30 let so najboljši. 😀
Zato, ker se ne zaveda, da če mentalno po razmišljanju in čustveni zrelosti (za)ostaneš v adolescenci in se ne premakneš desetletja nikamor, ti prav nič ne koristi, ker se fizično vseeno postaraš. 🙂
Da je moški 20 let starejši, žensko vodi zavedna ekonomija (koristoljubje skozi finančno plat, ugled, družbena moč) ali nezavedna notranja ekonomija (manjko očetovske figure, nesamostojnost, nesamozavest in čustvena/finančna odvisnost).
Ko moški to izgubi, tudi zveza razpade, ki jim sledijo odvetniške tožbe za premoženje. In če si star, pa začneš pešati, bo takšna ženska komaj čakala, da se stegneš, da je lahko finančno preskrbljena in si neovirano privošči mlajše ljubimce.
[/quote]
No, vidis, po stereotipnih prepricanjih si na njenem nivoju. Enako zaplankan, lol.
Ti teoretiziras na osnovi kupa indoktriniranih predsodkov. Povrhu te je se cas povozil. Jaz zgolj na svojem primeru povem zakaj smo nekateri moski s pol mlajsimi kompatibilni in zakaj vecina ni. Ti, butara neumna, pa mi reces, da sem skregan z realnim zivljenjen. Ti se ves ne kaj je realno zivljenje.
[/quote]
Seveda, vsa živa bitja se starajo razen tebe. Ti zgledaš vecno star 25 let in zato ta mlade ne opazijo da si star junc. Vecno mlad dxi, blagor teb. Jaz te sreče nisem, da se ne bi starala in hkrati ostala ziva, se dobro, da nisem samska in da sem se mlada poročila, ker bi morala zdaj pri 40+ vzeti dedka starega 65 let. Ta scenarij si ti namišljeno bozanstvo skoval za vse ženske od 40 dalje. Haha..Morala bi.? V tvojih sanjah, mora se samo umreti in davke plačevati, vse ostalo je hočeš ali nočeš.
Star si točno toliko kot piše na tvoji osebni in niti dneva manj, kaj šele let. Si pa zafrustriran in obseden z mladostjo bolj kot katerakoli baba, pravzaprav si za moškega smešen. Se najbolj smešen si ko nam poročenim ženskam začneš s trgom parckanja, bog se te usmili si spregledal, da smo že poparckane in ne iščemo ne starega, be mladega, ne belega ne črnega ker smo že v zakonu, nekaj kar ti nikoli ne boš imel, vse kar ti ostane so sanje in prazno blebetanje osamljenega moškega srednjih let v drugi puberteti, ki se stara, rad bi bil pa vecno mlad. Nisi in nikoli več ne boš mlad. Nikoli
Mary, ti si lahko s svojimi nepremičninami kupiš 10 DXQ-jev! :)))
Ampak kaj boš s tem ostarelim đigolom, ko je že siv okrog jajc, tam do 30 let so najboljši. 😀
[/quote]
Z moškimi sem koncala v tem življenju, morda v naslednjem :))
Tega, ki ga imam doma (sem podpisala, da sem njegova zena) bom pač prenašala do smrti, sama kriva 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.