raziskovanje
In potem te je ena razočarala, ti pa rep takoj med noge. Naučil iz tega si se, da so ženske hudiči, moški pa angelčki. To kar 3 letna sestrica spozna pri prvem prepiru s svojim bratcem. Ta doktorat kar imej, če ti toliko pomeni. 🙂
Mogoče je v tvoji zvezi tak dolgčas, da se s punco ne znaš pogovarjat. Jaz in moj fant se veliko pogovarjava, kar še bolj pripomore k najinem dobrem odnosu.
Torej o čem naj bi se on z mano pogovarjal? O vsem. Pove mi kako se je imel v službi, kako mu gre na faksu (ker sva oba še študenta), govori mi o svojih prijateljih, o stvareh, ki jih je tisti dan izvedel, prebral, o dogodkih, ki so se mu pripetili…ravno tako kot mu v podobnih stvareh govorim jaz. Seveda se ne pogovarjava o make-upu, cunjah.. za take stvari imam prijateljice. Vedno se lahko začneva pogovor in iz ene teme razvijeva drugo temo, tretjo in tako dalje. Temu se reče dobra zveza, imaš podobne želje, cilje o katerih si svetuješ, si pomagaš in jih partnerju zaupaš. In ravno tako kot jaz poslušam njega, tudi on posluša mene oziroma obratno. Je pa res, da nama včasih tudi paše tišina in oba veva kdaj to je. Takrat sva enostavno tiho in nobenemu nič ne manjka.
Je pa zanimivo kako vsi kar naprej stokate kako se sploh lahko moški in ženska razumeta, pogovarjata…so vaši starši (bili) vsi ločeni? Je vaš oče skos samo stokal kako ima mame poln kufer in ste od tam to pobrali?
Forum je zaprt za komentiranje.