Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek raziskovanje

raziskovanje

Cvilijo kot stari prašički:))).

imaš prav … tebe gay_i niti opazijo ne … pederčine pa se slinijo okoli tebe, ker imaš fejt fotra, brata, bratranca … tvoja sestra in sestrična tipa … ampak … je.bi.ga bližje ku.rcu pač ne prideš v življenji

Ne geji, pedercine. Na samo temo ne upajo nic napisat, raje pocakajo na zenske komentarje pol pa udri po siromaku pa cefranje in pametovanja (edino Matkic je sposoben koherentnega argumentativnega pisanja, ostalo poden), cvilece pickice. En gangbang med njimi pa bo svet kuj lepsi :)[/quote]

Hvala hvala 🙂

Je le nekdo opazo, da se potrudim pa kolko tolko sledim debati v naslovu teme in prvem postu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Misliš tako kot ti cviliš moderatorjem ?

Pederčine gor ali dol, prava ugotovitev je, da take kot si ti očitno niste sposobne najti tam zunaj pravih dedcev po neki svoji sanjski podobi, zato vam ostane samo, d anas tu gor nekaj cinično prepričujete.

Pederčine gor ali dol, prava ugotovitev je, da take kot si ti očitno niste sposobne najti tam zunaj pravih dedcev po neki svoji sanjski podobi, zato vam ostane samo, d anas tu gor nekaj cinično prepričujete.[/quote]
Tisti, ki smo pa tega sposobni, se nas je pa ena/en slučajno usmislil/a, a ne? :)) In ima, da smo tiho, če ne cvilimo isto kot ti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

GF od kdaj si pa ti feministka? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jaz ne cvilim. To počneš ti. ves čas. Kljub svoji bojda dobri zvezi. kaj tebe tako briga za nas brezveznike in cinike? Kaj prida srečen že nisi. Drugače ne bi bil reden udeleženec debat v tem pljuvalniku. daj daj, koga ti to farbaš.

GF od kdaj si pa ti feministka? :)[/quote]

A da sem?:) Seveda sem za aktivizem enakih pravic, ne glede na spol itd.. Tebi je všeč obrezovanje žensk v Sudanu in drugačne oblike nasilja nad ženskami? Ne vem na kaj si misli, ko si postavil to vprašanje. Se kot moški počutiš ogroženega, če ti ženske ne kimajo več in imajo svoje mnenje?:)

Tebe že ne. Tebe se ne da, ker si prepameten. 🙂 Kakorkoli, tiho moramo bit, ker če se ne strinjamo, potem te prepričujemo. 🙂 Ti se tudi ne strinjaš z mano a je tako? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A da sem?:) Seveda sem za aktivizem enakih pravic, ne glede na spol itd.. Tebi je všeč obrezovanje žensk v Sudanu in drugačne oblike nasilja nad ženskami? Ne vem na kaj si misli, ko si postavil to vprašanje. Se kot moški počutiš ogroženega, če ti ženske ne kimajo več in imajo svoje mnenje?:)[/quote]
On se boji, da mu katera kožico dol potegne in bog ne daj, še potem nazaj gor, večkrat zapored. 😉

A da sem?:) Seveda sem za aktivizem enakih pravic, ne glede na spol itd.. Tebi je všeč obrezovanje žensk v Sudanu in drugačne oblike nasilja nad ženskami? Ne vem na kaj si misli, ko si postavil to vprašanje. Se kot moški počutiš ogroženega, če ti ženske ne kimajo več in imajo svoje mnenje?:)[/quote]
On se boji, da mu katera kožico dol potegne in bog ne daj, še potem nazaj gor, večkrat zapored. ;)[/quote]

Ja, to naši emancipirani forumovci dosledno počnejo sami…. :-)))))

Pa tudi če počnejo, kaj zdaj? Bi se morali okoli tebe plazit, ali kaj?

A ti že veš kaj sem mislil. Škoda bi te bilo, da bi se postavila v skupino nekaterih tukaj delujočih skrajnih feministk glede na to, da si rekla da imaš rada moške 🙂

Ima ona rada moške malo sutra. Take itak ne evdo, kaj bi si z dedcem sploh počele. Rabijo pa virtualno družbo, to pa ja.

A ti že veš kaj sem mislil. Škoda bi te bilo, da bi se postavila v skupino nekaterih tukaj delujočih skrajnih feministk glede na to, da si rekla da imaš rada moške :)[/quote]

Če imam rada moške, to še ne pomeni, da se pustim manipulirati in obračati v smer, ki mi jo določajo drugi. Sem za lepe, prijazne odnose:).

A drugega kot plazit se pa ne znaš? To sprašujem zato, ker se mi zdi, da imaš vedno (ko pišeš o tem) občutek, da se plaziš za ženskami, da se neznansko trudiš za njihovo pozornost.
Jaz sem imel tak občutek, ko sem se čutil manjvrednega od ženske, ko sem se je bal, bal tega, da me bo “zasužnjila” s svojimi čari. V tem smislu, da bom počel stvari, ki jih ne maram.

Nop, ne bo držalo:). Ne projeciraj svojega stanja.

On se boji, da mu katera kožico dol potegne in bog ne daj, še potem nazaj gor, večkrat zapored. ;)[/quote]

Hahaha Zakon res dobro deluje nate. Prav ustvarjalno. Cestitke, mimogrede 🙂

…samo, da je ne bi izgubil ali pa bog ne daj, spravil v slabo voljo.

Zakaj je zate relevantno, kaj jaz znam in česa ne? Ne čutim se dolžnega zagovarjati pred tabo.

Nop, ne bo držalo:). Ne projeciraj svojega stanja.[/quote]

Evo, spet ona o projekcijah. Glej, ti lahko zajebavaš Marka, mene ne moreš.:))))))

Zakaj je zate relevantno, kaj jaz znam in česa ne? Ne čutim se dolžnega zagovarjati pred tabo.[/quote]
Zato, ker vem, kako se počutiš in me zanima, na kakšne vse načine se bo izmaknil odgovoru? Naivno čakam tvoje priznanje. 🙂

Se mi ni treba izmikati..:))) In ne, ti bralec instant knjig zagotovo ne veš, kako se jaz počutim, ne igraj nekega cenenega psihologa.

Jaz je ne vidim v družbi sicer le DVEH skrajnih feministk. Tudi njeni posti ne govorijo v to smer. Ona ima po mojem mnenju dosti večje šanse za lep odnos z moškim. In zakaj ne tudi za lepo družinsko življenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close