Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Raziskava ženskih zadnjic

Raziskava ženskih zadnjic

Čeprav opažam da dekleta ne tem forumu raziskavo nekoliko podcenjujete, vendar je moj prispevek samo del mnogo večjega znanstvenega projekta.

Sami začetki segajo nekaj let nazaj, ko je skupina švedskih znanstvenikov prišla do morda revolucionarnega odkritja, da je v evoluciji ženske v nekem trenutku moralo priti do okvare vijačnice DNK in sicer nekje med kromosomoma E456-W23 in E344-X344 in da se je zaradi te okvare zavrl pri ženskah razvoj prednjega ražnja (FRONTAL CORTEX) možganov in se je potem okvara poznala na ženskih zadnjicah, ki so potem dobile značilno hruškasto obliko.

Seveda ta teza je dejansko revolucionarna in sedaj potekajo po vsetu veliki napori zlasti moškega sveta da bi to tezo tudi podkrepili z dokazi.

Običajni pristop k problemu je ta, da se tako ženske zadnjice, kot funkcije ki jih izvršuje prednji raženj možganov objektivno in subjektivno demistificira ter razvrsti v razrede. Z metodo bisekcije polinoma četrte stopnje in izvajanjem multidimenzionalne križne korelacije na statističnem vzorcu se potem išče verjetnost pravilnosti postavljene teze.

Sicer pa komu jaz to sploh razlagam a?

Dobro zastavljena raziskava dobiva neslutene razsežnosti, LOL!

Jaz se nič ne jezim mazoljčkov pa tudi ni….kakšen format moje rite rabiš?

🙂

Poljub je kralj dotikov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close