Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Raziskava ženskih zadnjic

Raziskava ženskih zadnjic

Kaj pa ritke ,ki so velike kot”četnički kazan”?

ha, ha, onyx, ali nam lahko zaupaš vsaj kakšen delež je bilo čistih ali brez mozoljev?

Ali je tvoja številka 39 z znamenjem na desni ritnici? Če je to ta potem sem in je celo zelo nadpovprečen primerek. Čestitka za remek delo ata narave.

Gre za znanstveno raziskavo anatomije tako da mazolji niso predmet raziskave, ker gre v tem primeru za kožne težave. Ljudje sploh ne jemljejo resno znanosti.

To me spominja na dobro foro ko je še obstajalo Ministrstvo za znaost in tehnologijo in jih je nekdo prepričal, da mu sponzorirajo raziskave avtohotnih slovenskih vrst vina. Tip je zadevo tako strokovno predstavil, da so mu celo večkrat nakazali denar. Dejansko pa ni počel ničesar drugega kot se zapijal na državni denar.

Ti si en prismuknjeni nori ali pa še humoristični “znanstvenik” s spolnimi primesmi žensk.

Daj preberi še enkrat stavek ki si ga napisala. To kar si napisala nima ne repa ne glave.

“Spolne primesi žensk” so pa višek sodobne proze.

Idiot raje zabij svojo gnilo pamet v kakšno koristnejšo stvar!!

Jaz bi dal diagnozo “SPOLNO NEPOTEŠENA SAMSKA ŽENSKA”, ki je avtorsko zaščiteno delo dr. Janeza Ruglja. Takšnega napada na mojo moškost nisem doživel že vse od najstniških dni, ko mi je sošolka na maturantskem izletu ko sem ji pokazal mojo moškost dejala, da naj svojo gnilo pamet zabijem v kaj koristnejšega. To me je tako vzburilo, da je spremenila svoje mnenje v trenutku. Toliko o tem Uma.

Ha, ha, ha. To pa znaš ravnati z ženskami. Končno pravi moški z občutkom.

Si res za kakšno ustanovo,ki pomaga takim kot si ti.

Ah, Onyx srce me boli kako te žalijo, mladega obetavnega znanstvenika. Globoko verjamem, da so tisti, ki tako slabo govorijo o tvojem uglednem projektu malo zakompleksani ker enostavno niso zadovoljni s svojimi zadnjicami, ja vem vem, da je šlo v raziskavi predvsem za anatomijo ampak vseeno pravijo, da je edina stvar, ki je neskončno neomejena na tem svetu – človeška pamet.

Jaz bi zadevo popravil in v točki kjer piše “človeška pamet” vstavil “ženska pamet”. Samo toliko da ostanemo znansteveno korektni.

Ženska jeza je najboljše zdravilo za mozoljčke na ritkici. Znanstveniki so dokazali, da ženske ki se vsaj dvakrat na dan razjezijo iz vsega srca nimajo takih težav.

Jaaaa, točno tako še bolj učinkovito za polt je pa, če jezo izraziš na lastnem tipu, preverjeno:) BTW, (blonda kot sem) popravek; edina neomejena stvar na tem svetu je seveda človeška neumnost!

Prosim če mi kdo pošlje mail na big.one@email.si, ker imam na sumu, da so mi zablokirali pošiljanje pošte na ta naslov. Očitno je šla nekomu moja raziskava krepko na živce.

Človeška pamet je iluzija, ki je ušla izpod nadzora. Že davno.

Saj si sam predlagal naj izrazijo svojo jezo! Evo potem ti pa lastnica slikce št. 23, sicer gospa s konkretnimi merami in verjetno kakšnim mozoljčkom na levi ritnici pošlje eno maščevalno priponkico z virusom.

Ne nasedajte temu tipu. Jaz sem mu poslal svojo pa mi je že žal. Mislim da gre za prevaro.

Ti si navadna krava. Ne vem kako moraš takim trapastim foram nasedat.

Kako naj bi pa jaz vedela da gre za natego? A? Ko si ti tako pametna.

Koza.

jojjjjjj :))))
Polona 123, a ti to resno? ma jaz še svojga prsta ne bi poslala na tako raziskavo, ti pa kar rito?
joj, groza.

Al se pa samo izmišljuješ. Dandanes človek ne sme biti preveč naiven

Tudi če bi mu Polona123 poslala sliko, kaj bi bilo? Itak je poslala svojo rit, ne pa face. Če bi imela skener pri roki, bi poslala še jaz svojo 😉

Oj, Onyx, bravo zate!!!! take znanstvenike rabimo.

Predvidevam, da zelo dobro obvladaš antomijo ženskih oblin. kako daleč je že raziskava, me zanima tvoja subjektivna in objektivna ocena?

Mislim tudi, da se zelo dobro spoznaš na “število zavojev možganskih cevčic” v prelepih ženskih glavah, zato se ne razburjaj pri komentarjih nekaterih primerih ženskega primitivizma.
Obvesti nas, ko bi raziskava končana!!!!

Onyx ima v svoji glavi subjektivnega možganožerja,ki je poginil od lakote in sedaj služi njegova glava kot nosilec ušes,oči,ust in kot “okras”človeškega telesa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close