Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razčesavanje las

Razčesavanje las

Japkica, a to olje vtreš na mokre lase? Pa potem kar tako pustiš, ali še kaj splahneš? Meni je to olje super za telo, sploh zdaj poleti, po kopanju.:) Za lase pa še res nisem uporabljala.

p.s.
Kaj je najboljše uporabit, da bi bili lasje svetleči? :)))[/quote]

Če jih toplotno ne obdelujem, ga dam že na mokre (popivnane), drugače pa na suhe. Sicer ga pa nanesem skoraj vsako jutro in prav nič ne masti, niti obleke. In ja, se tudi svetijo in takooo lepooo dišijo. 🙂 Mislim pa, da je z dodatkom b karotena. In na koncu si ga vedno vtrem v roke, koža je potem zelo mehka. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvala princeska in japkica…. skratka olje na suhe lase. Pa ne preveč… koliko je to, 1 malo žličko … več ali manj?

Jaz pa sem se ravno tega izogibala kot hudič križa. Bom danes to sprobala in bom poročala. Če ne bo v redu, bo pa jooooj…. sem ravno od frizerja :))))))

No Bibitka, malo filinga in kapni na dlan (na začetku raje manj, ker lahko še ponoviš), podrgni dlani in si pojdi s prsti skozi lase (predvsem na konicah), če so bolj suhi greš lahko z dlanmi…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No Bibitka, malo filinga in kapni na dlan (na začetku raje manj, ker lahko še ponoviš), podrgni dlani in si pojdi s prsti skozi lase (predvsem na konicah), če so bolj suhi greš lahko z dlanmi…[/quote]

Filing ja….. kapljico po kapljico…. bom res probala. Hvala za info.:))

Jaz ne upam nič dajat na lase (postanejo mastni ali dobim prhljaj), samo šamponiram in sperem. Zaenkrat se kar držijo. :))

Saj jaz ne dajem olja na lasišče.

Saj jaz ne dajem olja na lasišče.[/quote]

Dobro, da si to napisala… ne vem, če si jaz ne bi nanesla na lasišče. Skratka, samo kapljico na prste in skozi lase :))))

Ker imaš verjetno čisto ravne, nezahtevne lase, kajne?. Če pa imaš kodraste in bolj suhe po naravi, pa so balzami in olja dobrodošli in naredijo čudež. Jaz bi brez balzamov že zdavnaj imela afro frizuro na glavi. Razlikujejo se med sabo, tako kot koža različnih ljudi.

Povsem ravne niso, rahlo valovite. :))

@antilopa, si gledala Oza, ko je eni ženski ravno olivno olje dajal na lase? In kolikor vem, ga je dal na glavo, torej pride tudi do lasišča. Pa nežno pomasiral (beri razkuštral), nekaj časa (pol ure?) pustiš gor, pol pa spereš. Si ne predstavljam, kako se olje spere brez mila :/ Any idea?

krivokljun, to je bila verjetno kura za lasišče in lase. In ja, seveda je treba sprati. Jaz pa arganovo olje uporabljam za lesk, hrano, voljnost… dolgih las. In če bi si nalila pol deci olja na glavo… ravno ne bi bila za med ljudi. 🙂

LoL morda res ne. Mislim da si ga je nalil v dlan, ne vem, če lih pol deci? Kostanjevo olje je mendo krasno za brunetke in za lesk. Sem že sprobala enkrat nekoč…

japkica jaz imam kratke… (no ne čisto preveč) lase .:)

Z neskončno vode :)))
Sicer si pa ne domišljajte, da pa šampon sperete z las. Sploh ne balzama. Mah jaz ne vem, sama sem tu in tam uporabila olivno olje ali pa kako drugo bolj fancy maščobo za špice, povečini se mi po pravici povedano ne da… res pa je da nimam ravno sračjega gnezda kot ti :))) no saj ne da ne bi imela, če bi mi to dali, pa mi ravno niso…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Dekleta, ker že zdavnaj nimate več esktra deviškega olja, s tem menda ni težav pri spiranju.. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

japkica jaz imam kratke… (no ne čisto preveč) lase .:)[/quote]

Potem pa le previdno, da ne boš preveč nalila! :)))

japkica jaz imam kratke… (no ne čisto preveč) lase .:)[/quote]

Potem pa le previdno, da ne boš preveč nalila! :)))[/quote]

Samo kapljico bom za prvič… bom poročala o (ne)uspehu. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close