rada bi delala v angliji
Vidiš, Klemen. Absolutno se strinjam s teboj. Kdor si dela ne najde sam mu ga ne bodo nasli niti na potovalnem forumu.
Menim pa tudi, da za dovolj visoke dohodke ne rabim iti v London ali ZDA, to lahko počnem v Sloveniji. Vsaj s tvojimi dohodki in delom ne bi menjal. Raje grem v ZDA na potep, potem pa se vrnem domov. Kaj meniš?
lp
bv
Zares slabo zate, da si se piflal celih 20 let in sedaj nisi sposoben zasluziti vec kot 1300 evrov. No, pa saj ni stvar o izobrazbi, temvec o splosni razgledanosti. In potem se posmehujes nekomu, ki prodaja po ulicah v Parizu…In ves kaj, tudi jaz poznam studente, ki poleti prodajajo po ulicah Barcelone in Pariza. In resnici na ljubo zasluzijo dvakrat vec kot ti…Ljube duse, naucite se misliti globalno, saj smo vendar vsi del tega sveta in ne samo Slovenije…
Pozdravcek!
Klemen
Vidiš. Klemen!
O popolnoma vsem se absolutno strinjava. Takoj podpišem vse, kar si napisal!
Ko pa se bova strinjala še o tem, da niti tvojega, niti mojega dela ne boš dobil na POTOVALNEM forumu, greva lahko samo še na pivo.
Vsaka čast ti, da si uspel!
Prepričan sem namreč, da si svoje delo, s katerim si zadovoljen, dobiil kje drugje in kot posledica tvojega znanja in sposobnosti.
Tudi sam sem do svojega prišel tako.
lp
bv
KLEMEN!
ENO VPRAŠANJE, ZAKAJ SO TVOJI ANGLEŠKI KOLEGI ZASLUŽILI VEČ KOT TI, PROSIM, ČE ODGOVORIŠ KAR NA MOJ MAIL, KER LJUDJE LAHKO ZBIRAMO INFORMACIJE, NE DA BI SE LJUDJE NORČEVALI IZ NAŠIH VPRAŠANJ!
PROJEKT4.KKVBRE@GUEST.ARNES.SI
LEP POZDRAV IN HVALA ZA ODGOVOR, ČE GA ŠE VIDIŠ
mas veliko moznosti odvisno kaj te zanima.
lahko npr.delas v kaki restavraciji,ne bi vedela kok placajo kar dosti,lahko delas kot negovalka,ponavadi je placano okoli 400 funtov tedensko ali kot aupair ponavadi 50 funtov,aupair plus 70 funtov mothers helo(40-48 ur tedensko)pa okoli 120 funton ali vec.
ce te zanima kaj v zvezi z aupair mi lahko pisese pa ti kaj vec povem,ce si iz ljubljane se lahko tudi na drinku dobiva.sama premisljujem da bi se enkrat sla poleti-
moj email je:
emma_bovary_emma@hotmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.