rada bi delala v angliji
hej!
Jst sem isto stara 19 let in zivim ze 6 mesecev v Londonu. zato ti mogoce lahko kaj koristnega povem. Ker bomo poleti ze v EU ne bos imela problemov z imigracijsko sluzbo in z iskanjem dela. to pa se ne pomeni, da bos kr takoj nasla delo. moras mi povedat, kaj bi rada delala. a hoces it v London al kam drugam? za kako dolgo?
lp tina
Jaz bi želel delati kot vodoinstalater. Slišal sem, da se da baje zaslužiti cca. 400 EUR tedensko.
Imam svojo torbo z orodjem, ampak ne vem če bi jo lahko spravil v London, ker bi moral doplačati, ker je težja od 20 kg. Mogoče bi lahko težje predmete (kladivo, klešče) pustil doma, in bi jih potem kupil v Londonu. A kdo ve, če je kje kakšna tehnična trgovina v bližini letališča?
Lep pozdrav.
Zdaj pa mi ni več jasno, kdo koga zajebava. Sam se se poskusil ponorčevati iz Tine in njej podobnih, ki klatijo 400 GBP na dan, nato pa izpadem kot debilko, ki pada na takšne neumnosti.
Šala, bila je samo šala….
Zdaj pa grem še naprej klatit svojih 1300 EUR mesečno (in za to sem hodil v šole 8+4+5+3=20 let)…
lp
No, da pa je v tem mogoče tudi kanček resnice pa pove tale novica….
http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/20040226_2036709.php?Nt5=12
Joj mene, joj mene, joj ihaja…… kaj bom jaz z mojim doktoratom???? :)))
A
Mag si pa res en debil .
nikjer nisem zasledil da bi tina izjavila karkoli o 400 eurih na teden ali celo dan.pa tudi sicer je bilo vprašanje daleč od tga kar ste izobraženci v svojih nič kaj pametnih postih izjavili.
je pač tako da imate službo in namesto da bi tam bili ustvarjalni se skušate nočevati iz drugih
le kdo vas plačuje???
se enkrat povem SVETUJTE, ne se pa norčevat in upati na to kako pametni se boste zdeli drugim.
lp
jure:
1. http://travel.over.net/forum/read.php?f=2&i=7969&t=7840
2. če bi že rada delala, za to obstajajo forumi, ki se ukvarjajo s tem
3. če že žališ ljudi, mogoče ne bi bilo slabo, da prej pometeš pred svojim pragom
lp
bv
Jure
Očitno trpiš za pri nas zelo pogosto boleznijo, da ne preverjaš, preden klobasaš.
Očitno še vedno nisi prebral posta, ki sem ga priložil in v katerem Tina govori o zaslužku njenega fanta, vodovodarja. Poleg tega zagotovo nisi prebral postov, kjer vsi živi sprašujejo za delo, od čiščenja prašičev, do ne vem česa.
Strinjam se s teboj. Forum je namenjen popotniškim nasvetom. Če si kaj sledil, ne vem, če si v kateremkoli mojem postu, pa sem kar nekaj odgovarjal, pri odgovorih na vprašanja zasledil karkoli drugega, razen iskreno željo pomagati. Potovanja so pač moja strast, kaj hočem. Tudi nekaj izkušenj imam, sicer specifičnih, ker me poti ne nesejo tja, kamor večino, ampak vseeno.
Zato se tudi strinjam s teboj, da tisti, ki bi se radi zaposlovali, brili norce, in podobno, motijo. Še posebej, ko je Admin odprl temo solata za take izlive. Pa teme ne uporabljajo. Ravno tako me motijo reklame, ki jih je kar nekaj. Žal.
lp
bv
Jure, še to!
Tudi to sem enkrat že napisal. Poglej sporočila. Na vprašanja, ki se tičejo potovanj, je največ en odgovor, ali pa še to ne. Zato pa so mnenjke teme, kjer imaš tudi po 50 zapisov.
Če že želiš pisati na forumu, te vabim, da odgovoriš na katero od popotniških vprašanj, saj kot bivši stevard zagotovo imaš kar nekaj izkušenj in boš mogoče komu olajšal njegovo pot. Bo tvoje mnenje zvenelo bitveno bolj konstruktvno.
lp
bv
Slovenski omejenosti pa res ni konca. S svojo ubogo poklicno elektro solo sem v Londonu nasel delo elektricarja. Tedenska placa je znasala 450 funtov. Medtem, ko so moji Angleski kolegi vodovodarji in elektricarji sluzili tudi po 300 funtov na dan. Sedaj delam v ZDA, ponovno kot elektricar in sem na zalost bistveno manj placan. Tistim, ki tudi uradnim novicam ne verjamete (link spodaj), pomeni da ste popolnoma omejeni in zakompleksani ali pa nocete verjeti, ker sami zasluzite bistveno manj. Kako ze pravite pri vas: “Ce bi nevoscljivost gorela, bi cela Slovenija zgorela”.
http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/20040226_2036709.php?Nt5=12
Informacij je vsepovsod dovolj, le poiskati jo je treba, ne pa prazne slame mlatiti, po 5 ur na dan sedeti za http://www.travel.over.net in drugim nasvete deliti.
BojanuV in Vitu: pripravita vodovodarsko orodje in po prvem maju v London, da vidita tudi sama.
Forum je zaprt za komentiranje.