Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punci smrdijo noge

Punci smrdijo noge

Lepo pozdravljeni vsi forumci. Moji punci strašno smrdijo stopala. Nima glivic ali kaj, umiva si z nekimi zelišči iz lekarne in maze s kremo proti potenju. Pomaga samo začasno, smrad je pa res obupen, zdaj poleti ko morajo bit okna v avtu zaprta zaradi klime pa sploh. Ce stojim recimo v dvigalu zraven nje in se vozi a več nadstropij se voha. Obstaja kaj razen krem in čajev da se vonj odpravi? Ni prijetno, vonj v stanovanju pa tudi zaradi tega ne.

Hvala in Lp.

O ja, vem o čem govoriš. V kakšnih stanovanjih se takoj zavoha ta vonj, ampak mislim, da mi tukaj nismo strokovnjaki za te zadeve in bi moral vprašati profesionalca, npr. dermatologa.
Eni ta vonj imajo, drugi ga pa nimajo. Pojma pa nimam zakaj je tako. Zase vem, da lahko poletne čevlje nosim 10 let in več (ko take sandale povoham imajo vonj po soli, vsaj zame), nekateri pa smo eno sezono. Ko sem po letih nošenja gojzarje vrgla v smeti, so še vedno dišali po plastiki,.. kupljeni 🙂 pa so bili tako nošeni, da so imeli podplate ravne 🙂

Naj si obuje smučarske pancerje in jih dobro zašnola. Če bo še smrdelo, bo treba iskati vzrok kje drugje. Naprimer, v drugih nogah.

Čez dan naj si pač večkrat umije noge, pa zamenja nogavice in obutev.
To je edini pravi in učinkoviti nasvet!
V službo naj si nese obutev za preobut, trojne nogavice , milo , pa naj si umije stopalo in menjava nogavice in obutev.
Še niste prišli na to misel?
Vsakič po pet minut – in dihanje bo primerno za vse prisotne.
Isto doma!
Ja …žajfa in voda delata čudeže!

Čez dan naj si pač večkrat umije noge, pa zamenja nogavice in obutev.
To je edini pravi in učinkoviti nasvet!
V službo naj si nese obutev za preobut, trojne nogavice , milo , pa naj si umije stopalo in menjava nogavice in obutev.
Še niste prišli na to misel?
Vsakič po pet minut – in dihanje bo primerno za vse prisotne.
Isto doma!
Ja …žajfa in voda delata čudeže!
[/quote]

Ti to resno???? umivanje nog v službi? Verjemi, da nima vsak na šihtu čas v luft gledat pa si noge namakat, eni dejansko delajo/mo.

Plastik fantastik čevlji so mogoče krivi. Kvalitetno obutev naj kupuje.

O ja, vem o čem govoriš. V kakšnih stanovanjih se takoj zavoha ta vonj, ampak mislim, da mi tukaj nismo strokovnjaki za te zadeve in bi moral vprašati profesionalca, npr. dermatologa.
Eni ta vonj imajo, drugi ga pa nimajo. Pojma pa nimam zakaj je tako. Zase vem, da lahko poletne čevlje nosim 10 let in več (ko take sandale povoham imajo vonj po soli, vsaj zame), nekateri pa smo eno sezono. Ko sem po letih nošenja gojzarje vrgla v smeti, so še vedno dišali po plastiki,.. kupljeni 🙂 pa so bili tako nošeni, da so imeli podplate ravne 🙂
[/quote]

Jaz tudi nimam problemov s tem.
Enkrat sem si šla špricat neke čevlje, potem sem pa ugotovila, da mi smrdi bunda od javnega prevoza. 😀

Jaz tudi nimam problemov s tem.
Enkrat sem si šla špricat neke čevlje, potem sem pa ugotovila, da mi smrdi bunda od javnega prevoza. 😀
[/quote]

Men se je zgodilo, da sem kupila usmrajene čevlje. Že takoj so bili usmrajeni (kupila sem jih, ker so bili tako poceni). Ne vem, če se jih imela 2 krat gor, so šli direkt v smeti. Od takrat ne kupujem ne v tisti trgovini, ne takih modelov čevljev, problemov z usmrajenimi čevlji pa tudi več nimam.

Cevlje mora met dobre.
Najlonke takoj stran
V sodobikarbono si naj namoc noge.
Sodotud v cevle strest.
Ce nos najlonke je to zato.a jih?

Ti to resno???? umivanje nog v službi? Verjemi, da nima vsak na šihtu čas v luft gledat pa si noge namakat, eni dejansko delajo/mo.
[/quote]

Povsem resno! Ni treba namakat nog, dovolj je, da greš na wc in si jih opereš v umivalniku!
Sicer pa – vsak izgovor ti pride prav, ne?

Sem se ravno spomnila na tistega 😄

Drugače pa sodo bikarbono naj si namaže med prste in po stopalih in bo mir.

Odromajta v sosednjo klepetalnicona MON-u: “Sex v Mestu”. Tam so posamezniki, ki so za to, da lahko vohajo ženske noge, pripravljeni celo plačati.

Gos, ki nosi zlata jajca.. je to, v sodobni, perverzni preobleki.

De omnibus disputandum..

-prehrana ( predvsem določeno meso, zelenjava, začimbe), določena pijača
– kontracepcija
– eventuelna druga zdravila

Nekateri izločajo smrad tistega kar zaužijejo skozi podpazduho in za ušesi, ona pa skozi stopala….

Sem se ravno spomnila na tistega 😄

Drugače pa sodo bikarbono naj si namaže med prste in po stopalih in bo mir.
[/quote]

Kako se to namaže s sodo? se kaj zmeša z vodo? ali se, da ,malo na prst in namaže?
Prosim če opišete.
Hvala za odgovor

Poznam ta vonj predobro, enmu z našega bloka smrdijo hujš ko kermu koli klošarju, da drugi čakajo pred liftom če gre on not. Smrdi stopnišče, smrdi hodnik, smrdi dvigalo še cel dan. Iz garsonjere mu smrdi po gnilem, opozorile so ga tudi čistilke, da ne bodo čistile blizu njegovih vrat. Upravnik mu je zagrozil z inšpekcijo, ker so prvo mislili da ima živali in jih ne čisti! Smo mu že rekli komplet vsi stanovalci, imeli ga na sestanku pod točko in nima posluha, pred božičem smo mu nastavili paket nogavic in se je poscal na njih. Svinje nemarne umazane. Fuj kako vas ni sram takšni okrog hodit.

Naj si kupi kvalitetnejšo obutev. Jaz načeloma s tem nimam problemov, se pa pozna razlika, če nosim npr. Neke plastik Teniske za 20eur ali pa če nosim Vans.

Jaz prej tudi nisem dala nekaj na znamko dokler nisem začela delati v firmi kjer prodajamo različne znamke športnih copat. Pa sem si kupila prve “vanske” ker pač kot zaposlen dobiš popust in sem si mislila ok zakaj PA NE. No od takrat naprej kopujem po večini še samo vans za tek pa uporabljam Nike Air max.

Res se splača dati par eur več za obutev ki je narejena iz bolj zračnih materialov in se v njih stopala manj potijo.

Naj poskusi JV COSMETICS, rdeč napis … deluje !

Koliko kilogramov trde kože pa ima gor na petah? A si je že kdaj sploh pete zribala?
Ženske zmerom pogledam v pete. Vidiš svašta, cele kile, cele oklepne obloge te mrtve kože gor, in ko to zašvica, so od tega zasušenega švica to vonjave gnilega mrliča.

Moje pete so gladke kot baby ritka. Ribam sama, celo leto, enkrat na teden pred TV.

Sodo z vodo zmesa nardi pasto
Namaze noge. Pusti uro magari.
Sodo brez vode pa naj v cevlje nasuje drug dan pa strese ven.
In tko vsak dan.
Nujno pa nove cevle kupit in nogavice bombazne bog var najlonke
In mesa naj se izogìba vsaj poskusi naj 14dni brez.pa ananasa velik jest. Isto vela za spermo je uzitna bolj ce moski ananas je.

Pol pa mate več kot preveč parmezana pr vaš hiš 🙂

Obstajajo ene blazinice ki vse to skuri…smrad.
Protex…neki tszga..pojdi na net pogledat.
Pa naj si kupi otroski puder…pa si, ko bo reva vse kar so ze napisal naredila, naj si na koncu..noge popudra….susi kozo…

Botoks tudi deluje proti potenju.

To je pa najbrz najboljsi nasvet…ker najbrz ji druzga ne bo pomagalo…

Ja res je – ga vbrizgavajo s tem namenom tudi v podpazduhe in podplate.

Pa preveč kilogramov na telesu je tudi lahko razlog za smrdeče švicanje.

hahahaha
A ji smrdijo tudi ko ma opanke gor? Takrat se ja lufta noga? Al ma skos zaprte cevle gor?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close