Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punci smrdijo noge

Punci smrdijo noge

Kako to mislite, kakšen moški pa si, če ne ješ čebule, česna,….?

A po mnenju tistih, ki imate IQ<60 čebula in česen določa moškost (možatost)?

?

Nekateri ne jedo mesa, nekateri zelenjave, nekateri krvavic itd., jaz pa ne maram smrdečih živil.

Zato nisem nič manj moški, predvsem pa ne smrdim.

Pri mojih 200 cm se tistih 100 kg sploh ne pozna.

Vesel oče, zdrav

Kr imaš IQ <60 verjamem, da ne poznaš zdravilnih učinkov teh živil.
Ja natanko tako, kakšen dedc pa si.
Pomehkužen 100 kilski medvedek.

jaz smrdim celi po celem telesu. tuširam se vsaki dan po dvakrat in še vedno smrdim. mi je reklo že veliko ljudi. Zanimivo da mojo partnerko to nič ne moti. Bolj smrdim rajši me ima.

Obvezno hormone pregledat 🙂

Ne voha zabasan nos ima 😉

Kako veš, da se je poscal gor?

Resno ? Lidera še obstaja? Spomnim se Lidere za pod pazduho, super izdelek. Nisem videla teh krem že sto let. Kje kupite?

Moja, ko gre na trening, na fitness (no zdej ne, ko je zaprt), mora nositi najlonke v supergah, da se ji noge res dobro preznojijo. Mene to tako zelo rajca, ko jih ližem…. kako smo si različni, midva se trudiva, da imajo vonj, ene pa to moti 🙂

Najbolj pomaga najmocnejsi deoderant. Vedno preden se obuje in po tudiranju si naj podedorira med prsti. 1000% preverjeno.

Z kurjim drekom si jih naj maze vsaki dan.

Eno leto stara tema, njej pa se kar smrdijo noge?

Ce ni nic nardila ji zihr.

Benzoil peroksid, vodikov peroksid, ker uničita bakterije (kreme proti aknam).

Ja, aluminij v deodorantih je tudi dobra ideja, ker preprečuje potenje.

Pozdravljen naj si kupi razkužilo spitaderm vso obutev dobro našpricat in za 24 – do 48 ur v vrečko dat. Po vsakem umivanju si noge našprica posuši kožo in čiste nogavice gor. Tako je zdravnica rekla mojemu partnerju ki je imel isto težavo.  Deluje tam cca.za 50%. Srečno.

Tvoja punca je navadna malomarnica. Sramota, da tako mlade punce smrdijo. Poznam dve takšni malo nad 20 let. Smrdijo kot stare prasice. Fuj?

Določene osebe naravno “smrdijo” in ne po svoji krivdi. Pač oddajajo takšen vonj kateri te mine v sekundi. Takšen se lahko vsakih 5minut tušira in bo isto.  Lahko porabi tudi na kile kozmetike ko bo isto.  Poznam eno lušno deklino, katera še ima danes probleme s tem. Cista, negovana ampak oddaja ful močan vonj, katerega dvomim da se bo kdaj znebila…

Odgovor na objavo uporabnika
Ne morem, 22.06.2020 ob 15:31

Lepo pozdravljeni vsi forumci. Moji punci strašno smrdijo stopala. Nima glivic ali kaj, umiva si z nekimi zelišči iz lekarne in maze s kremo proti potenju. Pomaga samo začasno, smrad je pa res obupen, zdaj poleti ko morajo bit okna v avtu zaprta zaradi klime pa sploh. Ce stojim recimo v dvigalu zraven nje in se vozi a več nadstropij se voha. Obstaja kaj razen krem in čajev da se vonj odpravi? Ni prijetno, vonj v stanovanju pa tudi zaradi tega ne.

Hvala in Lp.

Pomagaj ji pa jo nauči kako se operejo noge, lahko 3x dnevno ..morda je starši niso naučili.

Drugače mislim da ji ni pomoči, poznam sicer moškega, ki ima grozne težave s smradom, nobene higiene, superge 10 let stare in potem se čudi, da ima težave z gljivicami. Nekaterim ni pomoči, ker so prepametni.

… naj bi potem kupovala čevlje, ki jih ena taka smrdavža probava? Grem v CCC, najdem čevlje, nedotaknjene, v škatli, če ni številke, jih raje ne vzamem.

Prehrana ful upliva… naj je ogromno sadja in zelenjave in dosti vode, izogiba naj se mlecnim izdelkom. Pomaga tudi pitje limonade brez sladkorja, fajn precisti telo:)

Pozdravljeni

Svoji dragi lahko pomagaš z tem da v bombažne nogavice daš mlade liste oreha (malo pognetene) in naj jih čez noč pusti obute.

Sigurno ji bo pomagalo.

Noge naj da v rabljeno mačje stranišče. Baje pomaga.

Ti si pa mačji drek pod nos namaži.

Vse piše v bibliji (Ezekiel 25:17).

Morda bi znalo pomagati, če bi šel dol med njene prstke mal z jezičkom zaokrožit. Kar pa se skriva med nohtki pa z zobki postrgaš pa posrkaš.

Normalno, da ji smrdijo, saj ji rastejo iz riti.

Dišeč puder,dobi se v Eurospinu,garantirano!Z njim se lahko napudra tudi pod pazduhami,nasujemo ga lahko tudi v čevlje.

Kaj pa obuvala?Če je možno, izbirajte odprta obuvala, kot so natikači in sandali, ali pa obuvala iz naravnega materiala, ki koži omogočajo dihanje. Izogibajte se umetnim materialom, kot sta poliester in najlon, in čevljem iz usnja in plastičnih materialov. Ti namreč zadržujejo več vlage, ki pa ustvarja dobro okolje za širjenje bakterij in s tem vse močnejši vonj.

Pomagate si lahko tudi z vložki z aktivnim ogljem in sodo bikarbono, ki bodo zmanjšali neprijeten vonj in pomagali ohranjati suha stopala. Ko obuvalo po dolgotrajnem nošenju snamete, pazite, da ga dobro prezračite in osušite preden ga znova obujete. Sicer pa so na voljo tudi razpršila in mazila, ki zmanjšujejo potenje in neprijeten vonj.

Lahko pa tudi obisk zdravnika pomaga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close