Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psihologa Andreja Perka bi moral nekdo orenk na gobec!!

Psihologa Andreja Perka bi moral nekdo orenk na gobec!!

Odgovor na objavo uporabnika
Zoja533, 18.08.2024 ob 15:29

Sramota, kakšne ljudi promovirajo mediji!!!, 18.08.2024 ob 15:00

Prokleta pijandura zavožena!!

V časopisu Nedelo Perko klamfa o samskih ljudeh in tudi o ločencih in ženskah in kvasi take budalosti, da je to res že za kozlat! In zraven še navaja tistega prifuknjenega Ruglja, ki je imel mentaliteto 19. stoletja!!!

Za samske Perko pravi, da se niso sposobni spreminjati, da se zaprejo v svoj svet in postanejo čudaki, ker “ne zmorejo vzpostavljati normalnih vezi” in “nimajo možnosti, da se oblikujejo kot spodobne osebnosti”!

GOVORI ZASE, PROKLETA PIJANDURA BIVŠA!!!

In potem seveda začne udrihat še po “nezrelih moških”, ki da so vsi “mamini sinčki” (JE REKEL ON, KI GA JE BABA VZDRŽEVALA, DA NI KONČAL V PIJANSKEM JARKU!!!), in po ženskah, ki moške “kastrirajo”, ker želijo one imeti vajeti v svojih rokah, ne pa jih prepustiti moškemu (JE REKEL ON, KI BI BREZ BABE, KI GA JE, PIJANCA, GOR DRŽALA, KONČAL KOT ZADNJA VAŠKA PIJANDURA V OBCESTNEM JARKU!!!)

Jebemti sunce, da dajejo takimle prifuknjenim osebkom iz 19. stoletja prostor v časopisih in jih sprašujejo o zadevah ljudi sredi 21. stoletja!!!

Pa pazite to! Citiram: “Dr. Perko pojasni, zakaj to (da je samskost “najhujša psihiatrična diagnoza” (???)) ne velja za določene duhovne poklice, ko posamezniki v celibatu ob sebi nimajo partnerjev iz mesa in krvi: ‘Denimo duhovniki in nune so v intenzivni zvezi z Bogom kot osebo, v odnos pa stopajo na drugačen način. Kar zadeva stike z običajnimi ljudmi, pa se odločijo za celibat, kar je seveda izjemno težko. Za to mora biti človek zelo zrel.’ ”

Pa saj niste resni, no!!! Najbolj zreli ljudje so torej celibatni katoliški duhovniki in najbolj ženstvene ženske so nune v odnosu z Bogom??!!! Vsi ostali, ki ne živijo po tradiciji 19. stoletja, so pa zafurani nesposobneži in razvajenci???!!!

SRAMOTA, DA TEMU ČLOVEKU DAJEJO PROSTOR V MEDIJIH!!!

Uau…a je nekomu na rep stopinj…boli, a ne?

To sem jaz hotela napisat. Ce macki na rep stopiš zacvili.

Zal ima gospod Perko se kako dober point ?

Pred leti sem bila pri njemu, poslušala njegovo razpredanje in upoštevala njegov blesav nasvet, ki me je pripeljal do slabe odločitve.

Če nekdo izjavlja direktno in brez zavor, še ne pomeni, da ima kaj pametnega za povedati in da mu je treba ploskati. Njegovi nasveti so kot nakup prdca zajetega v pločevinki, za 500€. Neprijeten, neuporaben in precenjen.

On dejansko na nek način “pomaga”. Ko ga bereš in poslušaš prideš do razsvetljenja, ki gre nekako takole: Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Ker tak psiholog kot je, je prej sam sebi namen kot kaj drugega.

Že iz avtorjeve retorike je razvidno, da gre za moteno/retardirano osebo, ki ne prenese svoje slike v nastavljenem ogledalu.

Od vedno je bilo tako, da si bil nekaj manj, če si bil samski. In danes ni nič drugače.

Sem ne štejejo starejši, vdovci, vdove, samohranilci, samohranilke (oboji imajo toliko dela in skrbi z otroki, da se ven ne vidijo). Poleg tega imajo samohranilci/ke živ dokaz (otroke), da jim je uspelo v preteklosti vsaj 1x nekoga spraviti v posteljo.

Požrite se inceli.

avtorju predlagam, da gre naslednjič na njegovo predavanje in ga povpraša točno o tem, o čemer piše tukaj gor. Pa prosim, če lahko snema in objavi, da bomo vsi imeli kaj od tega. Vprašanja so umestna in prav bi bilo, da dr. Perko odgovori nanje.

Mene ne skrbijo samski in ločenci. Ti si bodo vzeli čas zase, večinoma se izboljšajo, ker nimajo druge izbire in se kasneje  podajo v nove veze. Mene bolj skrbi zakaj ljudje še prenašajo finančno psihično, in fizično nasilje v vezi. Navsezadnje je to pripeljalo tudi do umora. Zakaj crkujejo v mrtvih vezah ali vzdržujejo vzporedne veze.

Ali res ne veste. A.Perko je bil alkoholik in pacient od J.Ruglja. U.Perko je bil prav tako alkoholik in je sin od A.Perka. Oba Perka sta se pobrala, rešila alkoholizma in iz svojega življenja še ogromno naredila. Oba tudi javno povesta, da sta bila alkoholika.

Želim si, da bi bilo takih ljudi čim več.

Da ne boste v prazno lajali, vzemite v roke knjige Janeza Ruglja, Dolga pot (ali nekaj podobnega), pa vam bo vse jasno. Tam jasno piše, kar bi vsak oče moral povedati svojemu sinu.

Če se vam pa ne ljubi brati, pa vsaj imejte gobce zaprte.

Perko bluzi, 19.08.2024 ob 11:37

Mene ne skrbijo samski in ločenci. Ti si bodo vzeli čas zase, večinoma se izboljšajo, ker nimajo druge izbire in se kasneje  podajo v nove veze. Mene bolj skrbi zakaj ljudje še prenašajo finančno psihično, in fizično nasilje v vezi. Navsezadnje je to pripeljalo tudi do umora. Zakaj crkujejo v mrtvih vezah ali vzdržujejo vzporedne veze.

Ker jih je sram priznati, da jim spet ni uspelo. Saj veš, ženska, ki jih menja je ali kurba ali kura, ki je nihče ne mara ali oboje.   Jih kar nekaj poznam, ki priznavajo, da bi bile komot celo življene same, s kakšno avaturo tu in tam in brez otrok, če ne bi bilo pritiska družbe, da se morajo spariti in rojevati. Zakaj je tako, je pa že nekdo od predhodnikov, mislim, da na strani 2 dobro opisal. V ljudi je potrebno vsaditi nenehen strah pred nezadostnostjo, šele s takim se da odlično manipulirati. To je znano oblastnikom od prazgodovine dalje.

Še tu mu namenjaš pozornost? Kdo sploh bere Nedelo? Zanj ne bi vedela, če ga ne bi zdaj ti izpostavila na MONu.

Če uporabljaš lastne možgane, veš kaj hočeš in kaj nočeš v življenju, ne rabiš poslušat raznih Perkotov, ki sami izgledajo depresivno iz bog si ga vedi kakšnih razlogov.

Haha kakšna užaljenost… Si se prepoznala v diagnozi??

Zeko781, 19.08.2024 ob 12:40

Haha kakšna užaljenost… Si se prepoznala v diagnozi??

…kako lepa in blagodejna potrditev za vezane, ki jim je poroka edini dosežek v življenju… kot vsakemu cigotu.

eden ki ve, 19.08.2024 ob 11:40

Ali res ne veste. A.Perko je bil alkoholik in pacient od J.Ruglja. U.Perko je bil prav tako alkoholik in je sin od A.Perka. Oba Perka sta se pobrala, rešila alkoholizma in iz svojega življenja še ogromno naredila. Oba tudi javno povesta, da sta bila alkoholika.

Želim si, da bi bilo takih ljudi čim več.

Da ne boste v prazno lajali, vzemite v roke knjige Janeza Ruglja, Dolga pot (ali nekaj podobnega), pa vam bo vse jasno. Tam jasno piše, kar bi vsak oče moral povedati svojemu sinu.

Če se vam pa ne ljubi brati, pa vsaj imejte gobce zaprte.

Je veliko boljše literature kot je Rugljeva, ki je samo kopiral dr. Zajca katerega vajenec je bil. Da je bil tudi veleRugelj sam alkoholik pa nič. Dobro ozdravil se je, samo zato mu še ni bilo treba ga tako srati kot ga je. Mnogo jih je, ki prenehajo z  enimi odvisnostmi in potem veselo zapadejo v druge, ki jih  pompozno imenujejo pozitivne. Vidim, pa da tukaj zelo malo ljudi ve kaj sploh so odvisnosti. To da visiš na babi kot Perko je prav gotovo težka odvisnost od odnosov in tudi narcistična manipulacija.

Saj Perko mi ne zgleda kot neka umsko zdrava oseba, prav tako ne Vodeb (sam Vodeb je boljši, on ma pač neko narcisistično motnjo). Dejansko zadovoljne osebe se ne ukvarjajo z drugimi ljudmi.

Perkov program sem pred par leti obiskovala z bivšim partnerjem točno tri mesece. Zasnovan je kot klasičen kult oz. sekta. Mesečni prispevek je takrat znašal 90 eur po osebi, zdaj je verjetno že krepko čez 100. V enem od zadnjih člankov se Perko kiti s 160 člani, tako da mesečni zaslužek lahko hitro izračunamo. Mesečni prispevek se je vedno pobiral na roko, brez izdanega računa.

Gre za program ukraden od Ruglja in “obogaten” s krščanstvom. Torej znotraj programa je vse pogojeno z bogom in krščanstvom in Perko tu nastopa kot veliki in nezmotljivi duhovni vodja. Program te izolira od domače skupnosti in ti skupnost v programu predstavlja kot edino dobro in pravilno. Ljudje znotraj programa so izredno vodljivi ter brez sposobnosti kritičnega razmišljanja in tako žal slepo sprejemajo vse kar jim Perko servira.

Obstajajo skupine znotraj programa, ki pa se občasno združijo na skupu, ki poteka v veliki dvorani. Na tem skupu se malo predstavijo posamezniki, malo ima Verena predavanje o umetnostni zgodovini in malo se predstavljajo knjige Perkovih prijateljev za katere skupnost dobi jasna Perkova navodila naj jih kupi. V kurikulum nihče ne dvomi, ker vsi sledijo vodji, meni pa je šlo samo na smeh in po tej Perkovi vaški veselici sva z bivšim partnerjem program zapustila.

Perkov program je super za kristjane, ki potrebujejo vodenje in slepo zaupajo avtoriteti. Vsem, ki razmišljajo s svojo glavo in so ateisti/agnostiki pa program odsvetujem, ker bodo hitro videli, da gre za klasično sekto in jemanje denarja obupanim ljudem, ki so zaradi svoje obupanosti izredno vodljivi in izkoriščeni.

Torej, če si lahko v intenzivni intimni zvezi z bogom, si lahko tudi v intenzivni intimni zvezi s kavčem ali hladilnikom. Vsaj ne zapijeta vsega, kar prineseš domov (in te potem še obtožita, da si ti kriv za to, da pijeta).

sekta, 15.09.2025 ob 14:23

Perkov program sem pred par leti obiskovala z bivšim partnerjem točno tri mesece. Zasnovan je kot klasičen kult oz. sekta. Mesečni prispevek je takrat znašal 90 eur po osebi, zdaj je verjetno že krepko čez 100. V enem od zadnjih člankov se Perko kiti s 160 člani, tako da mesečni zaslužek lahko hitro izračunamo. Mesečni prispevek se je vedno pobiral na roko, brez izdanega računa.

Gre za program ukraden od Ruglja in “obogaten” s krščanstvom. Torej znotraj programa je vse pogojeno z bogom in krščanstvom in Perko tu nastopa kot veliki in nezmotljivi duhovni vodja. Program te izolira od domače skupnosti in ti skupnost v programu predstavlja kot edino dobro in pravilno. Ljudje znotraj programa so izredno vodljivi ter brez sposobnosti kritičnega razmišljanja in tako žal slepo sprejemajo vse kar jim Perko servira.

Obstajajo skupine znotraj programa, ki pa se občasno združijo na skupu, ki poteka v veliki dvorani. Na tem skupu se malo predstavijo posamezniki, malo ima Verena predavanje o umetnostni zgodovini in malo se predstavljajo knjige Perkovih prijateljev za katere skupnost dobi jasna Perkova navodila naj jih kupi. V kurikulum nihče ne dvomi, ker vsi sledijo vodji, meni pa je šlo samo na smeh in po tej Perkovi vaški veselici sva z bivšim partnerjem program zapustila.

Perkov program je super za kristjane, ki potrebujejo vodenje in slepo zaupajo avtoriteti. Vsem, ki razmišljajo s svojo glavo in so ateisti/agnostiki pa program odsvetujem, ker bodo hitro videli, da gre za klasično sekto in jemanje denarja obupanim ljudem, ki so zaradi svoje obupanosti izredno vodljivi in izkoriščeni.

Dobro napisano.

Je to program zdravljenja alkoholizma?

Ko pravite, da je program super, če si duhovno odprt, morda veste, kakšna je stopnja uspešnosti, koliko jih neha zlorabljati alkohol?

To, da ima program krščansko noto, je pa morda namerno, kot razumem, so vsi programi zdravljenja odvisnosti bolj učinkoviti, če je zraven metafizična dimenzija, če pacient zaupa v višjo silo, tudi 12 korakov je tak, in v teh krajih so ljudje pač kulturno Kristjani, tudi če so bili vmes v šoli indoktrinirani v ateizem, in bi jih z islamom ali Hare Krišna najbrž težje nagovarjal.

Kakor sem ga jaz prebrala, on izhaja samo in izjemoma iz svojih lastnih alkoholičarskih izkušenj in nezadovoljstva v življenju. Tako da bi jaz za nasvet raje vprašala nekoga, ki ne travmira 24/7, ker ne sme pit alkiča.

Se strinjam. Gre za nadaljevanje kulta osebnosti Janeza Ruglja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close