Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psihologa Andreja Perka bi moral nekdo orenk na gobec!!

Psihologa Andreja Perka bi moral nekdo orenk na gobec!!

Pred leti sem sama objavila, mislim, da video sem gor, kjer predava, ker je imel prav. Pa sem samska. V bistvu vam ni treba vzeti vsega na znanje, vzemite zase to, kar menite, da je prav za vas, če s tem ne delate škode sebi in drugim. Vsak psiholog, psihiater, razni dušecelniki v prvi vrsti zdravijo sebe, potem pa šele druge s tem in na način kot so pozdravili sebe. Če je to vsakdanji tek na šmarno goro, ali pa pisanje jutranjega dnevnika. dr. Perko je dal to kalvarijo skozi kot bolnik, pjanc. Ampak meni se ne laufa okoli, res ne…. če razumete. Imam svoje okupacije, meni zadostne. Kaj meni on o samskih, je pa njegov problem. Pa vendar, marsikaj kar je povedal ali razložil o odnosih ima še kako prav….

Mater ko ničkoristi  umsko razštelana zavožena bitja skočijo ob takih temah, kot bi nekdo dregnil v osje gnezdo.☝️?

Ljudje prav iščete nekaj da boste se lahko razburjali in bentili. Kaj ima veze kaj eno bitje tam misli no :). Kako hudiča to na vas vpliva? Dobesedno iščete dramo. Ne znate živeti brez.  Ko bi toliko časa posvetili iskanju stvari ki vas razveselijo, vas pomirijo, vas navdušijo….se vam ne zdi da bi bilo vaše življenje lepše?

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 18.08.2024 ob 17:00

Mater ko ničkoristi  umsko razštelana zavožena bitja skočijo ob takih temah, kot bi nekdo dregnil v osje gnezdo.☝️?

Ja, takoj si skočil, kot muha na drek.

drama queens, 18.08.2024 ob 17:02

Ljudje prav iščete nekaj da boste se lahko razburjali in bentili. Kaj ima veze kaj eno bitje tam misli no :). Kako hudiča to na vas vpliva? Dobesedno iščete dramo. Ne znate živeti brez.  Ko bi toliko časa posvetili iskanju stvari ki vas razveselijo, vas pomirijo, vas navdušijo….se vam ne zdi da bi bilo vaše življenje lepše?

Zadela jih je resnica, itak so samski zato ker so nesposobni življenja v dvoje. In Perko ima popolnoma prav!

Mici007, 18.08.2024 ob 16:54

Pred leti sem sama objavila, mislim, da video sem gor, kjer predava, ker je imel prav. Pa sem samska. V bistvu vam ni treba vzeti vsega na znanje, vzemite zase to, kar menite, da je prav za vas, če s tem ne delate škode sebi in drugim. Vsak psiholog, psihiater, razni dušecelniki v prvi vrsti zdravijo sebe, potem pa šele druge s tem in na način kot so pozdravili sebe. Če je to vsakdanji tek na šmarno goro, ali pa pisanje jutranjega dnevnika. dr. Perko je dal to kalvarijo skozi kot bolnik, pjanc. Ampak meni se ne laufa okoli, res ne…. če razumete. Imam svoje okupacije, meni zadostne. Kaj meni on o samskih, je pa njegov problem. Pa vendar, marsikaj kar je povedal ali razložil o odnosih ima še kako prav….

Mislm, lej, ne! Zakaj pa naj bi “imel prav”???

OK, torej, TI SI PIZDA!

Povedano je tako, kot je res!

Zdaj pa argumentiraj nasprotno!

Mislm, ne, tole njegovo klamfanje ni prav nič “je povedal, kakor je res”! Kar je povedal, je samo njegovo lajanje na nekaj, kar njemu ni všeč! In na tem forumu lahko vidimo, da predmet lajanja lahko postanejo VSI IN VSE!!! Pa ste poročeni, pa ste samski, pa ste brez otrok, pa imate otroke, pa imate enega otroka, pa imate pet otrok, pa imate službo, pa nimate službe, pa greste na morje, pa ne greste na morje … VSAKDO LAHKO POSTANE OBJEKT ŽALJENJA IN SOVRAŠTVA!!!

In točno to počne ta bivši alkoholik Perko!!! Ni važno, kaj in kako, kakršnakoli boš stopila pred njega, te bo on videl “zafurano in pohabljeno”! Razen, kot je sam rekel, če nisi nuna, ker očitno so mu edino nune vzor prave, zrele, celostne ženske! Za posrat!!! To ni vredno psihološke stroke in sploh nobene zrele pameti, če že govorimo o zrelosti, ki jo on, bivši pijanec, odvisen od kikle svoje žene, tako opeva!

Marko T., 18.08.2024 ob 17:04

Zadela jih je resnica, itak so samski zato ker so nesposobni življenja v dvoje. In Perko ima popolnoma prav!

Zate velja isto!

TI SI PIZDA!

Zadela te je resnica! Imam popolnoma prav! Rečeno je, kot je res!

Sramota, kakšne ljudi promovirajo mediji!!!, 18.08.2024 ob 17:12

Zate velja isto!

TI SI PIZDA!

Zadela te je resnica! Imam popolnoma prav! Rečeno je, kot je res!

Dr. Perko je zate gospod, ti propadla lažniva kokoš!

Mene pa bolj zanima s katero drugo odvisnostjo je dr. Perko nadomestil alkohol. Znano je da smo vsi odvisniki. In vsi prehajamo med temi odvisnostmi. Enkrat je bolj v ospredju ena, pa potem druga … Alkohol, droge, gemblanje, pedofilija, žretje, fukarjenje naj bi veljale za negativne. Doloholizem, športanje brez repa in glave, tudi tek tja v tri krasne sodi mednje, vseživljenjsko iskanje smisla, ki ga ni in nebroj podobnih pa za pozitivne (glej dr. William Glasser – Kontrolna teorija). Torej kaj poleg tega, da se izživlja po rugeljansko nad vsemi, ki mu ne ližejo riti še počne, namesto, da ga žlampa?

To nič ne pomaga na gobec, treba bi jim bilo onemogočiti delovanje in širjenje škodljivih doktrin, ker takšna stališča niso nedolžna, pa ne toliko glede stališč o samskih, čeprav tudi, ampak tudi glede vzgoje otrok itd.

Dej dej, ti bi potem pomenilo, da so vsi, ki so samski defakto psihoti.

Mislim, res, kakšne trosi.

Večkrat se vprašam, zakaj ga tlačijo v revije.

Za razmislek? ?

Komu so samski najvecji trn v peti?

-Ja logicno,  tistim,  ki zelijo imeti vse in vsakogar v sahu.

-Tistim,  ki se tresejo za svojo prosperiteto,  ker kronicno primankuje delovne sile (hlapcev).

-Tistim,  ki se samskih neznansko bojijo, ker vedo,  da razmisljajo s svojo glavo.

-In tistim, ki bi samo prodajali, prazno slamo in nic delali.

——————————————-

Anonimno 6064, 18.08.2024 ob 20:10

Za razmislek? ?

Komu so samski najvecji trn v peti?

-Ja logicno,  tistim,  ki zelijo imeti vse in vsakogar v sahu.

-Tistim,  ki se tresejo za svojo prosperiteto,  ker kronicno primankuje delovne sile (hlapcev).

-Tistim,  ki se samskih neznansko bojijo, ker vedo,  da razmisljajo s svojo glavo.

-In tistim, ki bi samo prodajali, prazno slamo in nic delali.

——————————————-

?

Neprijavljena, 18.08.2024 ob 16:37

Očitno je s svojimi navedbami sprožil nekaj v tebi. Torej je zadel nekaj kar drži pri tebi in si to nočeš priznati. Zato si tako obrambno napadalen.

Če bi človek govoril nekaj v tri dni kar se tebe ne tiče, bi samo zamahnil z roko in rekel spet en ki filozofira. In bi živel dalje. Ti se pa že kar nekaj časa ukvarjaš z njim. Zakaj? Pobrskaj po sebi.

@neptijavljena

Res je, članek ga je močno zmotil Nekateri ga preletijo, avtorja je pa fejst zadelo.  Zakaj? To je sedaj vprašanje zate avtor.

Tip je bil pred leti zaposlen na CSD Kamnik.

Perko565, 18.08.2024 ob 22:17

Tip je bil pred leti zaposlen na CSD Kamnik.

Kdo je bil zaposlen na CSD-ju. Perko ali avtor. Kakšna povezava je to. Kdo je obravnaval alkoholno nasilje v družini, kdo ga je izvajal? Avtor ali Perko Zelo pomanjkljivo, sedi cvek.

Perko je bil zaposlen na CSD-ju, kar ni ravno ne vem kako bleščeča kariera za tako genialnega terapevta.

Anonimna896, 18.08.2024 ob 22:13

@neptijavljena

Res je, članek ga je močno zmotil Nekateri ga preletijo, avtorja je pa fejst zadelo.  Zakaj? To je sedaj vprašanje zate avtor.

Dejte nehat s tem poceni trikom, da “že mora biti nekaj z njim narobe, da ga je tako zmotil ta članek”!

Absolutno nič ni treba biti “narobe” s človekom, da vidi, da nekdo klamfa budalosti!!! In ne kar neki xy tam v bifeju (kamor bi Perko pravzaprav najbolj spadal!), pač pa človek, ki je na poziciji moči, s katere lahko daje izjave o tem, kdo je “zrela in spodobna osebnost” in kdo je “zafuran”, ob tem pa je to še tak človek, ki niti sam ne bi dosegal kriterijev, ki jih predpisuje za druge!!!

Taki ljudje so s svojimi javnimi izjavami ŠKODLJIVI!!! Ker s pozicij moči vsiljujejo neko miselnost, izvirajočo iz njihove lastne defektnosti, kot edino merodajno za presojo ljudi in njihovih življenjskih navad, stilov, ambicij, občutkov itd!

Kot da nikoli ne bi slišali za “zdravo pamet”, ki pravi sto ljudi, sto čudi, medtem pa se sami nenehno sklicujejo na neko sebi prikrojeno “zdravo pamet”, kakor da je edina veljavna za vse ljudi po dolgem in počez!

Če nekdo, ki se ima celo za psihologa in “poznavalca človeške duše”, ne zmore drugega kot demonizirati vse, kar ni na spisku katoliške morale 19. stoletja in nekih ozkogledih predstav o tem, kako naj bi VSAKDO živel brez izjeme, potem je treba na glas reči, da tak človek ni niti p od psihologa, kaj šele od poznavalca česarkoli!!!!

Perko je bil zaposlen v CSD Kamnik

Sem poslušala nekaj njegovih predabann in nič od tega ni omenil, razen da imajo odvisneži v zvez mnogo mnogo več možnosti za opustitev odvisnosti in preklop na odgovorno zadovoljno polno življenje, saj imajo motivacijo- partnerja, zaradi katerega so pripravljeni dati prednost spodobnemu človeka vrednemu življenju in odnosu pred odvisnostjo.

Se mi zdi, da nega nihče od vas še ni poslušal v živo, ker je prav simpatičen in prijeten možakar, ki rad pomaga ljudem v stiski.

M ribca, 19.08.2024 ob 00:28

Sem poslušala nekaj njegovih predabann in nič od tega ni omenil, razen da imajo odvisneži v zvez mnogo mnogo več možnosti za opustitev odvisnosti in preklop na odgovorno zadovoljno polno življenje, saj imajo motivacijo- partnerja, zaradi katerega so pripravljeni dati prednost spodobnemu človeka vrednemu življenju in odnosu pred odvisnostjo.

Se mi zdi, da nega nihče od vas še ni poslušal v živo, ker je prav simpatičen in prijeten možakar, ki rad pomaga ljudem v stiski.

Potem naj pa ne klamfa o samskih, o ločencih, o tistih brez otrok in kdove kom še, ampak naj JASNO POUDARI, da njegove misli veljajo izključno za moške alkoholike, kot je bil sam, ki se šlepajo na žene, kot se je sam!

Pa mimogrede naj še razloži, zakaj naj bi ženska MORALA prenašati odvisniškega partnerja samo zato, da bo NJEMU lepo in bo ON zaživel “človeka vredno življenje”! Pa ne da zato, ker ženska potrebuje moškega, ki ima “vajeti v svojih rokah”, in koga briga, če ona vrže proč svoja najlepša leta, glavno, da bo moški imel podporo in da bo moški lahko lepo zaživel! Dejansko je to vsa njegova agenda – iz lastne izkušnje, ker se on sam ni bil sposoben pobrati, ampak je rabil ženo, da se je šlepal nanjo, in zdaj razlaga, da je nemogoče biti samski ali ločen ali brez otrok, ker brez tega nisi “polna osebnost” blablabla! ZASE NAJ GOVORI, SAJ JE BIL ON TISTI, KI NI BIL SPOSOBEN DRŽATI SVOJEGA ŽIVLJENJA V SVOJIH ROKAH!!! In naj zdaj te svoje nesposobnosti ne posplošuje kar na vse ljudi!!! Koliko samskih je v tem pogledu dejansko neskončno bolj močnih in zrelih, da v prvi vrsti sploh ne zapadejo v alkoholizem ali druge odvisnosti, kot je on!!! Tega pa noče omenjati, a ne!!! Še predno karkoli ve o sposobnostih in preferencah posameznega človeka, on raje že kar vnaprej določi, da je človek “defekten”, samo zato ker je samski (ali ločen ali brez otrok)! Ker na ta način očitno samega sebe tolaži, da je “več vreden”, ker ima ženo in je v partnerskem odnosu – ker da samo to daje človeku vrednost, drugega nič! Očitno svoje travme alkoholičnega faliranca in svojega manjvrednostnega kompleksa, da ga je žena reševala, ker sam tega ni bil sposoben, še vedno ni predelal in se zdaj dela “vrednega” na račun samskih itd.!!!

Pa kaj vam je? A to se za vsak brezvezen članek tako užgete? Prebereš, če ravno vidiš, pobereš če je kaj koristnega, če ne pa naslednja stran. Simpl.

Avtor(ica), dr. Perko je zate gospod, tvoj zapis pa predvsem pove vse o tebi, nič pa o njem. Ljudje s tako primitivnim izražanjem in ozkim pogledom na svet itak niso njegova ciljna publika, tebi ni pomoči – do konca življenja boš majhen, zagrenjen osebek, jezen nase in na cel svet.

Perka zelo dobro poznam. On bo prvi, ki bo povedal, da je bil pijanec in kaj vse je Verena, njegova žena, naredila zanj. Ampak tega je že dolgo, kot par sta nam danes lahko vsem vzor. On je ena neskončno mehka, dobra duša, ki nikomur ne želi slabega, njegova skupnost pa je neko zatočišče zdravega razuma in “kmečke pameti”. Tam ni nobenih čirulčarul – če si kaj pripravljen narediti zase, boš dobil vsa orodja in vso podporo, da ti uspe. Lahko pa hodiš tudi leta in leta in ne napreduješ, seveda, saj ni terapevt tisti, ki bod delal namesto tebe.

V medijskih nastopih pa seveda tudi provocira. Manj kot je provociral Rugelj, a vseeno. Zbode tja, kjer narod boli. In ja, samskost je neke vrste bolezen, ker nimaš nikogar, da bi ti držal ogledalo. Za samske je dobro vsaj, da se potem posvetijo delu za druge, a se jih večina ne. Ukvarjate se sami s sabo do nezavesti in ja, starejši kot ste, bolje ste težki.

Ja in?

Različni ljudje, različna mnenja. Tudi zate avtor je verjetno marsikdo mnenja, da bi te bilo treba na gobec.

Življenje gre naprej, če si preobčutljiv je to tvoj problem. In ne, napisano z njegove strani ne drži za cca. 90% ljudi, za cca. 10% pa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close