Prvič v troje… trema
Eh Mitko, iz vsakega tvojega zapisa veje … kdo si … in kdo ne boš nikoli. Pa pa ;)[/quote]
Zelo splošno rečeno, to se lahko reče za vsakega, ki je sem napisal stavek ali dva:) malo več sivih celic bi lahko ob ustvarjanju postov vključila…ali so te že vse povrgle? 😀
Mislim, da nisem sem nikoli javno pisal kaj sem in kaj nisem, na forumu je to irelevantno, zakaj je tebi pomembno – nočem vedeti.[/quote]
Mitko. Če želiš razumeti, razumeš. Če ne želiš, pa pač ne.
Nisem imela nobenega dvoma, da nočeš vedeti. Zato je še toliko bolj zanimivo, da veš za vse druge – kdo so in kdo niso namreč :/
Intruderček, sonček moj, kje imaš danes antilopico? Zadnje čase hodita ves čas skupaj, ko dva policaja. Nisem verjela, da bom kdaj tole rekla ampak…prav pogrešam to punco. Daj jo pozdravi.
p.s.: tvoj podpis mi ni všeč. Preveč mil je za moj okus. Tak…bljak, bljak…anemično vse skupaj….
Prav škoda, da ste nekateri iz zanimive teme na koncu naredili fakano bojišče. Ko berem posamezne poste pa lahko vidim, da če vas komu ne uspe izzvati (beri sprovocirati), ste vsi (eni več, drugi manj), pametni ljudje. Držite se osnovnega pravila, da spoštujete sogovornike-ce in njihova mnenja,(čeprav se morda ne strinjate z njimi), pa bo za vse branje postov veliko bolj zanimivo in privlačno!
O sami temi pa moje mnenje:
Še sreča, da obstajajo predstavnice lepšega spola, katerim vsaj na verbalni ravni ni gnusno komentirati tovrstnih tem. Še lepše se mi zdi, ko preberem, da si nekatere to skrivaj želijo storiti…(čeprav bo pri večini ostalo le pri pobožnih željah).
Za konec pa: Če ta tema ni bila le nateg, bi bilo res zanimivo prebrati zaključek zgodbe avtorja po izkušnji. Se strinjate, a ne ?!
Forum je zaprt za komentiranje.