Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prvič v troje… trema

Prvič v troje… trema

Enkrat sem bil z eno tako žensko, ki je na veliko sanjarila o dveh moških… Te fantazije mi je priznala še preden sva seksala. O kaj dosti podrobnostih je nisem spraševal, imel pa sem jo za seksualno odprto osebo, ki ima za sabo že nekaj izkušenj. No, kasneje se je izkazalo, da punca ni še nikoli seksala analno, kaj šele da bi počela kaj drugega. Seveda ji občutki ob analnem seksu niso bili všeč in ko sva prišla do vprašanja kako si potem predstavlja akcijo z dvema tipoma, je naenkrat to ni več zanimalo.

Tako da punce – preden fantazirate o dveh tipih, je treba najprej sprobat obe luknjici, potem se poslužit kakšnega dildota, ki ga boste imele notri medtem ko boste seksale z enim tipom in ko boste to parkrat sprobale in vam bo všeč, šele potem boste pripravljene na akcijo z dvema otepačema…

kje pa pise da je za sex v 3 potrebno ciscenje “odtoka in kanalizacije”
je pa res rekel Mujo Fati — prvo cemo u pi.ku a posle normalno

Enkrat sem bil z eno tako žensko, ki je na veliko sanjarila o dveh moških… Te fantazije mi je priznala še preden sva seksala. O kaj dosti podrobnostih je nisem spraševal, imel pa sem jo za seksualno odprto osebo, ki ima za sabo že nekaj izkušenj. No, kasneje se je izkazalo, da punca ni še nikoli seksala analno, kaj šele da bi počela kaj drugega. Seveda ji občutki ob analnem seksu niso bili všeč in ko sva prišla do vprašanja kako si potem predstavlja akcijo z dvema tipoma, je naenkrat to ni več zanimalo.

Tako da punce – preden fantazirate o dveh tipih, je treba najprej sprobat obe luknjici, potem se poslužit kakšnega dildota, ki ga boste imele notri medtem ko boste seksale z enim tipom in ko boste to parkrat sprobale in vam bo všeč, šele potem boste pripravljene na akcijo z dvema otepačema…[/quote]

Se strinjam s tabo. Fantazija je eno, resničnost pa drugo. O tem, da fizično tega ne bi zmogla, sem pa že razmišljala.

Margo, kaj še ti nisi probala? Je treba vse sprobat, le 1x se živi, imaš prav. :))) To je domena pogumnih, ki si nekaj upajo! Kaj pa nam ostane? Da seksamo zgolj z enim partnerjem, kakšen dolgčas… :([/quote]

Matjažko, nisem probala, se pa strinjam s tabo, da bi bilo fino sprobat. Ker pa mislim, da sem ta vlak zamudila, mi ne preostane drugega, kot da potrpežljivo počakam na forumu in upam, da bo tip 28 že v soboto nesebično delil svoje nove izkušnje in občutke z nami.

Bi te pa ob tej priložnosti vprašala, zakaj čutiš takšno neustavljivo potrebo, da ob vsakem takšnem malo bolj začinjenem postu skušaš dokazati, da nisem devica ampak razuzdana pra*ica? Ne verjamem, da ti delujem kot ženska, ki da kaj na to kaj si drugi mislijo o njej. Torej jalovo početje, če mene vprašaš. In, poleg tebe, koga bi pravzaprav brigalo kakšna sem jaz? Kaj potem? Se ti dviguje, če tako misliš o meni in na ta način razbijaš svoj posteljni dolgčas?[/quote]

Margo, midva bi lahko v troje igrala šah magari v postelji ja, če ti leže bolj odgovarja? 😀 Poznaš figurce? Jih znaš premikati po šahovnici? Bojim se ,da nisi najboljša v strategiji. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tako da punce – preden fantazirate o dveh tipih, je treba najprej sprobat obe luknjici, potem se poslužit kakšnega dildota, ki ga boste imele notri medtem ko boste seksale z enim tipom in ko boste to parkrat sprobale in vam bo všeč, šele potem boste pripravljene na akcijo z dvema otepačema…[/quote]
No, saj lahko tudi kako drugače, kot pa ravno v tisti dve luknjici naenkrat. Malo domišljije je treba uporabit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti kar ugibaj … :D[/quote]A če si “BI” to pomeni, da bi? 😉
Kaj je tu za ugibat?… :D[/quote]

Ehhh, … nekaj moramo pustiti za drugič 😉

A če si “BI” to pomeni, da bi? 😉
Kaj je tu za ugibat?… :D[/quote]

Ehhh, … nekaj moramo pustiti za drugič ;)[/quote]
ne mudi se predolgo … em se staraš em bog (aka jaz) odpušča grehe … ne pa traparije ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ehhh, … nekaj moramo pustiti za drugič ;)[/quote]
ne mudi se predolgo … em se staraš em bog (aka jaz) odpušča grehe … ne pa traparije ☺[/quote]

ne mudi se mi z razlagami …

ne mudi se predolgo … em se staraš em bog (aka jaz) odpušča grehe … ne pa traparije ☺[/quote]

ne mudi se mi z razlagami …[/quote]

Ni ti treba razlagati, vse si nam priznala, še več :))

V troje? Kdo bi bil pa tretji? Počakava do jutri in rečeva tipu28?
Seveda imaš ti več izkušenj s tem. Ti maš ves čas Gospoda pa Devico zraven.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ne mudi se predolgo … em se staraš em bog (aka jaz) odpušča grehe … ne pa traparije ☺[/quote]ne mudi se mi z razlagami …[/quote]Niti ne rabiš, enim domišljija dela 100 na uro, vedo o tebi še tisto kar niti sama ne veš…. 😉 :))))

ne mudi se mi z razlagami …[/quote]Niti ne rabiš, enim domišljija dela 100 na uro, vedo o tebi še tisto kar niti sama ne veš…. 😉 :))))[/quote]
a to se vidve kurita na mojo mediacijo … da bi obe zanosili ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Niti ne rabiš, enim domišljija dela 100 na uro, vedo o tebi še tisto kar niti sama ne veš…. 😉 :))))[/quote]a to se vidve kurita na mojo mediacijo … da bi obe zanosili ☻[/quote]Težka bo, če bi že kdo imel tak namen tebe sigurno ne bi rabil zraven… he,he,he….

a to se vidve kurita na mojo mediacijo … da bi obe zanosili ☻[/quote]Težka bo, če bi že kdo imel tak namen tebe sigurno ne bi rabil zraven… he,he,he….[/quote]
no, s s vojo funkcionalno nepismenostjo (problemrazumevanja med napisanim in kaj si domišljaš, da piše) nebi želel biti ženska, ki bi z zanositvijo s tabo želela rešiti človeško vrsto ☻
Nisi dojel, da bi se oni dve med sabo oplojevali!!! — mediacija ne pomeni vtikati otepača v žmohtnice ampak z mentalno sposobnostjo vplivati na aktivnosti drugih ljugi ☺
na gnoju kot se izkazuješ, pa še plevel nebi zrastel.

Če si boš tole še enkrat prebral, boš zlahka ugotovil, kdo od vaju ima večje težave z nepismenostjo. Pa mislim, da to niso tvoje edine težave.

Margot spodaj, jaz v sredini, antilopa zgoraj. Katenjka zgoraj, jaz v sredini, Pandora spodaj. Aleksandra zgoraj, jaz v sredini, Bibita spodaj…khm…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pajki, pa kje ti je domišljija?! Ti vedno v sredini? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spider sanja, ne ga budit. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tole postaja ze hrupni sex hahaha

Dokler so vsi za, zakaj pa ne. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spajdi, kaj spet provociraš ?

Jaz in antilopa? Skupaj?

Đizs…

ne mudi se mi z razlagami …[/quote]Niti ne rabiš, enim domišljija dela 100 na uro, vedo o tebi še tisto kar niti sama ne veš…. ;))))[/quote]

Ja, verjetno imaš kar prav… In kdo sem jaz, da bi jih za to prikrajšala…:D

Niti ne rabiš, enim domišljija dela 100 na uro, vedo o tebi še tisto kar niti sama ne veš…. ;))))[/quote]

Ja, verjetno imaš kar prav… In kdo sem jaz, da bi jih za to prikrajšala…:D[/quote]

No, pa me je minilo, res si nihče, kvečjemu internetna neznanka 😀

Ja, verjetno imaš kar prav… In kdo sem jaz, da bi jih za to prikrajšala…:D[/quote]

No, pa me je minilo, res si nihče, kvečjemu internetna neznanka :D[/quote]

Eh Mitko, iz vsakega tvojega zapisa veje … kdo si … in kdo ne boš nikoli. Pa pa 😉

No, pa me je minilo, res si nihče, kvečjemu internetna neznanka :D[/quote]

Eh Mitko, iz vsakega tvojega zapisa veje … kdo si … in kdo ne boš nikoli. Pa pa ;)[/quote]

Zelo splošno rečeno, to se lahko reče za vsakega, ki je sem napisal stavek ali dva:) malo več sivih celic bi lahko ob ustvarjanju postov vključila…ali so te že vse povrgle? 😀

Mislim, da nisem sem nikoli javno pisal kaj sem in kaj nisem, na forumu je to irelevantno, zakaj je tebi pomembno – nočem vedeti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close