Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prvi zmenek … in tudi zadnji

Prvi zmenek … in tudi zadnji

:))))

Meni se da ☺️ Zmenki mi niso nujno zlo, prej nekaj zabavnega. Ogromno dobrih fantov sem spoznala, z nekaterimi sem še sedaj v stikih, eni so šli pa samo mimo. Ni nujno, da je cilj vsakega zmenka večletno ali trajno razmerje. Na noben zmenek ne grem pod pritiskom, če bo to zdaj to. Druženje in spoznavanje ljudi mam raje kot sedenje doma ☺️
[/quote]

Res ni nobenga pritiska? Jaz ga vedno čutim že prvič in se ne grem več tega.

Ene tri mesece sva si pisala in se potem tudi slišala, pa okej, dejva se dobit.
Pride, gre mimo mene (pa edina sem bila tam, opis je bil jasen). Ou šment, nisem mu všeč. Tudi jaz nisem dol padla, če sem iskrena. Se vrne, nekak se zmenva, kdo sva, se kar lepo zadebatirava.
Okej, se zmenva, da se še slišva – nič. Pošljem sms – tišina. Prav.

Čez dobra dva meseca zvoni telefon, na oni strani on, pijan ko kanta, komaj je govoril. Da je moral spiti dva pira (???), da mi je sposoben povedat, da se je na smrt zacopal, ampak da se mu zdim nedosegljiva.

Od takrat se ne trudim več razumeti moških. :))))

(Pijačo je plačal on 🙂 )

Hahaha! Men so takele prigode ful špasne! Bi blo kul, če bi jih kaka TV dramatizirala na humoren način, po moje bi blo ful simpatično gledat.

No, jaz sem tud hodu na zmenke, samo sem gej, ampak saj je podobno. No, mogoče mal drugače, ker se je velikokrat končalo kar v postelji, pa če smo si bili všeč al pa tud ne tolk zlo. Razen v primerih, ko pač res ni šlo. Ma, po moje imajo geji mal prednosti, ker ni tolk problema tiča ven dat pa se mal družno pozabavat. Stvar je hitro pri roki, hehe. Za m+ž zmenke pa verjamem, da bi mu punca samo eno prilimala, če bi ji predlagal, naj mu ga zdrka. Ma ja, to mal preveč komplicirate, ampak ok, punce razumem, da so bolj zahtevne. Fantje se v resnici hitr zmenmo.

Drugač pa ne vem, zakaj tolk komplicirate, če si nimate kaj povedat. Tud jaz sem se že dobil z nekom, in to celo v Nemčiji, ki ni veliko govoril, pa še obzorje je imel naštimano glih samo za tist svoj foh (s področja baročne glasbe, jebemo!), da ni videl niti palca dlje. Pa kaj, sem pač jaz govoril naprej in nazaj, ker sem takoj videl, kolk je ura, in sva se čist fajn pomenla. Še večkrat sva se srečala, je bil pa eden redkih, s katerim nisva šla v pojstlo, haha! Pa je bil simpatičen poba pa vse, mi je bil všeč, samo kaj pa vem, mi ga je blo kar mal škoda za v pojstlo 😉 Mogoče naslednjič, ko pridem spet v Nemčijo ;-))

Na prvem zmenku že o preteklosti in načrtih? No, vsaj cajt ti je prišparalo
[/quote]

Samo res. Saj če znaš poslušat še na zmenek ni treba. Mi je pa ena zaupala, da ji samo 300 evrov na mesec manjka pol pa bo. Ne vem zakaj mi šla to pravt. Čeprav… mi je pa zaupala, da rabi dedca da jo nabriše, da plastika nekak ni to to…

Samo res. Saj če znaš poslušat še na zmenek ni treba. Mi je pa ena zaupala, da ji samo 300 evrov na mesec manjka pol pa bo. Ne vem zakaj mi šla to pravt. Čeprav… mi je pa zaupala, da rabi dedca da jo nabriše, da plastika nekak ni to to…
[/quote]

Ha ha

Vsakič, ko odprem to temo se nasmejem. Sicer ne vem če je bilo vam tud takrat zabavno, ampak meni zdej, ko berem, je 🙂

LOL :)))))

Ha ha

Vsakič, ko odprem to temo se nasmejem. Sicer ne vem če je bilo vam tud takrat zabavno, ampak meni zdej, ko berem, je 🙂
[/quote]

Nekak ne preveč. Takrat sem bil star ene 35 in mi je bilo jasno da lovim zadnji vlak za ustvarit familijo. Enih par zmenkov pozneje sem tudi obupal nad vsem skupaj. Postalo mi je jasno, da so tiste mojih let nekako že ustvarile kar so mislile, tiste, ki pa niso, pa tudi nikoli ne bodo, ker imajo druge namene. Po drugi strani…. mogoče jim pa nisem bil všeč, pa so hitro pogruntale kakšen izgovor najbolj useka.

Nekak ne preveč. Takrat sem bil star ene 35 in mi je bilo jasno da lovim zadnji vlak za ustvarit familijo. Enih par zmenkov pozneje sem tudi obupal nad vsem skupaj. Postalo mi je jasno, da so tiste mojih let nekako že ustvarile kar so mislile, tiste, ki pa niso, pa tudi nikoli ne bodo, ker imajo druge namene. Po drugi strani…. mogoče jim pa nisem bil všeč, pa so hitro pogruntale kakšen izgovor najbolj useka.
[/quote]

Ja kaj češ, če ni to to, pač ni. Bolje preskočit.

Res ni nobenga pritiska? Jaz ga vedno čutim že prvič in se ne grem več tega.
[/quote]

Pritiska v smislu, ali bo to to in če je moški nasproti mene novi potencialni partner ni. Ne bom pa rekla, da grem čisto brez vseh pričakovanj na srečanja, vedno si želim presenečenje, ampak me ne obremenjuje, če do tega ne pride. Malenkost vznemirjenja na začetku je tudi normalno, vseeno preživeti par ur z nekom, ki ga še dobro poznaš ni ravno vsakodnevna zadeva. Ampak jaz mam rada tak občutek ☺️

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

Oja še huje. Moj samski ex sošolc, elc, 44 let, ima v stanovanju kače. In smrdi po kači. Stusira se predvsem po teku.

uhhh, kje je že ta teme, heh…., sm že pisal v njej, zdej že vse te zadeve bledijo v spominu ampak en negativen mi je pa ostal v spominu iz mesta blizu Ljubljane, ena, ki je prišla v lokal v neki kao usnjeni rdeči jakni, pa neke rokavičke je imel, bila je pa pomlad se mi zdi ali celo že poletje. jebo te, prvi šok kako glupo je bila oblečena ampak ajde jst sem potrpežljiv človek, če sva se že zmenila za pijačo bovo še kaj rekla ob pijači…
Pa ona začne govorit o nekih svojih standardih moškega, kakšen bi mogel bit, men kar slabo ratovali in sem se komaj zadrževal iz vljudnosti s svojim drugim jazom, ki mi je stalno govoril…, dej, človek…., reč ji, da je budala…, naglas.., komi sem čakal, da se nakako s stilom posloviva.

Ampak ok., jst vedno pravim, vsak ima pravico si želet najboljše za sebe ampak ta sqwo….., ej nč od nč od piqke, čista komedija, ki je mislila da je dobra bejba, heh, tud, če mi bi dala neko šanso, da se kresneva, si sploh nism predstavljal kako jo bi, upirala se mi je zarad tega kar sem slišal od nje, plus tega še prenizka in presuha. za moje standarde o katerih pa ona itak ni nč vprašala, hehe…..
No in tukej je ta fora, ko ženske izgubijo lajtngo in kako jo po domače prizemljit je višja matematika, ker vse kar rečeš takšna kokoš praktično narobe razume, nimaš šans i je samo izguba cajta v tej debati…., prepričan sem, da je ona mislila, da je bila zmagovalka v tem zmenku in, da je ona mene skenslala, hehe…..
V domačem žargonu, če ne bi bil vljuden, ji bi pa preprosto rekel…
Ej tako si nikakva, v vsakem pogledu, da glava boli, že oblečena si kot klovn, odjebi in ne prikaž se mi več v bližini, jst se bom pa tud izogibal tvoje bližine….

Jst bi tkšno kar na suho v ritno lukno, da bi lohka končn v lajfu začutla kva je prava lubezen.

Jst bi tkšno kar na suho v ritno lukno, da bi lohka končn v lajfu začutla kva je prava lubezen.
[/quote]
Po tvoji definiciji je še najbolj podobna zapeki.

Sva se dobila v mestu na pijači. Ko sva odhajala, se je povabil da me pospremi do busa (on je bil s kolesom). Prideva na postajo, po parih minutah reče da njemu se ne ljubi več čakat in gre. Ura čez 23, do prihoda busa še 20 minut.

Naslednje jutro dobim SMS: Hej, gdaj si pol dam pršla?

Sploh ne vem kaj se mi je bolj zafržmagalo…..

Pri nas ne sklanjamo in imamo za kosilo juha 🙂 Okolica LJ, vrhniški okraj. Sem priseljena, ja, res zveni malo smešno, dokler se ne navadiš.

Še izpred internetnih časov.
Tip me pokliče na hišni telefon in noče povedati, kdo je, niti kdo mu je dal mojo cifro. Da ga zanima nekaj v zvezi z mojim poklicem in bi me rad par stvari vprašal. Curiosity killed the cat in sem šla.
Bil je očim mojega fanta iz srednje šole (takrat ni bil več skupaj z njegovo mamo). How weird is that?
Bila sem seveda zelo jezna, ker mi ni povedal, iz zmenka ni bilo seveda nič, sem mu napela par krepkih.

Ko sem delala kot hostesa, sem spoznala nekega Američana. Zelo zabaven, inteligenten, prijazen. Povabil me je ven in sem privolila. Moram pa povedati tudi, da je bil precej obilen.
Itak je naročil zase vse živo, potem je pa še pol z mojega krožnika pojedel, ne da bi vprašal. Oh that looks yummy in je vzel eno žlico, dve, tri, štiri …
Ne morem vam povedat, kako grdo je gledat človeka, ki se prenažira. Prek tega ne bi mogla, pa naj bo tip še tak mucek sicer.

Iz internetnih časov, portal: vitek, športnik, dopisovanje je bilo kar zabavno. Pride debela gmota brez vratu, z izbuljenimi očmi in zadahom, da nisi smel priti na dva metra.
En tip, imela sva se sicer čisto fletno, ampak potem nič, molk. Okej, ni problema, sploh se nisem sekirala. Nakar mi čez ene dva tedna piše, da bi se ful rad spet kaj dobil, kako sem kaj. Res čisto normalno. Pa sem ga kar odkrito vprašala, v čem je fora. Tip čisto sproščeno pove, da je včasih preprosto neodziven in da ga to pri puncah precej tepe, da sem mu ful všeč in se je kar malo zatrapal, ampak jebat ga, če je zajebal … kaj čmo zdaj. Hecko. Ampak na randi pa nisem več šla z njim.

Pri nas ne sklanjamo in imamo za kosilo juha 🙂 Okolica LJ, vrhniški okraj. Sem priseljena, ja, res zveni malo smešno, dokler se ne navadiš.
[/quote]

A to je pol okoljska posebnost? Imam daljne sorodnike iz krajev blizu Vrhnike, pa mi je bi ta način vedni čuden.

Podpis

Podpis
[/quote]
ko si v paru, je škrtost nujna, da kaj ustvarita, pa malo luksuza in vse kar si mularija zaželi, da nujno rabi … pa avto, stanovanje, prihranki za slabe čase …

Pred casem zmenek s fantom. Slisala sva se približno en mesec preden sva prvic šla ven (poznala sva se na videz). Ko sva se dobila sva se sprehodila, naredila eno skupno sliko (na njegovo iniciativo), ki jo je objavil …in se dougo pogovarjala. Nato me je objel in sva objeta stala gledala lucke in se malo pogovarjala. Na koncu mi je dal ljubcka, me prijel za roko in sva se sprehodila, mi dal se enega ljubcka in sva se poslovila. Doma sem videla da je sliko zbrisal, konkretne razlage mi ni dal zakaj. Nato sva se vedno manj slisala, na koncu nic več. Do drugega zmenka ni prislo…. ni mi jasno zakaj saj je pomojem mnenju bilo vse ok, ker sva se lepo imela…. Ni pa zenskar bil.

Je imel kdo podobno izkusnjo? Mogoče kakšno mnenje čemu taka sprememba?

Po napisanem sodeč si srečala osebo z neko motnjo (glej forum: narcistična osebnostna motnja) , ki niti ni tako zelo redka.. Bolje, da sta zaključila prej kot da bi prišel še kak otrok vmes.. Glavo pokonci, pozabi ga čimprej in vse dobro..
Lp

Zdaj sem se pa prav nasmejala : )))))))))))))))))
[/quote]

Tudi jaz :)). Si kar predstavljam sceno.

Če ne plača prve pijače je konec,pa tudu če zgleda kot iz pravljice.

Kakanje in 300 e zmagata.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close