Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prvi zmenek … in tudi zadnji

Prvi zmenek … in tudi zadnji

In kakšna je razlika med spoznavnim večerom in zmenkom? haha smešno. Drugače pa ste ženske nesramne za znort na teh zmenkih. Pogosto sem se počutil kot pes na razstavi, ki ga opazujejo mimoidoči. Taka ki se ni znala obnašat seveda tudi ni dobila plačane pijače od mene. Mene na zmenkih najbolj odvrnejo predvidevanja. Ko že v glavi ve kako se bo odvijalo.

šla na zmenek, tip nakladal cel zmenek samo o sebi, mene niti poslušal ni…
ok, da ga ne bi skenslala prehitro, sem mu dala še eno šanso, čeprav se mi je že dozdevalo, da to ni to. cel večer mi je nakladal o jiu jitsu-ju… o meni ga ni zanimalo nič.

je hotel še na en zmenek, ja.. 🙂

Kaj vem…nekako se mi je vedno zdelo, da prvo srečanje ni zmenek. Je čisto tehnično dejanje prvega srečanja s človekom, ki ga ne poznaš in kamor greš brez vsakršnih pričakovanj. Zmenek je pa že nekaj, kjer so prisotni neki občutki, že veš, ali je kakšna kemija in kakšne podobne traparije. 🙂

Na prvem zmenku je malo težko presoditi človeka, saj tremica tudi naredi svoje. Če je pa že besedno agresiven na prvem zmenku, se z njim ne dobim več.

O tem sem pisala včeraj. Tipi, ki so mutci na zmenkih, skoraj vedno želijo iti še na naslednjega.

Drugače sem se spomnila še enega. Tip je imel napisano, da ne kadi. Iz avta je stopil ven s cigaretom. To me je sicer zelo odbilo, ampak še vseeno sem odšla še 2. z njim ven, da bi ga ne sodila ravno po eni zadevi. Potem se je izkristaliziralo, da si dosti izmišljuje tudi druge stvari.

No in da je mera polna, se niti stuširajo ne. Kakršen odnos do sebe, tudi do psa.[/quote]

In ti na prvem zmenku, kjer si od njega odmaknjena pol metra, ne zavohaš na primer njegovega švica, ampak zavohaš njegovega…psa? Omg, saj zato pa ste same…….

Včasih mi je res nerodno, da sem ženska, sploh ko vidim, kakšne se tukaj zbirate……[/quote]

Poznam tipa, ki dovoli svojemu psu, da spi z njim v postelji. Verjemi, da se to zavoha več kot na pol metra.

Z mano vsak dan spita dva psa. Noben še ni ugotovil tega 🙂 A veš zakaj? Ker psa samo spita zraven in nimamo nobenih posebnih kontaktov, poleg tega se pa umivam 😉 Moram mal povprašat prijatelje, če slučajno smrdim po psih 😀

Z mano vsak dan spita dva psa. Noben še ni ugotovil tega 🙂 A veš zakaj? Ker psa samo spita zraven in nimamo nobenih posebnih kontaktov, poleg tega se pa umivam 😉 Moram mal povprašat prijatelje, če slučajno smrdim po psih :D[/quote]

Prijateljev le ne sprašuj tega, ker ti ne bodo po pravici povedali. Tudi ena moja kolegica ima psa in se jo navonja, pa ji tega ne govorimo.

Šla sem na nekaj kav. Z nekaterimi samo enkrat, z drugim večkrat. Najbolj me je presenetil fant, ki mi je razlagal kaj vse dela za cerkev, po končani kavi pa je imel ideje o tem kaj vse bi počel z menoj. O tem, da je na veliko gnjavil preko sms- jev ni treba razlagat. S kakšnim je bila kava zabavna, z enim se je še posebno dobro končala. Ta mi jo kuha še danes.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Mene zanima če bi sla katera punca z menoj na zmenek .
Sicer sem zelo družaben fant zato vabim kakšno invalitko .
Star sem 47 let zato resnično upm da se bo najdla katera punca .

Jože, reku si, da maš punco! Če so ti všeč tudi moški, se vidva. 😉

Se dobiva. Mi na začetku pribije, da ni radodajka. Ji odvrnem da js tudi takoj ne ljubim. Znori.

Hahahahaha…….

Bravo. 3x bravo!

Ponovno v osnovno, Jože. Invalitka.

Je bilo kar nekaj takih zmenkov. Največkrat je bilo to, da so imele drugačne načrte, kot jaz, ali pa premalo kemije, da bi se splačalo vlagat v razmerje. Videz je bil kriv vsega skupaj mogoče trikrat. Pa eni dve krasni ženski, jaaaa moni, res je, ampak sta imeli preveč dela s svojo preteklostjo, jaz pa sem bil premalo družboslovca, da bi šel to reševat. K sreči poznam svoje meje. Nisem mogel pomagat, ampak klinc, vsaj dodatne škode nisem naredil.

Hahahahaha…….
[/quote]

Hudič je to, ko damici rezervni računalnik nadvlada glavni, ji prižiga rdečo luč, čeprav se trese zaradi zelene.

Hudič je to, ko damici rezervni računalnik nadvlada glavni, ji prižiga rdečo luč, čeprav se trese zaradi zelene.
[/quote]

In zdaj ti veljaš za svinjo po vsej okolici? Hahahahaha…… Sem ženska, ma priznam, ene ženske so milo rečeno kokoši.

Vsi so te hoteli izkoristit. Samo to.

Je že zelo dolgo. Šla s tipom na randi (kot smo takrat rekli), pa se je ves čas hvalil in itak govoril le o sebi. Me povabi za vikend na morje (Slo obala) in pri tem kar določi, da naj bi jaz dala za bencin, pa kakšno večerjo plačala. Najel pa naj bi sobo s souporabo kopalnice (v 80. letih je to še obstajalo). Pri tem je bilo smešno to, da je mislil, kakšen frajer je in da mi nudi nek luksuz. Sem ga pustila, da se je šopiril, na koncu pa dala vedeti, da ima smolo, ker je naletel na eno, ki je s sobico v Portorožu ne more fascinirati. Sem delala v tujini in sem si lahko privoščila vse kaj drugega.

Na blind date nisem šla nikoli. 2x sem šla na klasičen zmenek tako, daš cifro, dam, naslednji dan se dobiva na pijači. In obakrat se je izteklo zelo v redu :)))

Je bilo kar nekaj takih zmenkov. Največkrat je bilo to, da so imele drugačne načrte, kot jaz, ali pa premalo kemije, da bi se splačalo vlagat v razmerje. Videz je bil kriv vsega skupaj mogoče trikrat. Pa eni dve krasni ženski, jaaaa moni, res je, ampak sta imeli preveč dela s svojo preteklostjo, jaz pa sem bil premalo družboslovca, da bi šel to reševat. K sreči poznam svoje meje. Nisem mogel pomagat, ampak klinc, vsaj dodatne škode nisem naredil.
[/quote]

Na prvem zmenku že o preteklosti in načrtih? No, vsaj cajt ti je prišparalo

Z enim sem sla na pijaco, po netu je izgledal kul. Potem je na zmenku ugotovil, da imam precej boljso placo od njega in takoj zacel razmisljato, kako je to fqjn, da bom jaz delala, on pa hodil t mano kot kes pi***
Ni bilo naslednjega zmenka 🙂

Sem še iz tistih cajtov, ko sem jih spoznala pred prvim randijem, ne po spletnih portalih, ampak v živo. Prvi filter je tako že itak bil na prvi pogled, ki je dal predstavo o urejenosti in vsaj neko osnovno spoznanje intelekta. Ne bi mogla biti z moškim, ki ne spoštuje ženske kot ženske. Ne prenesem izrazitega feminizma, moškemu priznavam vlogo kot mu gre. Absolutno pa ne izzide recimo laganje. Imam nos za lažnjivce oziroma pripovedovalce zgodbic. Potem napletanje in napletanje takih, ki uživajo v tem, da se poslušajo. Predrznost je tudi nekaj, česar ne prenesem in med samozavestjo do predrznosti je včasih kratek korat. Intelektualna podhranjenost, uf, ne gre. Telesna zanemarjenost, zaudarjanje. Neznajdljivost, štoravost. Raven izobrazbe me nikoli ni zmotila, če je bil človek življenjsko pameten in vsaj približno splošno razgledan. Mrkost in nezgovornost. Lenost, poležavanje, neambicioznost…. In še kaj, kar običajno z malo spretnosti v razgovoru ugotoviš že v prvem, najkasneje v drugem randiju.

Dej naredte MON zmenkarije))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close