Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prvi zmenek … in tudi zadnji

Prvi zmenek … in tudi zadnji

Meni je to tudi smešno: na netu zelo zgovoren in radoveden. V živo pa tiho kot rit.
Kot na zaslišanju je zgledalo, jaz sem spraševala on v kratkih stavkih odgovarjal in me niti enkrat ni v oči pogledal.
Naročila sem si kavo on pa: “jaz bom ena limonada” Ena limonada………WTF????
Ko sva se poslavljala pa pravi: a se bova še videla?
Ha ha ha, ja veš da…..komaj čakam.

Se dobiva pri Prešernovem spomeniku in se odločiva da greva v Mačka na pijačo. Po par metrih tip obstane. Se ozrem, on pa izdihne in : kakat se mi da.

Mater se mi je zagravžal v trenutku. Nisem čakala da pride iz wc-ja.

Ti pa tja nikoli ne greš? Dobro, da si pobegnila.

Ti pa tja nikoli ne greš? Dobro, da si pobegnila.
[/quote]

Nisi dojel poante.

A nerodno mu je bilo siromaku 🙂 Mogoče bi rabil še en dejt, dva, da bi bil tak kot na netu.

A nerodno mu je bilo siromaku 🙂 Mogoče bi rabil še en dejt, dva, da bi bil tak kot na netu.
[/quote]

To je res 🙂 Jaz sem nekako to že sprejela in od prvih zmenkov ne pričakujem preveč. Nekateri moški imajo super dodelano to texting igro, ampak v živo pa večini kar malo šepa. Sem mela že uff kemijo s kakšnimi tipi preko sporočil, v živo pa druga pesem, od tega, da te ne upa gledat v oči, je ali pretirano tiho ali pa seka take brez repa in glave 😀 En je bil pa res bogi, se je kar spotikal ☺️ Zanimiva so sporočila po prvih zmenkih, včasih se prav vprašam, če sva bila na istem zmenku. Vse super, ni boljšega, čimprej naslednji 😃 Redko kateri prizna, da ima v komunikaciji še kakšne rezerve 😉 Ampak noben zmenek ni katastrofa, če je oseba nasproti tebe kulturna, zato jaz takim sramežljivim vedno dam drugo priložnost. Naj vsaj malo povadi, revež ☺️

Prej me odbijejo taki, ki mislijo, da če sva si preko sporočil blizu, je potem tudi v živo tako. Dolgi objemi, recimo, to mi je mučno. Ne moreš me objeti in držat, če se dobro ne poznava. Nekateri res ne znajo prebrati signalov, kdaj ja in kdaj še ne. Pri takih, priznam, mi je kar kriza.

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

In zdaj ti veljaš za svinjo po vsej okolici? Hahahahaha…… Sem ženska, ma priznam, ene ženske so milo rečeno kokoši.
[/quote]

Da. Poskušajo zmanipulirati svojo podzavest z zavestnim samoprogramiranjem, so v psihičnem krču, zato že preventivno zategujejo ročno zavoro.

Enkrat sem šla ja, me je kolegica na faksu prepričala, da me eden “gleda od daleč” in da bi rad šel ven z mano. Pa sva se zmenila v Parmi pod Maxijem. Prišel je popolnoma moker (fantje, ne it na zmenek s kolesom, al pa vsaj ne šibat kot norci) , že ko mi je dal roko, sem si zaželela brisačo 😁😁
Potem sva naročila pice in sledilo je vzvišeno obnašanje v stilu “sem se te usmilil in te povabil, ker jaz sem tako krasen in zaželjen, da me ti lahko samo sanjaš”. Eno uro sem poslušala, kako je on sposoben, pameten in športen, pa kako so vsi okoli njega tepci, pa kakšne standarde bom morala vse poskušati doseči, da bom lahko z njim 😂😂😂 O meni ga ni zanimalo nič, samo kaj bi spremenil, pa kako naj bi se oblačila v bodoče.😕
No, zdaj mi je smešno, takrat mi pa ni bilo .
Sem plačala svojo pico in borovničev sok in ušla, potem sem slišala, kako je bil iskreno jezen in začuden, da sem “izpustila življensko priložnost” biti z njim 😂

To je res 🙂 Jaz sem nekako to že sprejela in od prvih zmenkov ne pričakujem preveč. Nekateri moški imajo super dodelano to texting igro, ampak v živo pa večini kar malo šepa. Sem mela že uff kemijo s kakšnimi tipi preko sporočil, v živo pa druga pesem, od tega, da te ne upa gledat v oči, je ali pretirano tiho ali pa seka take brez repa in glave 😀 En je bil pa res bogi, se je kar spotikal ☺️ Zanimiva so sporočila po prvih zmenkih, včasih se prav vprašam, če sva bila na istem zmenku. Vse super, ni boljšega, čimprej naslednji 😃 Redko kateri prizna, da ima v komunikaciji še kakšne rezerve 😉 Ampak noben zmenek ni katastrofa, če je oseba nasproti tebe kulturna, zato jaz takim sramežljivim vedno dam drugo priložnost. Naj vsaj malo povadi, revež ☺️

Prej me odbijejo taki, ki mislijo, da če sva si preko sporočil blizu, je potem tudi v živo tako. Dolgi objemi, recimo, to mi je mučno. Ne moreš me objeti in držat, če se dobro ne poznava. Nekateri res ne znajo prebrati signalov, kdaj ja in kdaj še ne. Pri takih, priznam, mi je kar kriza.
[/quote]

Ma jst se vam čudim vsem, ki se vam da tole tako. Pa rata kdaj kaj s tega?

[/quote]

vsem rata le začasno.

hahah… a si pozabila usta zapret pri takih zahtevah, pa si narobe razlagal?? 🙂 🙂

Jaz sem šla samo enkrat na zmenek na slepo (zrihtala ga je njegova sorodnica), pa sva še danes skupaj.
Drugače pa kar tako na slepo nisem hodila. Je bilo dovolj poznanih fantov iz hobija, ki sem ga imela in kjer si že prej vedel ali ti je kemija ok ali ne.
Me pa hudo odbija vzvišenost. Nisem pa pristaš tudi objemanja in podobnega, sploh na prvih zmenkih ne.

Ali vam je normalno poljubljanje na prvem zmenku, če gre za prvo srečanje?

hahah… a si pozabila usta zapret pri takih zahtevah, pa si narobe razlagal?? 🙂 🙂

Jaz sem šla samo enkrat na zmenek na slepo (zrihtala ga je njegova sorodnica), pa sva še danes skupaj.
Drugače pa kar tako na slepo nisem hodila. Je bilo dovolj poznanih fantov iz hobija, ki sem ga imela in kjer si že prej vedel ali ti je kemija ok ali ne.
Me pa hudo odbija vzvišenost. Nisem pa pristaš tudi objemanja in podobnega, sploh na prvih zmenkih ne.
[/quote]

Ma najbolj smešno je bilo, da dečko RES ni bil nič posebnega. Eno suho, žgoljavo bitje (on je temu rekel “natreniran”😁😁), pa lasje so se mu že redčili, pri x-indvajsetih, oblečen bohpomagi, hotel je pa popolnost.
Hm, le na koga me to spominja 😂😂😂😂

sediva na pijači in kelnarca prinese račun, on gleda u luft, jaz plačam in on reče ja lepo od tebe sej zakaj bi zmeri moški plačal.
Povabil je on, plačala sem jaz. Prvi in zadnji najin zmenek.

[/quote]

Meni se da ☺️ Zmenki mi niso nujno zlo, prej nekaj zabavnega. Ogromno dobrih fantov sem spoznala, z nekaterimi sem še sedaj v stikih, eni so šli pa samo mimo. Ni nujno, da je cilj vsakega zmenka večletno ali trajno razmerje. Na noben zmenek ne grem pod pritiskom, če bo to zdaj to. Druženje in spoznavanje ljudi mam raje kot sedenje doma ☺️

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

Bi bilo zanimiv prebrat kako so nas videli drugi, kaj bi kej moji bivši povedali o zmenku hehe

Ma najbolj smešno je bilo, da dečko RES ni bil nič posebnega. Eno suho, žgoljavo bitje (on je temu rekel “natreniran”😁😁), pa lasje so se mu že redčili, pri x-indvajsetih, oblečen bohpomagi, hotel je pa popolnost.
Hm, le na koga me to spominja 😂😂😂😂
[/quote]

Joj glavni zadetek si izpustila iz rok. 🙂 🙂
Rečeš joj ta oblekica pa paše samo k nekom s tako in tako frizuro (kako gosto, po možnosti malo daljšo). 🙂 🙂 🙂

Meni se da ☺️ Zmenki mi niso nujno zlo, prej nekaj zabavnega. Ogromno dobrih fantov sem spoznala, z nekaterimi sem še sedaj v stikih, eni so šli pa samo mimo. Ni nujno, da je cilj vsakega zmenka večletno ali trajno razmerje. Na noben zmenek ne grem pod pritiskom, če bo to zdaj to. Druženje in spoznavanje ljudi mam raje kot sedenje doma ☺️
[/quote]

Kul.
Ni nekega pritiska z njihove strani?

Zdaj sem se pa prav nasmejala : )))))))))))))))))

Kul.
Ni nekega pritiska z njihove strani?
[/quote]

Prej vztrajnost brez pritiska ☺️ Mislim, da so meje jasne. Nič na silo.

Mja, do vprasanj tipa “kako to, da se nimas otrok, zakaj se nimas otrok, si locen” gredo skozi prakticno kakrsne koli teme pogovora, pri tem pa se prizge rdeca luc in se vsa stvar nekako ustavi.😄

Prej vztrajnost brez pritiska ☺️ Mislim, da so meje jasne. Nič na silo.
[/quote]

Kolk si stara, cca?

Kolk si stara, cca?
[/quote]

30. Preveč za take neresne zmenke, vem 😃

30. Preveč za take neresne zmenke, vem 😃
[/quote]

Ah ne, če ti tako ustreza… 30 so lušna leta 🙂

No pa še moj odbitek – sva se zmenila za kino in prej še eno pijačo. Pogovor ni preveč stekel, ampak ok, je bila trema pri obeh. Pride račun, on sedi kot kip, jaz sem vzela denarnico in plačala. Prideva na blagajno, naročiva karte, on spet kot kip, sem vzela denarnico in dala denar zase. On je potem le privlekel denar za svojo karto. Sva gledala neko komedijo, on se krohota na ves glas in me spotoma še parkart po stegnu useka. Sem mu zaželela potem samo srečno pot domov in zbrisala njegovo cifro s telefona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close