Prva izjava Goloba po poroki: Srečen sem
WTF?
Tko kot človek, ki še nikoli ni imel ženske v življenju. WTF.
Pri teh letih.
Mrš….
DA GA NI SRAM… Meni nikoli ne bo jasno zakaj te ljudi ni sram?
ZAKAJ TE LJUDI NI SRAM???
Človek, ki umira zaradi metastaz zaradi njega, ker je podaljšal čakalne vrste v neskočnost…… NAJ NJEMU GOVORI KAKO JE SREČn… Pa mladim, ki ne morajo imeti otrok, ker so najemnine predrage in zaradi NJEGA so še dražje, ker spušča ilegalce, da zasedejo še ta in jih je še manj na voljo.
PRAŠIČI, ….
NORMLANEGA ČLOVEKA BI BILO SRAM. Ampak prašiči pač niso normalni.
Ta gre pa govorit, da je srečen…. prašič. Ko bi vsaj gobec dol držal.
.https://siol.net/trendi/zvezde-in-slavni/robert-golob-po-poroki-srecen-sem-671492
Patetično ste najbolj vi, s čim se ukvarjate in kaj vas iritira, en človek, ki je pač srečen ali nesrečen – le kako, hudiča, to tako zelo vpliva na vas?! Verjemite mi, če je golob že na položaju, da je za VSE, tudi VAS, veliko boljše, če je srečen kot nesrečen. Tega najbrž niste nikoli niti doživeli, da vam gre ena izjava tako v nos, prav patetični ste, ima eden gor prav.
A to pomeni, da gre zdaj tudi Gaberca lahko po keš na Golobov tajni račun v Romuniji? Da ne rabi ženska prosjačit za vsak evro, ti njeni podcasti in Instagram najbrž ne prinese velik, apetiti so pa občutni, ženska rabi stvari, sploh kot prva dama, službeno v bistvu, zdaj bo veliko gala dogodkov in drugih obveznosti, saj tudi Robi najbrž noče, da bi mu sramoto delala, Macronova “žena” je zmeraj zelo zrihtana.
V bistvu bi bilo najbolje, da bi odprli Urad prve dame, da to vse lepo uradno teče in da ima res strokovno podporo, da nas ne bruka po svetu.
Vse najboljše želim mladoporočencema in še na mnoga leta in obilo naraščaja. Lepo je videti srečne ljudi in zaradi tega nesrečne SDS-ovce
Zadnjic ste skritizirali vse moske, ki imajo otroke po 40 ali 50. letu in stalno kritizirate zenske, ki rodijo po 35. letu, zdaj pa zelis obilo narascaja 60-letniku in 40-letnici. Je vse v redu s tabo?
Anonimno 3489, 06.09.2025 ob 20:28
WTF?
Tko kot človek, ki še nikoli ni imel ženske v življenju. WTF.
Pri teh letih.
Mrš….
DA GA NI SRAM… Meni nikoli ne bo jasno zakaj te ljudi ni sram?
ZAKAJ TE LJUDI NI SRAM???
Človek, ki umira zaradi metastaz zaradi njega, ker je podaljšal čakalne vrste v neskočnost…… NAJ NJEMU GOVORI KAKO JE SREČn… Pa mladim, ki ne morajo imeti otrok, ker so najemnine predrage in zaradi NJEGA so še dražje, ker spušča ilegalce, da zasedejo še ta in jih je še manj na voljo.
PRAŠIČI, ….
NORMLANEGA ČLOVEKA BI BILO SRAM. Ampak prašiči pač niso normalni.
Ta gre pa govorit, da je srečen…. prašič. Ko bi vsaj gobec dol držal.
.https://siol.net/trendi/zvezde-in-slavni/robert-golob-po-poroki-srecen-sem-671492
člivek nima nič in je srecen, lepo je opisal tino, sem srecen ker nimam nic hehe
Anonimnež, 07.09.2025 ob 00:30
Vse najboljše želim mladoporočencema in še na mnoga leta in obilo naraščaja. Lepo je videti srečne ljudi in zaradi tega nesrečne SDS-ovce
Zadnjic ste skritizirali vse moske, ki imajo otroke po 40 ali 50. letu in stalno kritizirate zenske, ki rodijo po 35. letu, zdaj pa zelis obilo narascaja 60-letniku in 40-letnici. Je vse v redu s tabo?
Ker so ta desni nesposobni in izgleda, da za povrh še jalovi, mora sam premier poskrbeti, da bo Slovencev čim več. Tinca je po novem Tinca Haber Holop. Želim jima veliko Golobčkov.
Anonimno 10018, 07.09.2025 ob 03:12
Otroka taka dva starčka ne moreta imeti. Poleg starosti sta še od kokaina zjebana.
Saj je tudi Urška omožila 20 let starejšega starčka Janeza in ima z njim otroka. Kaj je v primeru Goloba tako drugače, da bi bilo bolj zgražanja vredno kot pri Janezku?
Forum je zaprt za komentiranje.