Proti čemu protestirate
Protestirat ne hodim ker sem volil SDS!
Če niste podprli na referendumu o družinskem zakoniku pravic istospolno usmerjenih ali pa na njega sploh niste šli, ker se pač ni šlo za vaše pravice pa ste raje na lepo sončno nedeljo šli v naravo, potem tudi mene briga za vaše trpljenje!!!
Na volitvah sem volil SDS, in me veseli njihova nepopustljiva politika, kot sistem, ki so ga sprejeli med epidemijo.
Ko se je šlo za nas je večino ljudi brigalo za naše pravice in jim je bilo vseeno če zmagajo fašisti in njihove oprode. Pa sem se odločil, da dam tej golazni (predvsem levičarski), ki jih briga samo takrat, ko se gre za njihovo lastno rit žlico njihovega lastnega strupa in sem volil SDS.
Za take upam da ste crknili od napora ko ste morali šolati svoje sončke od doma.
Mary MCScary, 31.05.2021 ob 10:29
jutri je junij, 31.05.2021 ob 10:13
Mary MCScary, 31.05.2021 ob 10:10
Pa še to razni brezdelnezi, đanksi in barabe naj si poiščejo drug vir dohodka, dost smo jih mi preživlji. Razna društva in agencije za raziskovanje ceckologije plansarskega psa naj sredstva dobijo drugje, dovolj jih imam brezdelnih parazitov na davke. V vseh teh letih niso zgradili nič pametnega, ves denar so vlagali v lastne plače. Skrivajo se za demokracijo, vpijejo o socialni državi sebi pa talajo milijone, kje so bolnice paraziti, kje je denar za bolne (ljudstvo zbira za bolne otroke, medicinsko opremo in pripomočke itd).? Kje je kes.? Kes za bolnice ste porabili zase smrad pokvarjen. Plozate o socialni državi, o diktaturi (hebo vam pas mater, več kot 100 jurjev davkov osebno samo od mene letno dobite( v to ni vključen možev dohodek, firma itd) kje so se vsi ostali davkoplacevalci in zdaj naj grem jaz na ulico za vaše debele riti, da bi z mojo pomočjo čimprej do korita prišli, ker vas evropske milijarde tiščijo … Samo v vaših sanjah. Bom pač kvackala, več koristi od tega.
Zdaj razumem. Tebe v bistvu ne moti če tvojih 100 jurjev sfrčka Janša in kompanija. Moti pa te, če jih sfrčka kdo drug. A razumem prav?
Ne ne razumeš prav. Moti me da se jih sfrcka za lastne zepe. Ime ni važno je to Janez ali pa Jože, moj denar je sfrckan v nepravi žep. Jaz pa samo pošte dobivam od stavbnih zemljišč, do davka na premoženje, do davka na vrednostne papirje, davek od oddaje itd.. plačujem ca 10 razlicnih davkov – samo jaz, kje je še dec, firma itd… Hočem da se moji davki vlagajo v korist in razvoj drzave in ne v korist posameznih hijen. Kar je preveč je pa preveč. Zato ja,v bodoče volim tistega ki bo uredil davke, da ne bom plačevala hijen, naj si svoj plen sami ulovijo. Dost je bilo.
Delam na črno, zaslužim po 1500 na mesec plus socialka 400 je to skor 2 jurja, delam po 5 ur na dan, to delam iz užitka, zato, da mi potem taki idijoti kiot si ti rečejo, da smo paraziti, in ki pričakujete , da bomo delali za tistih pofukanih 800 eur, ženska sam odjebi.
S SPOŠTOVANJEM
hASAN aBI
vIR PRI dOMŽALAH
Forum je zaprt za komentiranje.