Proti čemu protestirate
Jahno, 31.05.2021 ob 10:35
Replika, 31.05.2021 ob 10:21
Jaz pa volim samo še pragmatike. Čim začnejo o ideologiji, pa levi pa desni , pa komunisti, pa rkc, so zame opleli.
Stranka pragmatikov in praktikov, ki jim je vseeno ali je kdo lev ali desen, če je učinkovit. Tak, ki ob vsakem ideološkem nakladanju poklopi in ki mu je pomembna samo praktična realnost. Cerar je bil na začetku mal tak, pa Drnovšek na en način. Samo Cerar je bil premehek in preveč ranljiv.
Trenutna leva alternativa je en sam teater, na desni pa itak ni nič, razen jajota, kar vodi direkt v katastrofo.
Torej, pragmatiki s pet cm debelo kožo, na plan. Imate moj glas.
Potem ti je Počivavšek pisan na kožo. On je poosebljena pragmatičnost in “učinkovitost”.
A bejž no.
Pripravljen goltat jajotovo govno o “strankah z 1% podporo” za svoj žep?
Ne ti men, kdo je men pisan na kožo. s takimi.
Tupa gnila drhal ne dojame, da vedno isto koruzo zoba. Po dveh dneh pozabi okus prejšnje in hoče spet nazaj prejšnjo, ker je “ta boljša” in to ponavlaj v nedogled, nikoli ne dojame.
V enem mesecu je drhal pozabila, kako je pljuvala po prejšnji vladi in je začela pljuvat po novi, da hoče spet uno prejšnjo nazaj. In ko bo prišla nazaj ta ista prejšnja, bo po enem mesecu začela spet noret, da hoče uno isto prejšnjo.
spet meri jamra, 31.05.2021 ob 10:35
Tistemu, ki jamra je treba vzeti!!!!
Bos v grob M€€€€€ odnesla Merica?
Mary je pogruntala kam pes taco moli, seveda je štrajkarjem samo do tega, da pridejo spet v prvo vrsto pri koritu. Poleg tega se Meri zaveda, da ji bo recimo Levica, ko pride na oblast, po svoji maniri, pobrala premoženje, pa komaj 20 let je, odkar so ga od prejšnje levakarske kraje dobili nazaj. Pri nas so recimo za Levico celi eni kapitalisti, ampak to so tisti, ki pričakujejo, da bodo prišli h koritu in bodo neovirano naprej goljufali, v resnici pa nimajo kaj veliko za pokazat.
perpetum fiks, 31.05.2021 ob 10:35
poštarca, 31.05.2021 ob 10:19
Meni je poleg vsega kar so že zgoraj našteli najbolj grozljivo to, da predsednik vlade, ki ima toliko povedat o vseh možnih kršitvah za navadne državljene, ne prevzema pošte za obravnave na sodišču, ker računa na še eno zastaranje……tega mislim da ni pa res nikjer drugje na svetu.
Razen pri Jankovićih in kompanjonih.
Jankovič je župan, kolikor vem.
In zaradi njegovega izmikanja ni zastarala nobena zadeva, kolikor vem.
Mogoče se pa motim, mi boš povedal/a….
Mary MCScary, 31.05.2021 ob 09:02
Ok, predstavljajmo si da gremo na predčasne volitve. Koga naj volim.? A te iste, ki so bili dve leti nazaj.? Ne hvala, na volitve ne bom šla, raje kvačkam. Vseeno mi je kdo je na vladi, sej so skoz eni in isti. V čem je fora.? Bo kaj drugače.? Ne bo. Čisto vseeno je Janeza ali pa Jože. Tistega, ki bo znižal davke tistega bom šla volit,ne bom jaz hodila na volitve za njihove žepe, če nimam nič od tega raje sedim doma in v luft gledam.
Če je tako, potem boš volila Janeza Janšo.
hbehn, 31.05.2021 ob 10:41
Če je tako, potem boš volila Janeza Janšo.
Kaj bo volila. Dajte gnila drhal enkrat dojet, da je vse enako, da sploh ni vredne alternative in ni koga volit. Krivi ste pa vi ničvredna golazen, ker še vedno navijate in podpirate volitve in hočete koruzo iz istega žaklja, ker una druga šafla bo pa boljša.
Slovenska država je stara 30 let. JJ je bil na vladi 5 let. Ostalo so bile večinoma stranke z levega brega.
Kolikor se je kradlo v teh 25 letih, ne more JJ nikoli nadoknadit. V zadnjem času se premikajo stvari, ki se nikoli niso prej. Na proteste vas gonijo, ki so pohlepni evropskega denarja, vi čreda ma mislite, da se greste borit za demokracijo.
jah lej, 31.05.2021 ob 10:34
Zgoraj praviš da na volitve ne boš šla. A računaš da bomo drugi ljudje bili bitko zate?
Idi protestirat proti previsokim davkom, če te tako žulijo.
Hahaha pokam od smeha, niso si sposobni zaslužit kos kruha (jedo mojega) pa se bojo oni izborili še zame.? Bodi resen no. Pajace naivne so prepricali, da štrajkajo kao za svoj boljši jutri, v resnici pa štrajkajo za par požrešni riti v slo in v Bruslju, ki prejemajo po 10+ jurjev na mesec-pozorno beri tudi od mojih davkov. Razni drogdilerji, plemenski biki na dveh nogah, džanksi, fikusi v javni upravi, zmedenci in podobni tulijo na mikrofon, da hočejo demokracijo, pravice itd- ja jaz tud hočem demokracijo davkov in pravico do nižjih davkov. Za kok neumno imaš ti mene, da bo ta masa brezveznjakov kaj izborila.?
Nic ne bojo dosegli ne zase, še manj zame. Dobili bojo tistega jurja na mesec plače, socialci tistih sto evrov, oni pa 10+. No za to se gre in zato vi v resnici štrajkate, če še ne veš. Borite se vi za njih. Jaz se borim zase, to je razlika med vami in mano. Jaz nisem bedak.
Ja kot sem rekla zanimajo me nižji davki, tega ne skrivam. Društvo za ceckologijo plasarskega psa, agencijo za leteče pujse in podobne nesmisle pa ne bi rada več plačevala.
zaslepljeni ljudje, 31.05.2021 ob 10:53
Slovenska država je stara 30 let. JJ je bil na vladi 5 let. Ostalo so bile večinoma stranke z levega brega.
Kolikor se je kradlo v teh 25 letih, ne more JJ nikoli nadoknadit. V zadnjem času se premikajo stvari, ki se nikoli niso prej. Na proteste vas gonijo, ki so pohlepni evropskega denarja, vi čreda ma mislite, da se greste borit za demokracijo.
Če ne bi jajo moril z ideologijo, populizmom, sovraštvom in deljenjen naroda na naše in vaše, bi ga šla še jaz volit.
Ker pa je njegovo glavno delo ideološko in populistično delanje zdrahe in sovraštva, je nevaren.
Dejansko je vseeno, kdo je gor. Jaz ti, moja stara mama, sosedova micka.
Dokler je začnejo z ideologijo, represijo, grožnjami z državljansko vojno za neke svoje komplekse in zamere, rinjenje v zaplankano rkc ozkoglednost, napadanje ljudi zaradi tega kaj mislijo in govorijo, večno iskanje nekih sovražnikov in obračunavanja s pozicije moči.
Samo v tem je problem.
Al drhal je tako tupa, da nikakor ne dojame, da so vedno isti, ki hlastajo po oblasti za denar in za stolčke. In da je za drhalčisto vseeno, katere volijo, ker ne bo nihče od teh vedno istih delal v korist naroda. In toliko vode ne bo preteklo, da bi dojeli, da morajo vsi it, ki so bili do sedaj v politiki.
Zato pa je treba voliti jajota vsaj še petnajst let, da bo nadoknadil zamujeno.
Blesavo multinično fašistično.
Jaz bom volil samo tistega, ki bo dal postrelit vso to mafijsko golazen, ki krade že trideset let.
Pred strelskim vodom bodo se lahko še zadnjič polarizirali in imeli izbiro, da se postavijo na levo ali desno stran.
modrival, 31.05.2021 ob 11:04
Al drhal je tako tupa, da nikakor ne dojame, da so vedno isti, ki hlastajo po oblasti za denar in za stolčke. In da je za drhalčisto vseeno, katere volijo, ker ne bo nihče od teh vedno istih delal v korist naroda. In toliko vode ne bo preteklo, da bi dojeli, da morajo vsi it, ki so bili do sedaj v politiki.
daj vendar enkrat malo utihni in dopusti Slovencem uresničitev Prešernovih sanj:
Vreména bodo Kranjcem se zjasnile, jim milše zvezde kakor zdaj sijale, jim pesmi bolj sloveče se glasile…
mar res ne vidiš, kakšno vreme imamo odkar ti vedriš in oblačiš na vseh mogočih forumih, v glavnem v času, ko poštena raja dela???
sam res, kako praznoglavi so protestniki, da protestirajo za odstop vlade ☺☺☺
Bi razumel, če bi bila kje kakšna alternativa pa, da se zanjo protestira / navija ☺
Malo ogledala: kaj, če bi protestniki protestirali za to, da ne protestirajo ☺ … ali pa vsaj zahtevali kdo naj bo v vladi …. biti samo proti je pa zmedenost ☺
btw: vlado lahko vržejo v DZ s 46 glasovi ☺ – čist simpl
Bog MONa TM, 31.05.2021 ob 20:08
sam res, kako praznoglavi so protestniki, da protestirajo za odstop vlade ☺☺☺
Bi razumel, če bi bila kje kakšna alternativa pa, da se zanjo protestira / navija ☺
Malo ogledala: kaj, če bi protestniki protestirali za to, da ne protestirajo ☺ … ali pa vsaj zahtevali kdo naj bo v vladi …. biti samo proti je pa zmedenost ☺
btw: vlado lahko vržejo v DZ s 46 glasovi ☺ – čist simpl
»V vseh državah, kjer zaupanje v vlado pade pod 25 odstotkov, in v Sloveniji je to že nekaj mesecev, bi razpisali predčasne volitve,« je Janša dejal decembra 2010, ko je kot opozicijski voditelj začel dvomiti o legitimnosti Pahorjeve vlade.
Šoder jajoholjsast s(d)s-ov…., ajde, bom kulturno razložil, s tem je tako…, protesti so pravica ljudi v demokraciji in, če ne bi bilo korone, težko, da bi jaja zdržal tudi s pomočjo robokopov celo leto in več na tem položaju.
Pacient je prišel je na aaablast s pomočjo prevare vsaj polovico volivcev stranke SMC in Desus. Tudi sam sem volil SMC in ta šoder od človeka ima tud moj glas na žalost, torej sem bil jst orng nategnjen in imam pravico protestirat, t ije zdej jasno zakaj protesti…. In ta Pacient pljuva po sodržavljanih, kater iso recimo volili na volitvah stranko SMC in Desus, takle mamo… Marsikdo bi raj bil lačen kot videl na aaablasti tega norca, ki ga v tujini imenujejo pacient…
Da se razumemo, celo svojo delavno dobo imam v gospodarstvu in te je po vseh normah dosti, če bi zdej nehal delat, ne podpiram nobenih umetnikov, razni zlatkoti so mi zoprni, sem pač samo proti neonacistom s(d)s stranke in kretenom na aaablasti, ki hočejo zanetiti vojno.
Pa evo en vic o s(d)s fanatičnih volivcih…..
A veš zakaj imajo žene s(d)s ovc majhne joške in velike bradavice…
Odgovor
Zato ker imajo s(d)s nacisti kratke roke in velik gobec…
Se opravičujem vsem ženskam, ki imajo recimo majhne joške ampak vica si nisem jst izmislil, sem ga pač prebral enkrat in edinkrat na “nora24tv” (no, tukej (nora24tv) priznam, da namerno zavajam), hehe…..
Replika, 31.05.2021 ob 11:04
Če ne bi jajo moril z ideologijo, populizmom, sovraštvom in deljenjen naroda na naše in vaše, bi ga šla še jaz volit.
Ker pa je njegovo glavno delo ideološko in populistično delanje zdrahe in sovraštva, je nevaren.
Dejansko je vseeno, kdo je gor. Jaz ti, moja stara mama, sosedova micka.
Dokler je začnejo z ideologijo, represijo, grožnjami z državljansko vojno za neke svoje komplekse in zamere, rinjenje v zaplankano rkc ozkoglednost, napadanje ljudi zaradi tega kaj mislijo in govorijo, večno iskanje nekih sovražnikov in obračunavanja s pozicije moči.
Samo v tem je problem.
to je samo v vaših glavah, vam pade mrak na oči, če vas kdo za trenutek od korita odstavi in tulite kot mladi mački, ko jih mačka odstavi. Potem kvasite o državljanski vojni in ljudi strašite, pa diagnoze pišete, otroke zmerjate in jim postavljate diagnoze. V glavnem največji razpihovalci strahu in sovraštva ste ravno vi, ki tulite, ujemite tatu.
Slepci in sinice, 31.05.2021 ob 20:32
Ne protestiram, sem preveč introvert. Se mi zdi ta vlada problematična vsaj iz enega vidika – dovolili bi privat pozidavo obal jezer, morja ipd. ter pozidavo in industrijo na vodovarstvenih območjih. Ne vem, a je vam vseeno, če iz pipe ne bo več tekla pitna voda?
KDO VAM LAŽE] 20.05.2021 Nova24TV Kdo vam laže: O lažeh v času koronavirusa
dobra taktika, 01.06.2021 ob 14:51
to je samo v vaših glavah, vam pade mrak na oči, če vas kdo za trenutek od korita odstavi in tulite kot mladi mački, ko jih mačka odstavi. Potem kvasite o državljanski vojni in ljudi strašite, pa diagnoze pišete, otroke zmerjate in jim postavljate diagnoze. V glavnem največji razpihovalci strahu in sovraštva ste ravno vi, ki tulite, ujemite tatu.
Pri kakšnem koritu sem jaz, ki ne podpiram tega nesposobnega režima? Spet neke naučene floskule režimskih trolov.
Forum je zaprt za komentiranje.