Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem PRODAM BMW 520i – DRUGIČ, TOKRAT UGODNEJE!

PRODAM BMW 520i – DRUGIČ, TOKRAT UGODNEJE!

jaz kuj kupim pecikl tazga s štango, da kero gor naložim, pa še bencina nč ne žere, pa parkiram ga lohka povsod

uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa si frajer,kdaj ga pa voziš?zvečer ko zaspiš?pazi da se ne polulaš v sanjah,sicer pa tudi da si ga vozu,kake veze ma ferrari z bmw ki bi ga fant rad prodal-pa ne kurči se brezveze,aja pa za to ne seri-da se ti ne bo kaj na glavo posral ko se boš vozil v FERRARIJU,malo bontona pa ni odveč za tebe ki voziš……………..pa brez zamere!sicer pa ti ni potrebno dajat komentarje če ti kaj na tem forumu ni všeč-preleti z ferrarijem pa je!

Fantje al ste neresni…berem te vaše bedaste poste, pa še zdej ne vem kolk je cena tega starga BMWja.
Dej mal kakšn cifro ven vrž, kolk je zdej cena že padla, men “ugodneje” nič ne pove…
lohka se bi zmenl za kakšno probno vožnjo, ne….

Pokliči me, če si zainteresiran. Ne bom tu gor razglašal cene, saj vidim, da imate že samo za goli oglas kup neumestnih pripomb. Če si resen, pokliči, pa se osebno zmeniva!

To je pa res huda skrivnost “cena” :))) Kot da bi zlata jajca prodajal.

Škoda vsakega impulza…če nimaš tolk jajc, da bi napisal prodajam to in to, ki ima to in to in to stane tolk pa tolk oz. po dogovoru!

Halo???!!če te kaj zanima, pokliči, če pa ne, pa ne teži..Saj te ne silim, da pokličeš.

a lahko pričakujemo zdaj še tertjič ugodneje? sedaj je to že vse skupaj na drugi strani :)))

Ne.Žal ne.Če ga kdo hoče, naj ga kupi za tako ceno, kot je objavljena, drugače pa bo kar pri meni ostal!Je pa cena vsekakor ugodna!No, pa lep pozdrav!

New Report

Close