Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem PRODAM BMW 520i – DRUGIČ, TOKRAT UGODNEJE!

PRODAM BMW 520i – DRUGIČ, TOKRAT UGODNEJE!

Če mi ga daš zastonj ga ne vzamem.

In zakaj tako negativno mnenje, če lahko vprašam?

ma dejte nehite ne vmesnih pripomb dajat. tale bavarija je čist kul.

stara požrešna jajca, armatura iz pamtiveka :)))
Res je, tudi jaz ga ne bi zastonj vzel, bi imel preveč stroškov z njim že prek celega leta…

Spet eden, ki nima pojma o pojmu. “Požrešna jajca” pišejo samo primitivci – ta avto, ti bo pri recimo 130 km/h na avtocesti rabil enako ali celo manj kot kakšen veliko novejši. In stroški – te “mašine” naredijo zlahka okrog pol milijona km, z rednim vdrževanjem.
Saj avta ti ni treba kupit, vendar tudi neumne komentarje ni potrebno spuščati.

LP, Škorpjon

Hvala Škorpijon!Pa lepo pozdravljeni!

takih kmetov kod pav ali renault sploh ne bi smel na forume spuščat, ampak samo na kmetijo-šta zna svinja šta je dinja

ti si pa sigurno pero od pava :)))

vodnar, ti pa raje ostani v vodi in se namakaj,to ni tema zate-morda astrologija ali kaj podobnega(išči po forumih)-pa lep pozdrav

Saj namen tega oglasa ni bil, da se zdaj vsi povprek prepirate, jaz bi vseeno raje avto prodal!
Cao.

prav imaš-uspešno prodajo ti želim!

Pero ga bo kupil, on zna brati in se je javil na tvoj oglas :)))

p.s. sorry tvojemu bmw-ju niso zvezde naklonjene 🙁

Očitno res ne. Ampak nekdo se ga bo že usmilil!
Pa hvala za lepe želje!

pero že ima bmw,zato vodnar tebi priporočam da ga vzameš-kupiš,seveda če si lahko privoščiš tak avto,boš saj avto vozil-poglej kaj zvezde pravjo o tem-pa brez zamere,pustite bmw nej proda avto sej ne rabi vaših neumesnih komentarjev-ej bmw nikar ne skrbi-pust ti zvezde vsaka roba ma svojga kupca,tudi za tvojga bmw se bo našel kupec,ker to je še zmeraj aaaavvvvttttoooooooooooooooooo!!!!! pa lep pozdrav

Ja, Pero, to pa tud drži!Hvala za vzpodbudo.Fajn si. Čao.

Nisem tako bogat, da bi kupoval tako ceneno robo…

Sam v današnjih časih je pa čez 15 let satr avto težko “prodat”, če se sploh temu lahko reče. Še zastonj ga bi redko kdo vzel in ga dal registrirat in ga seveda uporabljal :)))

Kaj se koji ***** pizdite drug na drugega!
Mislim ba jr tip dal oglas tu gor z namenom da bi avto prodal!
Pa pero nehaj pizdit ker samo vzpodbujas druge!

Res se vsak ustrasi velikih avtomobilov se posebej BMW-jev ker mislijo da so pozeruhi! Vse je odvisno kako se vozis! Je pa res da je velik strosek pri drzavnih papirjih (registracija)!
Motorji teh “starih” BMW-jev so pa zelo vzdrzljivi!
Ce bi mel potreben denar bi ga vzel a imam ze 3 avte pa nimam kam dat se enga!

P.S.
BMW Sorry za ostale in zelim ti uspesno prodajo!

L.P. M

Aja bmw!
Kolk pa bi htel met za radio?
Kera firma pa je?

a sem jaz kaj napačnega rekel-povedal sem samo da je bmw avto,laikom pa je tako brezveze govort kaj več,včasih je boljši avto ki ima 15 let,kakor 4 ali 5 let,strinjam pa se z teboj da je avto vzdržljiv in da bi bmw avto čim prej prodal,tisti ki pa govorijo bedarije pa boljše da ne dajejo komentarjev na ta oglas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BMW JE ZAKON

te zanima menjava?

pero, dej že nehi srat kle…sam sranje delaš…kašnen zakon BMW? dej ne seri no!!!

kdo si pa ti za koji k…..če si dirkač bi že mogu vedet kva je avto,pa ne ser z neumesnimi pripombami!!!!!!

Si vozu kdaj ferrarrija? Če ga nisi, pol ne seri…

Ce se bo ta BMW kdaj prodal pol pa sem jaz pecikl!

New Report

Close