PRODAM BMW 520i – DRUGIČ, TOKRAT UGODNEJE!
Spet eden, ki nima pojma o pojmu. “Požrešna jajca” pišejo samo primitivci – ta avto, ti bo pri recimo 130 km/h na avtocesti rabil enako ali celo manj kot kakšen veliko novejši. In stroški – te “mašine” naredijo zlahka okrog pol milijona km, z rednim vdrževanjem.
Saj avta ti ni treba kupit, vendar tudi neumne komentarje ni potrebno spuščati.
LP, Škorpjon
pero že ima bmw,zato vodnar tebi priporočam da ga vzameš-kupiš,seveda če si lahko privoščiš tak avto,boš saj avto vozil-poglej kaj zvezde pravjo o tem-pa brez zamere,pustite bmw nej proda avto sej ne rabi vaših neumesnih komentarjev-ej bmw nikar ne skrbi-pust ti zvezde vsaka roba ma svojga kupca,tudi za tvojga bmw se bo našel kupec,ker to je še zmeraj aaaavvvvttttoooooooooooooooooo!!!!! pa lep pozdrav
Kaj se koji ***** pizdite drug na drugega!
Mislim ba jr tip dal oglas tu gor z namenom da bi avto prodal!
Pa pero nehaj pizdit ker samo vzpodbujas druge!
Res se vsak ustrasi velikih avtomobilov se posebej BMW-jev ker mislijo da so pozeruhi! Vse je odvisno kako se vozis! Je pa res da je velik strosek pri drzavnih papirjih (registracija)!
Motorji teh “starih” BMW-jev so pa zelo vzdrzljivi!
Ce bi mel potreben denar bi ga vzel a imam ze 3 avte pa nimam kam dat se enga!
P.S.
BMW Sorry za ostale in zelim ti uspesno prodajo!
L.P. M
a sem jaz kaj napačnega rekel-povedal sem samo da je bmw avto,laikom pa je tako brezveze govort kaj več,včasih je boljši avto ki ima 15 let,kakor 4 ali 5 let,strinjam pa se z teboj da je avto vzdržljiv in da bi bmw avto čim prej prodal,tisti ki pa govorijo bedarije pa boljše da ne dajejo komentarjev na ta oglas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BMW JE ZAKON