Prodajalka ljubezni
Ne se hecat. Moski od prodajalk sexa niso kaj prida.. Ponavadi so kaki mali kriminalci.
Sploh pa, ce je pravi dec in si taksno zensko res zeli, bo financno poskrbel, da ona neha prodajat svoje telo vsem povprek.
Jaz, ce bi bila moski, take zenske ne bi imela. Vem, da so nekatere resnicno prisiljene to delat, da se prezivijo. Pa vseeno. Lahko si najdes 2 ali 3 redne in je to to. Da imas neki osnovni dohodek. Ce stejemo da pride ura sexa 100€ in ima 2 stranki, ki hodita tedensko, je to vec kot minimalna placa, kar je dovolj za prezivetje.
Na tak nacin se tudi ne izve, da se prodaja, zato ne more imeti nadaljnih problemov z iskanjem sluzbe, prave ljubezni, kasneje se z otroci.
Si me pa res nasmejal. Prodajalke ljubezni imajo daleč daleč in še dlje manj od tega kar si naštel. Sem bila telefonistka za en kuplerajček zato to vem. Stare so dobile 50 ali 40e za pol ure, mlade pa 60 ali 70. Sedele so tam, kot kupi nesreče in čakale, da kdo pride. Mlade so imele veliko prometa, stare pa revščino. Nobena ni imela svojega stanovanja. So se prodajale in še isti dan denar zapravile. Pa ne za droge ali alkohol. Vsaka je imela svojo zgodbo in svoje probleme. Ena je v Ukrajino nakazovala denar za otroka, druga je imela hudo bolno mamo, ki jo je preživljala. Od tretje otroci so bili razvajeni zapravljivčki, četrta je imela rada draga oblačila… Madam si je pa v vsem tem času kupila hišo.
Dokler govorimo o ženskah upetih v zvodniške mreže, drži kar si napisla. Ženske, ki to počno same brez zvodnikov in zvodnic dobijo pa bistveno več . Moja bivša “prijateljica” se še danes vozi v športnem dvosedu in živi v lastniškem stanovanju. V najinem skupnem preživetem delu te življenske izkušnje je punca znala domov prinesti tudi do 500 evr v enem samem dopoldnevu. Tako, da ! Tiste, ki to počno zavestno in v lastni režiji točno vedo zakaj in kako, po večini pa ima vsaka svoj krog strank, ki povečini prihajajo iz premožnejših in uglednih krogov naše družbe.
čeprav sm velik ljubitelj kresaanja žensk, moram priznat, da ne… jebi ga…, mislim, da takšne ženske izgubijo na empatiji, so žive ampak so v bistvu mrtve. Đabe blišč in življenje na veliki nogi, saj tud, če bi to nekako prikrila, bi praznina nature butnla na plano, sicer pa po moje te ženske niti več nč ne čutijo do moških, tako, da kater moški lahko z hladno ribo živi, kapo dol….
Je pa tako, dosti študentk se s tem preživlaja, predvidevam in, če se znajo prav cajt ustavit, se otresejo te “negativne” jebaške energije (ta ni ista kot pozitivna, seveda), vseh tipov, ki so jo cepali, se s čustvi skulira in spet najde v sebi tisto žensko dušo in milino, aaa, pol pa, zakaj pa ne…., sm, spet, če bi ene par napak naredila, ki mi bi dvignlo pokrov, hja, bi znala kakšna beseda priletet, ki jo bi verjetno sesula, pol bi pa itak bilo konec pravljice…, to ni zajebancija, ko se gre zares….
Ženska, ki se ukvarja s prostitucijo, po mojem mnenju, mentalno ni uravnovešena, če pa je, jo ta posel na dolgi rok uniči čustveno in duhovno ter telesno. Gre za temen svet, kamor uvrščamo kriminal, droge in podobno. Sprva je mogoče celo videti, da je vse ok, ampak kaj pomaga blišč tega sveta, če v sebi duševno razpadaš, če se na koncu dneva težko pogledaš v svoje lastne oči, če se gnusiš sam sebi zaradi razdajanja … Vsak dan dva, tri moške v sebi, ponujanje najintimnejšega dela sebe tujcem, lažnjivcem, prevarantom, potrebnežem, odvisnežem, moškim, ki te sploh ne privlačijo … Takšna ženska ves čas dela sama proti sebi. In to jo zelo zaznanuje, ni potreben dolgi rok, čeprav masko se precej časa lahko nosi. Če prebereš duhovni nivo spolnosti od vsakega človeka nekaj daš in nekaj vzameš pri spolnem odnosu. Zato imajo te osebo običajno težave z alkoholom, nedovoljenimi substancami, imajo resne duševne težave, avtoimune bolezni in druge spolno prenosljive bolezni …
Če bi bil v odnosu s takšno žensko? NIKOLI!
V odnosu ne bi nikoli
Zvodniki gor ali dol… 500e v dopoldnevu bo zaslužila samo mlada. Če je zvodnik tukaj vzel 60e na dan, bi ji še vedno ostalo 440e a ne? Ne bi ji bilo treba plačevati oglasov, najemnine in jo skrbeti, da na vrata pridejo deb*ili. Sanja svija kukuruz. Vse skupaj niso toliko zaslužile v 1 dnevu. Če hoče stara baba 500e jih mora dati 10 skozi. Misliš, da bo sfolgala? Po 100e so nosile domov in skakale od veselja.
Tudi sobote so imele frej, ko se jim je sprdnilo. In računaj še obiske tete s Krvavca. Kakšen dan so pobrale 200, kakšen dan pa nič. Vse so zafrčkale ali dale drugim. Jaz sem dobila 4-6e na uro za telefoniranje in sem našparala neobdavčenih 4000e. Veliko sem se pogovarjala z njimi in niti ena ni imela vsaj jurja na strani.
Ene mislijo, da je seks po 250. Že dooolgo ne. Sicer pa lahko poskusite…
Ene pravijo, pod 100 pa ne grem. Pa nič. Bo šla pa kakšna druga za 30, 50, največ 70 evrov.
Cena Celovec: 40 evov pol ure, 60-70 ena ura. Prikupne, prijazne, Čehinje, Madžarke, najde se tudi kakšna dobra črnka.
Pri nas pa bi vsaj 200 evrov? Adijo pamet. Slovenke ne razumejo, da je to vseeno – štanca.
Da o erotični masaži ne govorim. Kožico premikat gor in dol 15 minut, pa bi hotele koliko? Stotko? 2500 mesečno pri eni stranki dnevno? 5000 evrov pri dveh strankah dnevno?
Mesečno več kot Cerar.
Pa ženske, to počne 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poročenih žensk, 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk, ki so z nekom na koruzi, ter 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} deklet svežem fantu…-
Drugo pa je seveda vrhunski eskort. Vrhunskih eskortnic pa je v Sloveniji zelo malo.
V Nišu, Srbija, pa recimo učenke med glavnim odmorom v parku povlečejo za 5 evrov, seksajo pa za 10 (vir srbski internet).
Takle mamo…
In res ne morem razumeti kakšne mlajše ženske brez službe ali z 580 evri plače, da si ne najde dva gospoda, ki prideta 3x mesečno na masažo.
Kajti za 6 “molž” dobi 300 evrov, pa je ven iz tahudega…
Sem rekla, da so nosile domov 100-200e kakšen dan pa nič. Dejansko tudi na moške vpliva luna. Sem sedela pred telefoni in včasih je bila po več ur takšna tišina, da si lahko ščurka prdnit slišal. Hrvati so radi hodili k Slovenkam, Nemcev pa ni bilo. Imajo izgleda res v Avstriji v Celovcu cenejše češplje. Italijani so si izbrali eno mlado in je reva komaj hodila 2 dni…. Ukrajinke pa za živo glavo nihče ni hotel. Nisem s tabo po telefonu govoril je rekel in se ji obrnil na vratih.
“po 100 so nosile domov” … Pa povejmo še da so za to delale eno uro. Če je bila dobra pa še mnogo manj, ker je tipu prej prišlo.
[/quote]
Točno tako.
Sem jij enkrat opazoval v Amsterdamu, Nihče od strank ni bil not več kot 10-15 minut, vključno z dogovarjanjem slačenjem, oblačenjem…..
Če prostitutka obvlada, tipu pride v parih minutah. Potem lahko samo še gre.
Forum je zaprt za komentiranje.