Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prodajalka ljubezni

Prodajalka ljubezni

http://oglasi.svet24.si/oglas/erotika/eroticne-masaze/eroticna-masaza-v-mariboru-068628392-/18.YKTE7

Se javljam na dolžnost, če katera hoče potešitev.

Kdor si tako naivno predstavlja odnose s prostitutko je lahko dvoje.

1. Naiven devičnik ki idealizira o potencialni možnosti

2. Človek brez okusa, s porušenim moralnim kompasom

Ne kvasite neumnosti o teh rečeh. Lahko pa probate, a če ste kaj človeka vam bo zagotovo žal za večno. To je tako prazno, da ni nobene sreče za iskat v tem.

Sama sem prostitutka že 10 let …. nasparala sem si za svoj avto,imam lastno stanovanje  stara bom 30 in se nameravam to počet ker rada to počnem, poleg tega imam za vsak slučaj še redno službo,to imam za hobi in ja je super, dela imam vsako leto več ne manj ,tako da posel cveti, glede veze bom rekla tko …. ene imajo spet druge smo raje same ,saj smo pač res finančno stabilne in vedno naletimo na nekoga ki bi ga mogle živet…. je pa res da moraš znat z denarjem, če si priden se da nasparat in si kupit kaj  če pa vse sprot zapravis pa valda nimaš nič  ,zdrava sem tudi saj se hodm redno testirat s tem da zaščita je zmeraj pomembna.toliko od ene Call girl

Nekateri ste pa res polni predsodkov. Take ženske so pač bolj podjetno usmerjene, kar je lahko samo pohvalno. Že samo z naravnimi danostni in nekaj izkušnjami znajo obračati solidne količine denarja. Obenem pa obvladajo posteljne aktivnosti.

Res želite žensko, ki je v postelji bolj podobna kakšnemu od poznanih listavcev ali bi raje boginjo užitkov?

Glede bojazni pred boleznimi pa je tako, to je gospodarska dejavnost in vsaka od deklet se zaveda, da ji morebitna bolezen uniči status, dobiček,… v panogi. Iz tega sledi, da so poleg uporabe zaščite tudi redno testirane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close